Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סמסטר הבא לא אמור להיות עמוס במיוחד, והמערכת סודרה כך שיש לי יומיים חופשיים בשבוע. חשבתי להתחיל לעבוד בזמן הפנוי שיהיה לי, אבל אין לי רעיונות איפה.

אני יודע איפה אני לא אעבוד: מזון מהיר (הספיק לי פיצה האט ומקדונלדס) ולא אעשה טרום סטאז' (סטודנט למשפטים שמעוניין לשמור על השפיות עד סוף התואר).

למישהו יש רעיונות?

אני גר בפ"ת, בלי רכב אבל יש מפה אוטובוסים כמעט לכל מקום..

תודה.

פורסם

אם אין לך בעיה עם מכירות אז יש מגוון תפקידים (מוכר בחנות, מוקדן טלפוני וכו').

אופציה שניה זה שמירה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני לא מבין למה טרום התמחות?

מה רע בניסיון מעשי וסיכוי להכנס למשרד להתמחות בלי לרוץ אחרי משרדים שכולם רצים

העבודה הקשה מפחידה אותך?

חוץ מזה, כמו שאמרו כאן, שמירה, תדלוק, מלצרות, ברמן, שרות לקוחות בחברה כלשהי

פורסם

אני חושב שטלמרקטינג יהיה אפשרי מאוד במסגרת הזמן שיש לך- שתי משמרות אולי לא, אבל לדעתי בטוח תוכל להוסיף משמרת אחת, אפילו ביום שאתה לומד.

בקשר לטרום התמחות- גם אני במצבך ואין לי כוונה לעשות טרום התמחות כי זה כמו להתמחות שנה וחצי במקום שנה אחת.

אני מעדיף לעבוד במקום אחר בזמן הזה ולהרוויח יותר כסף.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

באיזה מוסד לימודי אתה לומד?

באוני' ת"א למשל מחפשים עובדים לספריות מדי פעם וזה הרבה יותר טוב מאשר לעבוד בתור מתדלק...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

מה יותר טוב בלהתמחות במה שאתה מעוניין לעבוד בו בחיים שלך, זה משהו שאני לא מבין, אתה יכול לצבור נסיון ויתרון משמעותי גם בסטאז' וגם בעבודה לאחר הסטאז'

לדעתי בחשיבה לזמן ארוך אם אתה לא ברמה של חייב "עבודה כדי לחיות" אלא כדי שיהיה לך כסף כיס, אז עדיף לחשוב רחוק. לדעתי טרום התמחות עם כמה שזה קשה פי כמה מכל עבודה זמנית ולא מאוד מתגמל מבחינת כסף , זה נותן לך המון בעתיד

זו דעתי

פורסם
מה רע בניסיון מעשי וסיכוי להכנס למשרד להתמחות בלי לרוץ אחרי משרדים שכולם רצים

העבודה הקשה מפחידה אותך?

כמה דברים:

1. אני עכשיו בשנה ג' ומתחיל את הסטאז' במרץ 09. שתהיה בעניינים - במשרדים הגדולים כרגע מראיינים למרץ וספטמבר 10, והראיינות למרץ וספטמבר 09 היו לפני כשנה.

2. העבודה הקשה לא מפחידה אותי, זה בכלל לא קשור. נראה לי פשוט חסר טעם לעשות טרום סטאז', כי בסופו של דבר התועלת מזה מאוד נמוכה ואתה בכ"ז מתפקד בתור המיץ של הזבל במשרדים, אפילו יותר מאשר הסטאז'רים וזה לא מתאים לי.

3. העתיד שלי לשנים הקרובות סגור - אני עתודאי, ולכן גם אם היה יתרון בקבלה לסטאז' ע"י טרום-סטאז', עבורי זה לא רלוונטי כי אני לא צריך לחפש סטאז' בשוק (הפרטי או הציבורי), אלא הצבא ישבץ אותי (בתקווה שאשובץ במחלקה הבינלאומית).

לגבי שמירה - אני לא בטוח כמה זה אפשרי, כי אני עברתי רק טירונות רובאי 02.

תדלוק ומלצרות ממש לא. דווקא לברמן זה רעיון לא רע, העניין הוא שבשיל זה אני אצטרך קורס ברמנים..

בשביל שירות לקוחות צריך להתחייב לחברה לתקופת זמן מסוימת של כמה חודשים, ואני לא יודע כמה זה מתאים לי עכשיו (בטח בקיץ אני ארצה לטוס לאיזה חודש+..).

אולי אני אעשה סיבוב בקניון, נראה איפה דרושים מוכרים ומה הדרישות שלהם.

בכל מקרה - תודה על התשובות :-)

פורסם

חבל שאתה הולך על גורל

"בתקווה שאשובץ במחלקה הבינלאומית"

אתה לא חושב במקרה כמוני שאם יהיה לך ניסיון ואפילו קטן במשפט בין לאומי יהיה לך יתרון גדול להתקבל לשם?

אם תלך למשרד שמתעסק במשפט בין לאומי ותלך לטרום ותעשה מה שאומרים לך, תוכל ללכת לסטאז' בבין לאומי.

גם הקביעה שלך שמתעסקים בזבל היא לא על סמך ניסיון, יש משרדים שמתייחסית למתמחים כמו זבל ואז גם לעורכי דין שלהם, תלוי מי עומד למעלה ואיך אתה עובד.

זה קשה, קשה מאוד אבל משתלם.

אני אישית למדתי שאם אתה לא נותן מעצמך אתה יכול לחכות ליד הגורל.

אין שום בושה בלהתעסק במיץ של הזבל בסיכום אלפי עמודים מדי שבוע, לא תאמין מה תלמד. גם לא הייתי קופץ להגיד מיץ של הזבל וכו'

פורסם

בתחום הבינלאומי יש יחסית מעט משרדים, אם בכלל - למיטב ידיעתי, מרבית העיסוק בתחום הוא בצה"ל ובארגוני זכויות אדם למיניהם.

הבחירה שלא לעשות טרום סטאז' לא נוגעת לבושה, אלא נובעת מהעובדה שזה לא יקדם אותי, לפי דעתי. אם היה בזה יתרון, הסטודנטים למשפטים היו נוהרים בהמוניהם למשרדים כדי לעשות טרום סטאז'. בינתיים, ממה שאני רואה אצלנו בפקולטה מעטים הסטודנטים שבחרו בדרך הזו. מנקודת המבט שלי - לפחות בכל הנוגע לסטאז' "רגיל" - נראה שהרבה יותר חשוב ממוצע גבוה או לימודים בחוג נוסף כדי לסגור במשרד גדול.

תודה בכל מקרה על ההתייחסות.

• תוכן חדש...