Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש שלט לווידאו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע אם זה המקום אבל ננסה...

יש לי ווידאו ישן בטירוף, ודאגתי לתקן אותו , (התיקון עלה כמו ווידאו חדש , )התעקשתי לתקן אותו מסיבות רגשיות וסנטימנטליות,

הודאו הוא מחברת SABA VIDEO RECORDER 6010 יש לו שלט עם חוט,

:shock: כן כן עם חוט שמתחבר אליו, הוודיאו עם בית קסטה שעולה למעלה. למי שזוכר את הדגמים האלה

את השלט הרסתי בהיותי קטן ,יש למישהו מושג מאיפה אפשר להשיג שלט כזה?

חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי כלום,חיפשתי בחנויות לתיקון מוצרי אלקטרוניקה , וכולם צחקו ,

זה היה די מבעס :-( אולי מישהו יודע על פורום של אספני פריטי אלקטרוניקה או משהו כזה?

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

בהזדמנות, נסה לעשות סיבוב בשד' הר ציון בת"א, בין התחנה המרכזית הישנה לחדשה.

יש שם ריכוז של כמה עשרות חנויות ומעבדות אלקטרוניקה, בהן ניתן להשיג את כל סוגי

הרכיבים, החלקים והמכשירים שניתן להעלות על הדעת, וגם כמה כאלה שלא...

אם זה לא יעזור, אזי גרמניה היא הכתובת. למיטב זכרוני, SABA הגיעה משם.

פורסם

לפני 15 שנה עוד עסקתי בתיקון מוצרי אלקטרוניקה בייתים.

כבר אז לא נתקלתי בשלטים חוטיים..זאת אומרת שהיום הסיכוי שלך למצוא שלט כזה הוא קצת פחות מאפס...

לא רוצה לבאס אותך אבל בהר ציון לא תמצא וגם לא אצל שמסי בר"ג. אין הצדקה להחזיק מוצר שכזה במלאי.

בכל מקרה זה הוידאו הזה (כמדומני שהוא זהה לחלוטין לJVC 7200) הוא סוס עבודה אמיתי.

נכון הוא צורך חשמל כמו מקרר

מתחמם כמו תנור.

גדול כמו טלבזיה

ויש לו איכות תמונה בסיסית.

אבל זה רטרו-פאן אמיתי.

תהנה:-)

jvc_front.jpg

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

סולל הדרך צודק.

אני זוכר היטב את המכשיר הזה (שנות השמונים המוקדמות). כאחד שעדיין עוסק בתחום הסיכוי למצוא קלוש.

נסה אצל "שמסי" בגבעתיים . ממולו יש מעבדת טלויזיות (אולי בג'אנקיידה) . מבטיח להתעניין באחד מהביקורים הקרובים בחנות הרכיבים שבה אני קונה. גם בביקורי אצל לקוחות אתחיל לפקוח עין .

http://www.d.co.il/21094860/3150/

בברכה

מוטי.

• תוכן חדש...