Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ! מידת הצמיגים של הרכב שלי היא 175.65R13 80T

על רכבי מותקנים צמיגי YOKOHOMA A DRIVE אשר נמצאים בשימוש שלושה חודשים - מאחור

ומקדימה - צמיגי FIRESTONE F590 אשר נמצאים בשימוש ארבעה חודשים, אך הם לא נקנו טריים-אני לא זוכר מתי בדיוק הם יוצרו אבל זה היה יותר מחצי שנה אפילו אולי יותר משנה

כרגע אני די מרוצה מהאחיזה אך לא כל כך מהבלימה. הדיסקים והרפידות בסדר אז אני מעוניין להחליף את הצמיגים הקדמיים (גם ירוקים וגם די ישנים). את החדשים אני אתקין מאחור ואת היוקוהומה הנוכחיים אעביר לקדימה.

עכשיו יש שלושה אפשרויות שראיתי:

פירלי 175/65R13TL 80T P3000

קונטי 175/65R13 80T ContiEcoContact 3

מישלין 175/65 R 13 80T ENERGY E3B1 GRNX

המחירים נעים בין 350 ל 370 ע"פי TIRES4U

האם היוקוהומה שכרגע מאחור יביעו לביצועים (בעיקר בלימה) עדיפים מקדימה ?

ואיזה צמיג הכי כדאי ?

גם קראתי שעדיף אותו צמיג בשני הסרנים (למרות שיש כאלה שאומרים שזה נכון רק לרכבים עם ESP) - אז אם אני אשים יוקוהומה Aדרייב חדשים מאחור ואת הישנים לקדימה זה יהיה עדיף מצמיגים יותר טובים מהיוקוהומה ?

נ.ב. בקוד של הפירלי רשום 80TL, מהו ה L הזה ?

פורסם
תקנה זוג A Drive נוסף.

היוקוהומה זולים יותר, זה לא אומר שהם טובים פחות ?

נ.ב. אתם יודעים איפה מיוצרים הצמיגים שהזכרתי ?

אמנם חברות מוכרות אבל שמעתי למשל שהפירלי מיוצרות בטורקיה

ועוד משהו, אני מעוניין בצמיג עם אחיזה טובה, לא צמיג ירוק

פורסם

המחיר הזול יחסית שלהם, לא מעיד על על האיכות שלהם.

צמיגי יוקו A.DRIVE נחשבים צמיגים מאוד איכותיים.

הצמיגים מיוצרים בפילפינים.

לדעתי, עדיף לקנות עוד זוג A DRIVE, כך תקבל גם צמיגים טובים וגם תואמים לצמיגים שנמצאים ברשותך.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם
המחיר הזול יחסית שלהם, לא מעיד על על האיכות שלהם.

צמיגי יוקו A.DRIVE נחשבים צמיגים מאוד איכותיים.

הצמיגים מיוצרים בפילפינים.

לדעתי, עדיף לקנות עוד זוג A DRIVE, כך תקבל גם צמיגים טובים וגם תואמים לצמיגים שנמצאים ברשותך.

תודה רבה!

והשאלה הכי חשובה:

האם השיפור יהיה מורגש ? אמנם הצמיגים מקדימה חדשים, אך הם ירוקים ושכבו די הרבה זמן במחסן לפני הקנייה. אך מאידך, הבנתי שגם היוקוהמה והאחרים שבניתי עליהם מוגדרים כמשפחתיים וחסכוניים.

פורסם

יהיה שיפור?אני חושב שכן.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

שלום!

הבנתי שהקונטי והמישלין המדוברים הם ירוקים-לכן הם נפסלו.

אני לא מחפש צמיגים ספורטיביים (גם כי הם יקרים וגם כי אין למידה זו) אבל לא ירוקים! משהו רגיל. אני מוכן לשלם 300+ לצמיג כדי לקבל אחיזה טובה, לא חסכון בדלק\חיים ארוכים לצמיג.

פורסם

לי היה ניסיון טוב עם פירלי P 3000 בפולו קלאסיק .

עברתי עליהם 80 אלף ק"מ בשנתיים וחצי.

תחפש בפנצ'ריות- אמורים להיות מחירים יותר נמוכים מאשר באתר שציינת.

תבדוק גם תאריך ייצור- אל תקנה צמיגים שתאריך ייצור שלהם מעל לחצי שנה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אפשר עוד דעות על היוקוהמה ?

ובקשר להרצה לצמיגים - 100 ק"מ נסיעה בינעירונית זה מספיק ?

והכי חשוב - היוקוהמה לא צמיג ירוק, נכון ? כי רשום באתר שלהם משהו על economic ומשפחתי...

ומה לגבי הפירלי?

פורסם

לך על ה-A Drive וזהו.

לי אישית יש ניסיון רע עם הפירלי הבסיסיים - רועשים, לא אוחזים מי יודע מה ומתייבשים בזריזות.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
לך על ה-A Drive וזהו.

לי אישית יש ניסיון רע עם הפירלי הבסיסיים - רועשים, לא אוחזים מי יודע מה ומתייבשים בזריזות.

פשוט מה שמפחיד אותי בהם זה שרשום באתר של יוקוהמה שהם צמיגים חסכוניים (economical או משהו כזה), כלומר ירוקים. מצד שני רשום שהם בטיחותיים ויש להם אחיזה מעולה - אבל תראה לי חברת צמיגים שלא אומרת כך על כל אחד מהצמיגים שלה.

פורסם

בפעם האלף - לך על זה.

צמיגים בסיסיים יחסית בליין של Yokohama - אבל עושים עבודה טובה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אחלה.

איך מתבצעת ההרצה ?

ובנוסף, אפשר המלצה למכון פרונט טוב וזול באיזור המרכז? (גם נתניה בא בחשבון)

• תוכן חדש...