Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי דהייטסו שרייד 1300 שנת 91 גיר רגיל .. בנסיעות אני מרגיש שהרכב לא סוחב. הוא עובר את ה 90 אבל המנוע צועק כאילו הוא הולך לעצור ...מה יכולה להיות הסיבה לכך?? יש לציין שאני עושה טיפול כול 5000 קילומטר

פורסם

תלוי מה כולל הטיפול,

ככל הנראה בעיה בקרבורטור, הצטברות פיח בתאי השריפה,או מסנן דלק סתום.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

שלום רב!

בדוק אפשרות של דוד עמם (אגזוז) סתום, ו/או מצמד(קלאץ) מחליק.

חזור לעדכן ולדווח על הממצאים שהתגלו.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
תלוי מה כולל הטיפול,

ככל הנראה בעיה בקרבורטור, הצטברות פיח בתאי השריפה,או מסנן דלק סתום.

בהצטברות פיח בתא השריפה, המנוע יצלצל אבל יסחוב, "ולא יצעק".

עם מסנן דלק סתום, המנוע יקרטע במהירות 90, ויאבד מהירות תוך קרטועים המעידים על מחסור בדלק, אך המנוע לא יצעק.

המנוע יצעק ,רק עם בלם תפוס, אגזוז סתום, ומצמד מחליק.

בברכה

צביקה

פורסם

לפני שנה עשיתי ניקוי קרבורטור אבל זה לא ממש עזר..ופילטר דלק אני מחליף כול טיפול 5000...זה יכול להיות קשור לרינגים?? ומה זה רינגים בדיוק??

פורסם

שלום רב!

למה עשית נקוי קרבורטור לפני שנה, האם בגלל אותה סיבה?

אם כן מדוע אחרי שנה נזכרת שלא חל כל שינוי לאחר נקוי קרבורטור?

האם בדקת במוסכים שונים,את בעיית חוסר הסחיבה , והאם בעל מקצוע מסויים כוון אותך ,לכוון מצמד מחליק או אגזוז סתום?

כמה זמן אתה כבר נוסע עם הבעייה הנוכחית?

בברכה

צביקה

פורסם

לצביקה שלום ..עשיתי את הניקוי קרבורטור אחרי בעיה של זלילת דלק גם בנסיעות מחוץ לעיר ...אבל הבעיה חזרה שוב ..זה לא ניראה הגיוני כי הרכב לא נסע הרבה בתקופה שאחרי הניקוי ...ולא ביקרתי עדיין במוסך לגבי התקלה הזאת..אני נוסע אים הבעיה של חוסר סחיבה כבר הרבה זמן....

פורסם

היכן ביצעת את ניקוי הקרבורטור?

כעיקרון בעיות של סחיבה יכולות להיגרם כתוצאה מהרבה סיבות, חלקן קלות לאיתור, חלקן דיי קשות לאיתור ודורשות זמן וסבלנות של מכונאי מיומן. חלקן זולות לטיפול וחלקן יקרות לטיפול. אני יודע שזה עלול להישמע קצת כמו וודו אבל זה לא. כל שאתה צריך זה למצוא מוסכניק מקצוען (רצוי אחד המומלצים בפורום) שיש לו סבלנות ויבצע עבורך בדיקות לאיתור הבעיה ובעיקר יתחיל מבדיקות עקרוניות כדי לוודא שהמנוע שלך לא צריך אוברול ואז חבל על הזמן והכסף שיחייבו אותך בגינו.

תיזהר לא ליפול ביידים של מוסכניקים בשיטת ה-"ננסה על הגב של הלקוח".

פורסם

התייחס בנוסף לדבריו הנכונים בהחלט של חברי אביב, וגם התייחס לחתימתו הבאה:

כל דבר ניתן לתיקון, השאלה באיזה מחיר...

אם ביצעת נקוי קרבורטור בגלל בעיית תצרוכת דלק, ובדיעבד מתברר שאתה סובל זמן רב שלא מוגדר, מסחיבה לקוייה, שבודאי משיעה לרעה על תצרוכת הדלק, אין עליך להלין רק על עצמך.

פתרון ואבחון בעיית סחיבה, ותצרוכת דלק גבוהה, לא ניתן לאתר\ לאבחן ולתקן, דרך מסך המחשב.

ציין את מקום מגורייך, כדי שתקבל המלצה, על בעל מקצוע אמין מקצועי וישר, שיוכל לאבחן את בעייתך, וגם לפתור אותה במחיר הוגן.

בברכה

צביקה

פורסם

שלום.

לי נראה יותר הגיוני שהבעיה נובעת ממצמד מתחלק.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...