Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רוצה לקנות אוטו יד ראשונה ואני מתלבט בין כמה דגמים של מכוניות בסדר גודל של 75-60 אלף.

יש מספר דגמים שמעניינים אותי כגון: מאזדה 3, טויטה RUN-X ומיצובישי לנסר ספורט 1.6.

הרכב צריך להיות אוטומטי ובעל שוק, ולכן רציתי לקבל בנוסף לכך קצת מידע לגבי הדגמים שהזכרתי או אולי הצעות אחרות שלכם.

תודה והמשך יום נעים.

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם

אתה מתכוון יד שניה.

שלושתם סחירים למדי (המיצובישי פחות). שאל שאלות ספציפיות יותר ותקבל תשובות מדויקות יותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אתה מתכוון יד שניה.

שלושתם סחירים למדי (המיצובישי פחות). שאל שאלות ספציפיות יותר ותקבל תשובות מדויקות יותר.

רוני

אני מתכוון, שאני אהיה היד השניה.

בעניין המידע, כל סוג של אינפורמציה שאתם מוצאים לנכון לתת לי על הדגמים האלה או דומים להם, המלצות שלכם, נסיון העבר, נתונים וכו'.

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם

מצטער, אין לי כוונה לפצוח במונולוג ארוך על סגולות כל אחת מהמכוניות, ואני לא חושב שאף אחד יעשה את זה. יש לך פונקציית חיפוש ואתה מוזמן להשתמש בה. לשאלות קונקרטיות (ולא קריאות בסגנון "קח את המאזדה") - שאל.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
מצטער, אין לי כוונה לפצוח במונולוג ארוך על סגולות כל אחת מהמכוניות, ואני לא חושב שאף אחד יעשה את זה. יש לך פונקציית חיפוש ואתה מוזמן להשתמש בה. לשאלות קונקרטיות (ולא קריאות בסגנון "קח את המאזדה") - שאל.

אני לא חושב שהבנת למה התכוונתי.

כוונתי היא שאם בן אדם מסויים נסע באחד הדגמים\ יש לו את אחד הדגמים אז שיתן חוות דעת.

בנוסף, גם אם לא נסעתם באוטו אז אני מבקש: המלצות, מה הייתם קונים וכו' כאנשים שמבינים בתחום (ולא, לא צריך נאום :-D).

בעיקרון אני בסוג של התלבטות וכל עזרה או המלצה תהיה טובה בשלב הזה, ולכן אני רושם פה.

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם

שלושתן טובות באותה מידה ומשעממות באותה מידה.

פורום של חובבי רכב הוא לא המקום האופטימלי לשאול שאלות כאלה.

תגדיר מה אתה מחפש: אמינות, נוחות, סחירות, בטיחות, עיצוב יפה,

מנוע חזק, צריכת דלק נמוכה וכד', לפי זה נדע מה לענות לך.

להרבה אנשים בישראל, וגם פה בפורום, יש טויוטה, מאזדה או מיצובישי.

מדהים כמה מידע שימושי אפשר למצוא כשמשתמשים בחיפוש.

פורסם
שלושתן טובות באותה מידה ומשעממות באותה מידה.

פורום של חובבי רכב הוא לא המקום האופטימלי לשאול שאלות כאלה.

תגדיר מה אתה מחפש: אמינות, נוחות, סחירות, בטיחות, עיצוב יפה,

מנוע חזק, צריכת דלק נמוכה וכד', לפי זה נדע מה לענות לך.

להרבה אנשים בישראל, וגם פה בפורום, יש טויוטה, מאזדה או מיצובישי.

מדהים כמה מידע שימושי אפשר למצוא כשמשתמשים בחיפוש.

אני מחפש רכב אמין, שבמקרה שארצה למכור לא אתקע איתו, שלא יצרוך יותר מדי דלק, מנוע סביר שיהיה נוח לנהוג בו מכיוון שיצא לי לנהוג ברכב מסוג פורד החדשה והיא פשוט כמו טנק בעיניי, ולא ממש ספורטיבית.

אם יש לך איזושהי הצעה אחרת מהדגמים שהצגתי, אני פתוח להצעות כי אני די מתלבט.

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם

שלושת הרכבים יתנהגו באותה צורה פחות או יותר כמו הפורד (אם אתה מתכוון לפוקוס).

הטויוטה אולי קצת יותר סחירה ויותר חסכונית.

שאר ההבדלים בין המכוניות זניחים.

פורסם
שלושת הרכבים יתנהגו באותה צורה פחות או יותר כמו הפורד (אם אתה מתכוון לפוקוס).

הטויוטה אולי קצת יותר סחירה ויותר חסכונית.

שאר ההבדלים בין המכוניות זניחים.

יש לך אולי המלצות אחרות במחירים דומים?

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם

חבר'ה, אני ממש לא נעול על הסוגים האלה ובעיקרון אני רוצה אוטו שיהיה מהנה לסוע איתו, משהו ספורטיבי אם אפשר בתקציב של 60-75, משהו אמין בלי הרבה תקלות, תאוצה טובה וכמובן לא רכב שקשה למכור עם שמירה ככל האפשר על הערך, משהו סביר (ורצוי לא משהו ישן מאוד אלה בסביבות מודל 2003 ככה ומעלה).

תודה מראש והמשך יום נעים8)

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם

מהנה/ספורטבי כבר פוסל את כל הדגמים שרשמת.

אתה רוצה משהו מהנה לנהיגה, ספורטיבי, אוטומטי עד 75 אלף...

אני לא מכיר אוטו שעונה על כל הדרישות במחיר שאתה רוצה... אתה יכול לחפש איזה דגם 2 ליטר של המשפחטומתיות (3, פוקוס, מגאן, 307) והם יהיו קצת יותר זריזות ביציאה מהרמזור אבל לא חושב שאפשר לקרוא לזה ספורטיבי.

פורסם
מהנה/ספורטבי כבר פוסל את כל הדגמים שרשמת.

אתה רוצה משהו מהנה לנהיגה, ספורטיבי, אוטומטי עד 75 אלף...

אני לא מכיר אוטו שעונה על כל הדרישות במחיר שאתה רוצה... אתה יכול לחפש איזה דגם 2 ליטר של המשפחטומתיות (3, פוקוס, מגאן, 307) והם יהיו קצת יותר זריזות ביציאה מהרמזור אבל לא חושב שאפשר לקרוא לזה ספורטיבי.

אין אוטו ספורטיבי יחסית בתקציב של בערך 75 אלף שיכול לשמור (עד כמה שאפשר) על הערך שלו במשך שנה שנתיים במקרה שארצה למכור)?

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם

ספורטיבי? לא ממש. יותר זריז מה-1.6 ל' האוטומטיות הרגילות? יש ויש. חפש פוקוס 2.0 ל' בת 4 לערך. בהצלחה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
ספורטיבי? לא ממש. יותר זריז מה-1.6 ל' האוטומטיות הרגילות? יש ויש. חפש פוקוס 2.0 ל' בת 4 לערך. בהצלחה.

אני לא ממש אוהב את הפוקוסים (נהגתי כבר באחד והוא מאוד מגושם מבחינת המבנה, והרברס איתו קצת בעייתי), חשבתי על מיצובישי 1.6 גרסאת הספורט, האם היא יכולה להתאים לפי דעתך?

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם

תחפש סובארו מנוע 2000 בתקציב אתה יכול למצוא אפילו עד 2005

רכב מהיר מאוד עם הנעה 4*4 כך שהוא גם מהנה לנהיגה (נהגתי על אחת כזאת)

יצאתי עמבה

• תוכן חדש...