Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה היא טובה משתיהן? בשבילי נניח המאזדה 3 נחותה מה-2, לצרכים שלי. :roll:

גם אני, בתור בעלים של אחת, מאזדה 2 :-)

למה היא טובה משתיהן?

כי היא עושה פשוט הכל יותר טוב.

נכון שהיא יותר יקרה לתחזוקה, אבל אם הבחור שוקל גם B3 הרי שהיא באותה קטגוריה של ה-3 אז זה לא ממש מפריע לו.

ה-3 יותר נוחה.

יותר מתנהגת.

יותר מרווחת.

בקיצור יותר מהכל. (כן, גם יותר יקרה, לרכישה ולאחזקה, אבל לדעתי לא יותר מ-B3).

פורסם
שוב אתה משווה מכוניות מקטגוריות שונות, ההבדלים בינם גדולים מאוד. זה כמו להשוות מכוניות מנהלים למכונית משפחתית או כל הבדל אחר שתבחר. מאזדה 3 לצורך הדוגמא, משמעותית מרווחת, מאובזרת, נוחה ובעלת תחושת איכות וחוסר קמצנות (מי היה מאמין שאפילו המאזדה3 הדי ספרטנית באיכות שלה תוכל לנצח רכב אחר) מאזר מאזדה2.

שני המכונית שפוצח הת'רד הציע מצוינות, השאלה מה סדר העדיפיות שלו.

אתה צודק בקשר למשענת יד זה באמת משהו שחסר לי,

בקשר לכל שאר השטויות שכתבת כמו הקטע של המכסה מנוע, למי אכפת מזה.?

תאורה למרימי חלונות, נו לזה אתה צריך גם תאורה? או אולי גם איזה מדבקה של הוראות איך לפתוח ולסגור חלון..? - מיותר..

ואתה צודק, זה באמת 2 רכבים מקטגוריות שונים שמדברים ל2 סוגי קהל שונים.

כנראה שאני לא מהקהל של B3,

אין לי צורך ברכב כזה גדול.

שלא לדבר על צריכת הדלק המופרזת שלה..

בכל אופן,

נסכם את זה ששוב, זה 2 רכבים מקטגוריות שונות..

ל2 סוגי קהל שונים...

פורסם

סבבה, לפחות אנחנו מסכים במשהו.

הדוגמאות שהבאתי היו כדי להמחיש עד כמה חסכו במאזדה בשימוש בחומרים לא איכותים. זה הכול! לא אמרתי שלא ניתן לנסוע באוטו שלא מצויד במוטות הידראולים למכסה המנוע אלא שיש לו מוט פשוט גם העובדה שאין תאורה מרכזית ברכב ולמעשה אין אפשרות להאיר את החלק האחורי לטובת היושבים מאחור לא אמורה לפסול אותה, פשוט רציתי להביא דוגמאות.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

בתור בעלים של מאזדה 2, אני מסכים עם רועי.

זה נכון, ביום יום אני לא מייחס לכך חשיבות, אבל חסרים לי הפרטים הקטנים האלו, שהיו הופכים את האוטו הזה לאוטו ברמה יותר גבוהה. האור מאחורה (אין בכלל אור מאחורה לנוסעים), האור על ידית ההילוכים (הייתי בהלם כשראיתי את זה, ישר צלצלתי ליבואן והם אמרו לי שהאוטו ככה), הפלסטיקה מבפנים (לפחות בדלתות אם היו שמים איזה בד בצד או משהו נחמד האוטו היה נראה ומרגיש קצת אחרת), החיסכון במשענת יד ואפילו החיסכון שלהם ב-2 שטיחים קטנים בדלתות מאחורה (איפה שה"חורים" לפתיחת הדלת), כשבדלתות מקדימה יש אותם. דברים קטנים, שהיו מעלים את האוטו בדרגה אחת לפחות. (ואני לא מדבר על התוספות האחרות שהם חסכו כמו חימום מושבים, בקרת שיוט, סגירת מראות צד אוטומטית וכו').

דברים קטנים, אבל מרגיזים :roll:

בכל מקרה, לגביי העיצוב, לטעמי היא מדהימה. גם פנימית וגם חיצונית.

כל יום שאני מסתכל עליה אני עוצר לכמה דקות, ובודק שהכל בסדר :lol::wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...