Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני צריך ייעוץ בקניית רדיו דיסק, קומפוננט, ורמקולים אחוריים.

הרדיו דיסק אני מעדיף משו מסדרת דולפינים!

התקציב שלי הוא 2200 ואני רוצה ייעוץ למוצרים חדשים לא יד שניה.

הרמקולים יוגברו באמצעות מגבר gbl gto 75.4.

והם יורכבו במאזדה 3.

תודה.

פורסם

כי אני ממש אוהב אותם:-)

חשבתי על משו כמו זה.

http://zap.co.il/model.asp?model_id=574123

אבל רמקולים אני לא יודע איזה להביא.

קומפוננט ואחוריים, או שניי קומפוננטים.

בגלל זה אני מבקש יעוץ מה לעשות. אם לעשות חורים ל-6*9 או להשים 2 קומפוננטים.

ואיזה חברות וכו'.

פורסם

תוכל להביא פולס מקדימה עם 6X9 (במידה ואפשר) מאחורה - כ500-600 הפולס וזה משאיר לך ל6X9 נחמדים מאחורה כמו הדגם של הפולס וJBLים, פיונירים, קנוודים וכל אלה שבתקציב, או הקומפוננט של JBL 6507 וה507 שקצת יותר יקר, עם 6X9 יותר זולים כדוגמת הפיונירים והקנוודים למיניהם.

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

אם אין לך סאב אז עדיף 6*9 יתן לך יותר באס.

כמו שכבר המליצו לך פולס קדימה ופולס אחורה.

בקשר לרדיו דיסק אין בו תצוגה דולפינים,(אם אני לא טועה בדגם) אבל יש לו עוד תצוגות כמו חלליות ועוד דברים נחמדים.

בהצלחה מקס.

פורסם

לחבר שלי יש גם מאזדה 3 עם מערכת ממש מושקעת ו6*9 זה בלאגן להרכיב שם אני ילך על שניי זוגות של קומפוננטים.

אשמח לקבל עוד הצעות לקומפוננטים ב-1200 שקל לשניהם.

וסאב יהיה לי בהמשך זה חלק מהתכנון.

ושאתם אומרים פולס אתם מתכוונים למורל פולס?

תודה.

פורסם

כן, תוכל ב1200 להביא או זוג קומפוננטים של המורל פולס, יש את הקומפוננטים של JBL הזולים יותר שעולים כ400~ שקל לזוג, ויש את הGTO6507 או המקביל שלו ב5 ורבע אינטש במידה ותצליח להשיג מחיר עליו או להוסיף עוד טיפה...

כמובן שיש עוד קומפוננטים במחיר אבל עפ"י המלצות הפורום אלה הנבחרים שבניהם, כמובן ששמיעה שלכם היא גורם הבחירה.

אם מעניין אותך פרסם פה אחד המשתמשים תרד לפני כמה זמן עם כל הקומפוננטים בטווח המחירים וכל אחד נתן עצות/התרשמות מהם - חיפוש.

פורסם

הוא לא מונובלוק הוא 2 ערוצים - מונו בלוק זה מגבר עם ערוץ אחד בלבד, המגבר הנ"ל לפי נתונים מוציא 300 בגישור 4 אום.

פורסם

כי אני לא מחפש משו ממש יקר אני רוצה משו מינימלי לקדימה ולאחורה.

לפי מה ששמעתי הקומפוננט של מורל פולס הוא דווקא איכותי, אני בטוח שיש יותר אבל שוב אני לא מחפש להגיע לרף יש לי תקציב.

פורסם

תריץ חיפוש על הקומפוננטים.. Aviman זה אני שפתחתי את התרד.

לדעתי (ואחרי שמיעה מרובה...) אם תוכל תביא את הJBL GTO 6507 או 507 (תלוי במידה) הוא יהיה עדיף.

בגדול אני ממליץ לך לעשות מה שyaniv1992054 אמר.. סט אחד איכותי יותר קדימה..

אני מקווה שיש לי מידה 6.5" אם לא לדעתי שווה לעשות בניה קטנה כי אחרת לא יהיה לך באס כמעט..(אם לא יהיה סאב וכמו שאמרת לא יהיו 6X9)

בהצלחה!

:wink: ". Alfa Romeo Alfetta 1982 :king: - "There are a lot of good sports cars on the road. I know, I pass them all the time"

!JBL

• תוכן חדש...