Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא:מיצובישי סופר לנסר 93 1.6 הזרקה קוד מנוע 4G92 עם 171500 ק"מ על השעון.

מחר בבוקר אני הולך לבצע טיפול לבד,קניתי שמן ליקווי מולי בצבע זהוב 40\10,הכל רשום בגרמנית חוץ מאחורה יש משפט או שתיים בעברית שרשום:

"השמן מבוסס על בסיס חצי סינטטי"

העם השמן הוא חצי סינטטי בוודאות?ומתאים לרכב?

בעקרון המוכר המליץ על שמן מנוע פרסטון,אבל התעקשתי על משהו איכותי יותר וללא שום תוסף בפנים ולקחתי את הליקווי מולי,ולקחתי מי קירור של פרסטון.

תודה מראש:arrow:

פורסם
זה חצי סינטטי.

איך הגעת למסקנה הזאת?

כי עכשיו נכנסתי לאתר של החברה והשמן בכלל נמצא בקטגוריה של מינרלים:shock:

http://www.liqui-moly.com/liquimoly/produktdb.nsf/id/e_1317.html

אבל נראה לי שזה שמנים שונים כי על זה בתמונה רשום רק "Leichtlauf" ועל שלי רשום Super Leichtlauf (שים לב בתמונה),את האמת לא יודע,מפחיד לשים את השמן:|

מה אתם אומרים?יש ממה לחשוש?

פורסם

זה שמן חצי סינטטי ואין ממה לחשוש.

באתר מדובר בסוג בשמן אחר.

השתמשתי בשמן הזה עוד לפני הטיפול האחרון ומאז עברתי לשמן עפור של ליקווי מולי עם תוסף.

פורסם
זה שמן חצי סינטטי ואין ממה לחשוש.

באתר מדובר בסוג בשמן אחר.

השתמשתי בשמן הזה עוד לפני הטיפול האחרון ומאז עברתי לשמן עפור של ליקווי מולי עם תוסף.

עם זה ככה אז זה בדיוק מה שחיפשתי,חצי סינטטי נקי מכל מיניי תוספים שעושה את העבודה כמו שצריך ובאיכות טובה.

תודה רבה על העזרה.:arrow::-)

פורסם

התרגום (מגרמנית):

leicht=קל

lauf = ריצה

מה זה אומר? מי יודע , אולי שהשמן "רץ בקלות" במעברי המנוע? :?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...