Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

הציאו לי את הרכב הנ"ל אבל רציתי לברר אם ההחזקה יקרה והוא שותה הרבה מאוד דלק אני יודע שהיא לא חסכונית ממש אבל רציתי לדעת בערך כמה קילומטר לליטר...

האם החלפים יקרים והאם יש בה בעיות כול מיניי ?

ובקשר לביטוח אני נהג חדש בן 17 האם ביטוח יעלה לי הון ...(ביטוח חובה מקיף וצד ג').

תודה.

פורסם

לגבי מפרט טכני של הרכב, אני יכול לעזור לך, להלן נתונים מפרוספקט:

נפח: 1998

הספק: 140/5500

מומנט: 20.8/4250

0 ל-100: 8.6

משקל עצמי: 1135

דלק (ק"מ לליטר)

עירוני: 9.8

בינעירוני: 16.4

ממוצע: 9.3

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הרכב אצלי שתה בממוצע כ-11 ק"מ לליטר, ממש לא בזבזני ביחס לנפח!

כמעט לכל המכוניות הסאן רופ לא עובד והחלונות האחוריים, האמינות הבסיסית לא רעה.

לדעתי אוטו בעל ביצועים מצויינים ביחס למחיר, אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן לשאול.

פורסם

אני רק חייב לציין שה- 8.6 האלה ל- 100 קמ"ש עוברות מאוד לאט. בזמנו שקלתי רכישה של אחת כזו (ודווקא הסאן-רוף והחלונות המגניבים מאחורה עבדו), אבל בגלל שהמומנט והכח מגיעים כל כך מאוחר, הרכב לא מרגיש חזק בכלל.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אני רק חייב לציין שה- 8.6 האלה ל- 100 קמ"ש עוברות מאוד לאט. בזמנו שקלתי רכישה של אחת כזו (ודווקא הסאן-רוף והחלונות המגניבים מאחורה עבדו), אבל בגלל שהמומנט והכח מגיעים כל כך מאוחר, הרכב לא מרגיש חזק בכלל.

דווקא לדעתי יש לרכב מומנט בריא מאוד, 20+ קג"מ, והכוח מגיע מוקדם יחסית בהשוואה ל-HGT שיש לי עכשיו שאגב גם היא עושה על הנייר 0-100 ב-8.6 שנ'.

פורסם

philip R- על סמך נסיונך, שני הרכבים על הנייר מאיצים מ 0-100 ב 8.6, בתור בעלים של hgt בעבר, יצא לנהוג במגאן קופה 2 ליטר וההרגשה היתה כי הפונטו מאיצה מהר יותר. נפלתי על אקזמפלר "עייף" או שהמגאן באמת מאיצה קצת יותר לאט מהמוצהר?

פורסם

מבדיקות עם חבר שיש לו מגאן קופה, וממה שאני זוכר מהרכב שהיה לי, 0-100 הפונטו מאיצה מהר יותר במקצת, רכב הבדל בערך, לאחר מכן המגאן מצמצמת פערים ועוברת את הפונטו מעל 120, המגאן מרגישה חזקה יותר במהירות גבוהה.

• תוכן חדש...