Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם... אני חדש פה.

יש ברשותי סובארו אימפרזה 2002 עם 4 רמקולים:

2 קטנים שאמורים להיות למעלה בדלת, כרגע הם סתם יוצאים מהדשבורד.

2 יותר גדולים שנמצאים בדלתות למטה.

עכשיו אני בעצם רוצה להוסיף עוד 4 רמקולים, 2 בדלתות מאחורה ו2 מאחורי המושבים מאחורה.

מה בעצם אני צריך?

איזה ציוד חוץ מהרמקולים עצמם?

יכול להיות שאני בעצם לא צריך להוסיף את הרמקולים בדלתות מאחורה וה2 מאחורי המושבים יספיקו?

המטרה היא שכל היושבים באוטו יוכלו להנות מהמוזיקה.

בדרך כלל אני לא מפעיל את המוזיקה בווליום נורא גבוהה אבל גם לא נמוך.

תודה,

רונן

פורסם

לפי דעתי אל תוסיף רמקולים אלא תחליף את הקיימים,אחרי זה אם תרצה תוסיף מגבר 4 ערוצים וסאב עם עוד מגבר מונובלוק

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

לפני שמכניסים את הבנאדם להוצאה כספית צריך להבין מה הוא דורש מהמערכת שלו

פותח השרשור אין טעם במיליון רמקולים ברכב זה סתם בזבוז אתה יכול להתקין 9*6 במגש האחורי ורצוי שתעשה כך אם אתה לא מתכוון להשתדרג.

לגבי הרמקולים מקדימה הם אורגנליים מהחברה או הוחלפו כבר?

כמה אתה מעוניין להשקיע ?

איזה סגנון מוזיקה אתה אוהב ?

יום טוב

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם
לפני שמכניסים את הבנאדם להוצאה כספית צריך להבין מה הוא דורש מהמערכת שלו

פותח השרשור אין טעם במיליון רמקולים ברכב זה סתם בזבוז אתה יכול להתקין 9*6 במגש האחורי ורצוי שתעשה כך אם אתה לא מתכוון להשתדרג.

לגבי הרמקולים מקדימה הם אורגנליים מהחברה או הוחלפו כבר?

כמה אתה מעוניין להשקיע ?

איזה סגנון מוזיקה אתה אוהב ?

יום טוב

אני חושב שהרמקולים הקדמיים הם האוריגינליים מהחברה אבל לא בטוח, האוטו הוא יד שניה ואני לא יודע אם הבעלים הקודמים החליפו. איך אני יכול לבדוק?

אני לא כל כך יודע כמה אני מעוניין להשקיע. אני רוצה לראות מה האפשרויות שעומדות בפני כרגע ואז אני יחליט על מה אני הולך.

אני שומע בדך כלל מוזיקה שחורה אבל גם אחותי משתמשת באוטו והיא שומעת גלגל"צ בדרך כלל ושם כבר יש הכל...

תודה,

רונן

פורסם

אהה אוקי מה שאתה צריך זה רמקול 9*6 לאחורה (עדיף שתלך לשמוע כמה וזה שהכי ימצא חן בעינך תיקח)

לגבי הרמקולים הקדמיים אתה יכול לפרק את הדיפון ופשוט להסתכל על הרמקול ולדעת האם הוא של החברה או שהחליפו אותו

אם יש לך ידים טובות זה אמור לקחת לך כמה דקות אם אתה מפחד להרוס משהו אתה יכול ללכת למתקין ולבקש ממנו שהוא יבדוק

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

פורסם

למה 6/9 ? הבחור רוצה שגם הנוסעים מאחורה יהנו מהמוזיקה, אני מציע תוסיף קומפוננט ומגבר עד 1200 שקל גג.

הקומפוננט החדשים תתקין מקדימה ומה שמותקן עכשיו מקדימה תעביר לדלתות מאחורה.

אחרת אם אתה רוצה כבר לשדרג את הקומפוננט הקיים שיש לך כרגע תוסיף עוד 600 שקל ..

עם מגבר וקומפוננט חדש ,התקנה וחיווט תצא בערך 1500 שקל

פורסם

אולי הוא לא מתכנן להשים מגבר אולי אין לו מספיק כסף כדי לקנות מגבר חשבת על זה אולי?

יש כאן בעיה בפורום בנאדם רוצה להחליף רדיו דיסק ואתם ממליצים לו לקנות מגבר וקומפוננט נו באמת תהיו ראלים ותתנו תשובות לשאלות של הבנאדם

בכל אופן פותח השרשור יחליט מה לעשות עם הכסף שלו אני םה בשביל לעזור לו סך הכול

פורסם
שלום לכולם... אני חדש פה.

יש ברשותי סובארו אימפרזה 2002 עם 4 רמקולים:

2 קטנים שאמורים להיות למעלה בדלת, כרגע הם סתם יוצאים מהדשבורד.

2 יותר גדולים שנמצאים בדלתות למטה.

עכשיו אני בעצם רוצה להוסיף עוד 4 רמקולים, 2 בדלתות מאחורה ו2 מאחורי המושבים מאחורה.

מה בעצם אני צריך?

איזה ציוד חוץ מהרמקולים עצמם?

יכול להיות שאני בעצם לא צריך להוסיף את הרמקולים בדלתות מאחורה וה2 מאחורי המושבים יספיקו?

המטרה היא שכל היושבים באוטו יוכלו להנות מהמוזיקה.

בדרך כלל אני לא מפעיל את המוזיקה בווליום נורא גבוהה אבל גם לא נמוך.

תודה,

רונן

איפה אתה רואה בדיוק שהוא צריך רדיו דיסק.

הוא שאל שאלה כזאת "איזה ציוד חוץ מהרמקולים עצמם?" אז מגבר נכנס בתמונה, לפני שתטיף מוסר תקרא שוב את גוף ההודעה.

אם טעיתי תקן אותי אני אשמח

פורסם

אוקיי, אז ירדתי לאוטו בשביל לבדוק איזה רמקולים יש לי והרמקולים שמה הם הרמקולים המקוריים שבאים עם האוטו.

בקשר לוויכוח שעלה פה:

מה שאני מבקש פה בעצם זה לדעת מה אני צריך להוסיף לאוטו בשביל לשפר את המערכת.

המצב הוא הרמקולים שיש עכשיו לא משהו והם רק מקדימה.

תודה,

רונן

פורסם

התגובה שלי היתה כללית ורק חלק קטן ממנה מכוון לתגובה שלך

ואם אתה קורהלמגבר ציוד נלווה לרמקולים אז יש לך טעות ואני מתקן אותך ציוד נלווה לרמקולים יכול להיות הגבהות חוטים סופיות בידוד לכבלים וכו' זה ציוד לרמקולים הגברת רמקולים זה דבר אחר

אני לא בא להטיף מוסר או משהו בסגנון זו פשוט תופעה די מעצבנת שכל מישהו חדש שנכנס לפורום ולרוצה להחליף חלק מסויים במערכת שלו ישר אנשים מציעים לו להחליף חצי מהציוד שנמצא אצלו

בכל אופן לפותח השרשור אתה צריך לכוון את עצמך למשהו

אתה מעוניין בהגברה?

כמה כסף אתה מוכן להשקיע ? זה קריטריון ממש חשוב אז אנא ממך תנסה להגדיר מחיר כלשהו

לפי מה שאני מבין ממך אתה רוצה להחליף את כל הרמקולים ברכב זה נכון?

לילה טוב

• תוכן חדש...