Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב שבכל הרמקולים של מורל יש RMS גבוהה בהרבה ממש שהשאר כותבים בנתונים.

באתר הרישמי\יבואנים\אריזות.

אולי בגלל שהם כותבים כל פעם את הוואט של שני הרמקולים בייחד?

קשה לי להאמין שהפולס זה 120 RMS כל אחד ובשאר החברות כמו JBL FOCAL וכו' הדגמים באותה רמה נותנים 70 RMS כל אחד.

פורסם

אכן זה נותן 120 ר,מ,ס אצלי הבמה הקידמית נותנת 130

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

אכן. פעם אחי הביא 125WRMS (מוצהרים של רוקפורד, שזה אומר שיותר :lol:) לדוטק אוביישן :-P והסט היה נשמע טוב וממש חזק.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אפשר גם לתת 200 וואט לפולס, צריך רק לדעת מה לעשות איתם:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

120 וואט רמס זה ההספק הנומינלי שהמגבר אמור לספק לערוץ שעליו מחובר קרוס 1, מידבאס 1, טויטר 1 - יותר ברור מזה נראה לי אי אפשר להסביר.

פורסם

אתם ממליצים על הפולס לקומפוננט טוב עד ל-600 שקל?

כאילו זה הכי טוב שיש במחירים הנמוכים?

פורסם

זה שמידבאס של פולס יכול לספוג 120 RMS בטווח תדרים מסויים - ממש לא אומר שהוא גם זקוק לכל ה120 האלה.

מידבאס של פולס יודע לעבוד יפה מאוד גם על 50-60 RMS הספק לערוץ ובסופו של דבר זה עניין של התאמת מגבר לרמקול נכונה יותר מאשר התאמת העוצמות בין השניים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה עכשיו הבנתי :)

אז איך זה שלא כל העולם משתמש במורל? הם נותנים פי שניים מכל רמקול אחר במחיר שלהם.

פורסם

סתם לידע כללי , ההייבריד שלי מקבלים 150 וואט לכל מיד ולכל טוויטר (בי-אמפ) וזה נשמע מצויין.

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

קודם כל תגדיר כל העולם כי אני בטוח שאתה לא מתכוון לכמה מיליארדים שחיים פה

וזה שהם נותנים "הכי הרבה" למחיר שלהם זה לא הכל יש אנשים שיעדיפו את האופי רמקול של פוקל רוקפורד גיביאל ואחרים הנתון RMS זה לא הכל ברמקול

sound connecting people

פורסם
קודם כל תגדיר כל העולם כי אני בטוח שאתה לא מתכוון לכמה מיליארדים שחיים פה

וזה שהם נותנים "הכי הרבה" למחיר שלהם זה לא הכל יש אנשים שיעדיפו את האופי רמקול של פוקל רוקפורד גיביאל ואחרים הנתון RMS זה לא הכל ברמקול

אה וואלה? לא כי התכוונתי לכמה מיליארדים.

וברצינות - התכוונתי לאיך זה שלא כמעט כל מי שמתקין מערכת ברכב.

ובוא נעזוב אופי, למוראל יש RMS גבוה, רגישות, טווח תדרים, נראה כמו רמקול מהרמות הכי גבוההות אבל במחיר נמוך.

והרי בגלל ההספק הגבובה שלו הוא מגיע לווליום גבוה בהרבה מהאחרים בלי דיסטורשין.

אז למה בכל זאת אנשים קונים רמקולים אחרים?

• תוכן חדש...