Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיום אני נוהג בויטרה 89, אני רוצה למכור אותה ולהחליף לרכב יותר משפחתי וחסכוני(5 מקומות ישיבה)..

הכותרת אומרת הרוב, רכב משפחתי קטן, 5 מקומות ישיבה.

מטרת הרכב זה בעיקר נסיעה לעבודה ולים.

לא משנה כלכך אוטומט או ידני , עדיף ידני כי אז אפשר להביא שנתון יותר חדש(תקנו אותי אם אני טועה..)

חשוב שיהיה חסכוני אמין ובלה בלה בלה :)

אין חשיבות כלכך ליופי ,מהירות ושרירים , רק שיגיע מנקודה א לנקודה ב.

תגובות יתקבלו בברכה !!

פורסם

פיאט פונטו ספייס \ סקודה פאביה \ יונדאי אקסנט

תפרט מה עוד חשוב לך שיהיה יותר קל לעזור לך?

פורסם

בתקציב המדובר ניתן לקנות מאזדה לאנטיס, סוזוקי באלנו, פולקסווגן גולף, טויוטה קורולה, הונדה סיויק, רנו מגאן, פורד פוקוס, סדוקה אוקטביה וכו'.

בין קטנות יותר, דיהטסו שרייד 1.5 למשאל, היא חסכונית ואמינה ובתקציב שלך מדובר על שנתון 2000.

רוב משפחתומטיות משומשות הן למעשה בתקציב.

מגאן הכי קל למצוא עם גיר ידני, היא חסכונית ועם גיר ידני אמינה (חוץ מדברים קטנים כמו ח"ח וכאלה שלפעמים דורשים תיקונים).

ממכוניות שציינתי, לפי דעתי לנסיעות ארוכות המגאן עדיפה בשל נוחות שלה.

יפניות בד"כ אמינות יותר, אירופיות נוחות יותר. בתקציב שלך הרבה אפשרויות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה על התגובות..

אלפה , אני מחפש רכב קטן 5 מקומות , הפוקוס קורולה וכדומה לא אידיאלים עדיפות לקטנות והקומפקטיות..

הנוחות והאיבזור פחות מעניינים אותי(אני נוהג בויטרה, אני רגיל :) ) כך שהיפניות עדיפות ..

חשוב לי צריכת דלק , אמינות , זמינות חלפים , שיהיה לו שוק טוב במקרה וארצה למכור אמממ , שחכתי עוד פרטים ?

יש עדיפות לידני מכיוון וזה יותר זול (וכך אפשר להביא שנתון יותר גבוהה) , נפח מנוע לא מעניין אותי, אני לא נוסע מהר וגם ככה רוב הנסיעות זה בפקקים :|

פורסם
בין קטנות יותר, דיהטסו שרייד 1.5 למשאל, היא חסכונית ואמינה ובתקציב שלך מדובר על שנתון 2000.

שרייד קלאסיק הוא אוטו קטן, חסכוני ואמין עם 5 מקומות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...