Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש פחח איכותי באזור חדרה/נתניה ,מתכוון לעשות פחחות רצינית לרכב.

עוד דבר,יש לי מיצובישי קולט ויש לה חלודה בגג ,נאמר לי שיש לרכב הזה בעיות רציניות אם חלודה בגג ואפשרי לפתור את רק על ידי קדיחת חורים בגג ואחרי זה אוטמים בחומר מיוחד,יש עוד פתרונות לזה חוץ מלקדוח בגג?

פורסם

אם תתאמץ עוד קצת ותוכל להגיע לכפר סבא את תהנה מעבודה ברמה מאוד גבוהה

במוסך אלפא פחחות וצבע בכפר סבא ,

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם

מצורפות תמונות של הנזקים שיש לי בגג ויש לי כמה שאלות בקשר לזה:

* יש תמונה של חלודה בגג שמתפתחת אצלי ברכב ,ושמעתי שזאת מחלה אצל כול הקולטים והלאנסרים,נאמר לי שלא משנה מה אני יעשה זה יחזור תוך זמן קצר,האם יש הגיון בדברים,ואיזה פתרון יש לזה?

*עוד דבר,הטמבונים אצלי גם ספגו כנראה פגיעות בעבר ושמו שם חומר פחחים על כול הטמבון הקדמי והאחורי,ועשו שם עבודה ערבית ,גם רואים את זה בתמונות,החומר פחחים התחיל להיסדק ולהתקלף,עכשיו השאלה האם גם זה אפשרי לתקן או שזה כבר עדיף לקנות טמבון משומש ולצבוע אותו בצבע הרכב?

DSC00176.jpg

DSC00177.jpg

DSC00178.jpg

• תוכן חדש...