Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יוסי, זוהי המציאות, אצל הקהילה ההומוסקסואלית יש חופש מיני מוגזם ביחס להטרוסקסואלים, לכן אחוז מחלות המין בקהילה שלהם הרבה יותר גבוה ביחס לכלל האכולוסיה, זו היא המציאות והיא לא הומצאה על ידי, אני ממליץ לך לקרוא מאמרים ומחקרים בנושא.

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זה הזמן לחזור לאבא שבשמיים, אין הרבה זמן כל האויבים שלנו לוחצים אותנו מכל הכיוונים אם לא נחזור בתשובה אנחנו נמצא את עצמנו שוב מפוזרים בגלות או רחמנא לצלן עוברים שואה שנייה.

באמת יש לנו הרבה אויבים. והשאלה היא אם אתה באמת חושב שאם כולנו נלמד תורה כל היום, נכבד את השבת ופשוט נתפלל כשיתקפו אותנו - אז נצליח לשרוד. תן לי לחדש לך - שום סיכוי.

ועכשיו חזרה לטומאה, הומואים? יהודים מסכנים שהשתעבדו לגמרייי ליצר התאווה, החברה החילונית הורידה את האישה לרמה כל כך נמוכה שאפילו הגברים הפסיקו להעריך אותם והתחילו לממש את התאוות שלהם אחד בשני רחמנא לצלן.

מילא היו עושים זאת בחדרי חדרים, ומנסים לעזור לעצמם איכשהו, אבל הם גם גאים בזה, רוצים לצעוד ברחובות העיר הכי קדושה בעולם! עיר שיש בה שכינה! העיר הכי יקרה לבני כל הדתות!

חילונים, אין לכם כבוד, אין לכם ערך לכלום, אתם עבדים ליצרים שלכם, אתם מסוממים! אם הייתם עוצרים רגע לחשוב אולי העניים שלכם היו נפקחות.

אני אתעלם מהקשקוש על הורדת האישה לרמה נמוכה שאפילו הגברים הפסיקו להעריך אותה. אני חושב שהעיקר כאן זה שאתה מתחיל לדבר על ההומואים ואז קובע שכל החילונים איבדו את כבודם והערכים שלהם - אולי תעצור אתה לרגע לחשוב ואולי תראה שכמו שלך מותר להקדיש את עצמך לעבודת האל, כך גם לנו מותר להקדיש עצמנו לעבודת עצמנו, ואין בכך כל רע.

מציע לכם מהר מאוד לשנות את הצורה חשיבה שלכם, ולא לחשוב שאצלי חסרים ברגים, תחזרו 100 שנה אחורה תבדקו איפה היו אבות אבותיכם, אם הם גם היו רחוקים מבורא עולם כמו שאתם רחוקים ממנו.

ואל תדברו על התורה או על הגמרא שהיא לא עדכנית וחשוכה, כי יש בה סודות שהמדענים "הנאורים" מגלים רק עכשיו, כי עם ישראל לא מקיים את הבסיס שלה, "ואהבת לרעך כמוך" אז מה חשוך פה ולא עדכני? יש לנו אהבת אחים שאפשר להגיד מיצינו את הגמרא אנחנו צריכים לעלות לשלבים יותר גבוהים?

כי לי פשוט נראה שעם ישראל נמצא בשפל רוחני שלא היה כמותו מעולם.

אני לא רוצה לחזור 100 או 1000 שנה אחורה כי אני חי בהווה. לא מעניין אותי אם לפני מאות שנים כל האנושות עבדה את האל או לא. מעניין אותי מה קורה היום. ובאשר לגמרא - כבר כתבתי בשרשור הזה שאין לי ספק שבגמרא יש הרבה דברים חכמים, ואני מוכן לקבל שעד היום מגלים בה דברים חדשים (אם כי על אילו מדענים אתה מדבר?). ואם הבסיס של הגמרא הוא ואהבת לרעך כמוך - מה יש לך נגד ההומואים?

בע"ה שעם ישראל ישנס מותניו לעשות תיקון גדול מאוד, יחזור בתשובה שלמה, יקיא מתוכו את כל הבהמות שהם עבדים ליצרים שלהם ויחנך את התינוקות שלו לעבודת השם ולהתגברות על היצרים, "איזהו גיבור הכובש את יצרו".

שבת שלום.

אני לא רוצה לחשוב איזה תוהו ובוהו והליכה אחורה תהיה כאן אם כל עם ישראל יחזור בתשובה שלמה. מודרניזציה היא לא דבר רע, ואני רוצה להביט קדימה אל העתיד ולא להחזיר את הגלגל לאחור.

שבת שלום גם לך

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
בקשר לזה שאמרתי שיש פה הרבה חברים שהם לא יהודים, כדי שמי שקורא יידע שיש פה גם לא יהודים אז שלא יתפלא.

כל מי שהוא יהודי הוא אח שלי ואני אוהב אותו מאוד, ואם הוא רחוק מהקב"ה אני גם יבכה ביחד איתו אם צריך.

אם תחזור בתשובה הכל לא יצליח לך, יהיו לך המון מכשולים, כי יש את היצר הרע.

המטרה שלו היא להרחיק אותך מהאמת והוא עושה עבודה לא רעה בדורות האחרונים.

אבל זה רק בשלבים הראשונים, אח"כ אומנם היצר הרע יגדל ביחד עם היצר הטוב, אבל אתה תקבל כלים להתמודד איתו.

יש המון חילונים שהם צאצאים של רבנים, צדיקים והם אפילו לא מודעים לזה, כשהעלו אותם לארץ שלחו אותם לקיבוץ שם הכריחו אותם לאכול נבלה וטרפה, לחלל שבת. השם ירחם.

זה הזמן לחזור לאבא שבשמיים, אין הרבה זמן כל האויבים שלנו לוחצים אותנו מכל הכיוונים אם לא נחזור בתשובה אנחנו נמצא את עצמנו שוב מפוזרים בגלות או רחמנא לצלן עוברים שואה שנייה.

הרבה חברים חילונים אומרים לי שאני עבד של הקב"ה, שאין לי הנאות בחיים, ושאני חסר עמוד שדרה.

הם צודקים אני באמת עבד של הקב"ה, מה רע להיות עבד של מלך שיצר את כל העולם המופלא הזה, מלך שבלעדיו אנחנו כלום מחר בבוקר החברה קדישא יכולים לאסוף אותנו ולזרוק אותנו ערומים בתוך בור והתולעים יאכלו אותנו, מה כל אחד חושב את עצמו?! הייעוד שלנו זה להיות עבדים של הקב"ה ולזכות לחיי העולם הבא במקום גהינום או במקום לחזור לארץ בתור איגואנה.

ההנאות שלי בעולם הזה הם המשפחה, המצוות שאני עושה כל אחת ואחת מהן בשמחה גדולה והאמונה שיש לי בקב"ה.

ועכשיו חזרה לטומאה, הומואים? יהודים מסכנים שהשתעבדו לגמרייי ליצר התאווה, החברה החילונית הורידה את האישה לרמה כל כך נמוכה שאפילו הגברים הפסיקו להעריך אותם והתחילו לממש את התאוות שלהם אחד בשני רחמנא לצלן.

מילא היו עושים זאת בחדרי חדרים, ומנסים לעזור לעצמם איכשהו, אבל הם גם גאים בזה, רוצים לצעוד ברחובות העיר הכי קדושה בעולם! עיר שיש בה שכינה! העיר הכי יקרה לבני כל הדתות!

חילונים, אין לכם כבוד, אין לכם ערך לכלום, אתם עבדים ליצרים שלכם, אתם מסוממים! אם הייתם עוצרים רגע לחשוב אולי העניים שלכם היו נפקחות.

מציע לכם מהר מאוד לשנות את הצורה חשיבה שלכם, ולא לחשוב שאצלי חסרים ברגים, תחזרו 100 שנה אחורה תבדקו איפה היו אבות אבותיכם, אם הם גם היו רחוקים מבורא עולם כמו שאתם רחוקים ממנו.

ואל תדברו על התורה או על הגמרא שהיא לא עדכנית וחשוכה, כי יש בה סודות שהמדענים "הנאורים" מגלים רק עכשיו, כי עם ישראל לא מקיים את הבסיס שלה, "ואהבת לרעך כמוך" אז מה חשוך פה ולא עדכני? יש לנו אהבת אחים שאפשר להגיד מיצינו את הגמרא אנחנו צריכים לעלות לשלבים יותר גבוהים?

כי לי פשוט נראה שעם ישראל נמצא בשפל רוחני שלא היה כמותו מעולם.

בע"ה שעם ישראל ישנס מותניו לעשות תיקון גדול מאוד, יחזור בתשובה שלמה, יקיא מתוכו את כל הבהמות שהם עבדים ליצרים שלהם ויחנך את התינוקות שלו לעבודת השם ולהתגברות על היצרים, "איזהו גיבור הכובש את יצרו".

שבת שלום.

speedseeker היקר,

תודה לך על ההארה! עכשיו אני מבין; אני גיבור! אני ממש מתאמץ לא להשיב לך על נאום ההחזרה בתשובה שרשמת כאן משום מה?! אני כובש את ייצרי וזה לא פשוט למקרא גבב הפרשנות כיתה ד ששטחת בפנינו.

כנראה שלא הייתי ברור בהודעה הקודמת אז אני שואל שוב: אם אני ואחרים וטובים לא נחזור בתשובה אז הכל לא יסתדר לנו? אנחנו לא נוכל לחיות אחד עם השני? אתה לא נותן לנו סיכוי אם לא נחזור בתשובה כולנו?

ואני מבקש, תענה לשאלה, אל תחזיר אותי בתשובה, השאלות שאתה שואל הן לא השאלות שלי.

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

מתחת למטרית מסורת ההגות והלימוד שייחדה את העם שהוציא פי 1000 חתני נובל משיעורו בעולם נכנסים בדור האחרון הרבה מביישים . אסור לבעוט בדתיים ובייחוד בכיפות הסרוגות בגללם. הם מיטב הנוער. בלעדיהם נישאר מול הערבים עם אביב גפן.

פורסם

חי,

"על ידי אמונה החיים בעולם הזה יפים מאוד.

ובכח האמונה כל העולם כולו הוא כגן פורח המצמיח אין סוף מינים וסוגים של פרחים מרהיבים, בשמים נפלאים, ופרות מתוקים.

וכן האמונה היא הנותנת לאדם אפשרות לצמוח ולגדול כראוי בעולם הזה, ולבלי להינזק מהרוחות ומהמשברים שבהכרח יעברו עליו במשך חייו וכמובא:

" כאשר מניחין חיטה בארץ טובה, אזי הוא גדל וצומח יפה, ואינו מזריק לו שום רוח ולא זיקים ורעמים, וזה מחמת שיש כח הצומח וכח הגדל, על כן אינו מזיק לו שום דבר.

ואמונה היא בחינת כח הגודל וכח הצומח.." (ל"מ קנ"ה)

נמצא שאדם בעל אמונה הרי הוא כעץ השתול בגן מטופח ובקרקע דשנה, הגדל וצומח ומניב פרות טובים, כמאמר דוד המלך עליו השלום:

"והיה כעץ שתול על פלגי מים, אשר פריו יתן בעתו ועלו לא יבול.." (תהלים א' ג'). "

(מתוך הספר "בגן האמונה" מאת הרב שלום ארוש שליט"א).

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם
בלה בלה בלה
סע לשוויץ, שם הדעות שלך מתאימות לאופי האיזור, אנחנו בישראל (על שם יעקב אבינו), כאן המצב שונה, אנו מוקפים באוייב עם המון פרצופים.

עריכה: אם כבר אתה "מלכלך" על הכיפות הסגורות, נזכרתי ברס"ר רועי קליין זצ"ל, קצין בעל כיפה סרוגה שזרק עצמו על רימון במלחמה כדי להציל את חייליו, מוזר שגייס חמישי מקריב עצמו להציל חיילים שלא חובשים כיפה סרוגה.

קישור על סיפור חייו וגבורתו http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A8%D7%95%D7%A2%D7%99_%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%9F .

גייס חמישי?!

פורסם

עריכה: אם כבר אתה "מלכלך" על הכיפות הסגורות, נזכרתי ברס"ר רועי קליין זצ"ל, קצין בעל כיפה סרוגה שזרק עצמו על רימון במלחמה כדי להציל את חייליו, מוזר שגייס חמישי מקריב עצמו להציל חיילים שלא חובשים כיפה סרוגה.

כן, אתה צודק, רק חבל שהיחיד לא מעיד על הכלל. גם בשכם הייתה משפחה ערבית שנתנה מחסה לנהג יהודי שנקלע לעיר בטעות.

ארז רונן

פורסם

בשונה ממך אני לא מכליל, אני מודע לזה שיש ערבים שפויים שמאמינים בדו-קיום, יתרה מכך יש לי חברים ערבים, אבל בשונה ממך אני לא סובל משנאה לבני עמי ומפרש את מסירותם כגיס חמישי.

די לשנאה עצמית.

פורסם
.

רוני, פאולו, וכל האחרים - קדימה התפקדו.

קיבלתם דוגמא חמה מהתנור לדה הומניזציה שנעשית לציבור בארץ, אתם מוזמנים להגיב.

ארז, רפואה שלמה.

צביקי.

טופל.

פורסם
חי,

"על ידי אמונה החיים בעולם הזה יפים מאוד.

ובכח האמונה כל העולם כולו הוא כגן פורח המצמיח אין סוף מינים וסוגים של פרחים מרהיבים, בשמים נפלאים, ופרות מתוקים.

וכן האמונה היא הנותנת לאדם אפשרות לצמוח ולגדול כראוי בעולם הזה, ולבלי להינזק מהרוחות ומהמשברים שבהכרח יעברו עליו במשך חייו וכמובא:

" כאשר מניחין חיטה בארץ טובה, אזי הוא גדל וצומח יפה, ואינו מזריק לו שום רוח ולא זיקים ורעמים, וזה מחמת שיש כח הצומח וכח הגדל, על כן אינו מזיק לו שום דבר.

ואמונה היא בחינת כח הגודל וכח הצומח.." (ל"מ קנ"ה)

נמצא שאדם בעל אמונה הרי הוא כעץ השתול בגן מטופח ובקרקע דשנה, הגדל וצומח ומניב פרות טובים, כמאמר דוד המלך עליו השלום:

"והיה כעץ שתול על פלגי מים, אשר פריו יתן בעתו ועלו לא יבול.." (תהלים א' ג'). "

(מתוך הספר "בגן האמונה" מאת הרב שלום ארוש שליט"א).

אין ספק שאתה צודק ואנחנו מסכימים, מין הידועות היא שאמונה יש לה ערך מוסף לאדם חיובי וגם שלילי. אך אני שמח לראות כי אתה יודע להעריך אמונה באשר היא.

אני חייב לציין שהופתעתי לטובה מתשובתך המנומקת וההגיונית המשבחת את האמונה ותועלתה לאדם המאמין בין אם באלוהי ישראל \ באלוהי המוסלמים ושליחו מוחמד \ באלוהי הנוצרים ובבנו ישוע \ באלוהי ההומואים ושליחיהם משפחת בתחת.

שבוע טוב

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם
יוסי, זוהי המציאות, אצל הקהילה ההומוסקסואלית יש חופש מיני מוגזם ביחס להטרוסקסואלים, לכן אחוז מחלות המין בקהילה שלהם הרבה יותר גבוה ביחס לכלל האכולוסיה, זו היא המציאות והיא לא הומצאה על ידי, אני ממליץ לך לקרוא מאמרים ומחקרים בנושא.

אולי תבצע שירות לציבור ותביא לנו אתה "מאמרים ומחקרים" בנושא ?

מחלות מין לא קשורות בהכרח לחופש מיני מוגזם, אלא למין לא מוגן.

ומי שבוחר לסכן את עצמו - שלא יתלונן על זה אח"כ.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

ציטוטים נבחרים מתוך המאמר שהצגת איציק:

"התחלואה בקרב הקהילה ההומו – לסבית בישראל אינה שונה במהותה מהתחלואה בקרב האוכלוסייה הכללית ההטרוסקסואלית"

"בארץ לא נעשה עד היום אף מחקר אפידמיולוגי ממנו ניתן היה ללמוד על שיעורי תחלואה בקרב הומואים ולסביות"

"רוב בעיות הבריאות של הומואים, לסביות וטרנסג'נדר אינן שונות במהותן מבעיות הבריאות של הטרוסקסואלים"

"גידולים ממאירים של סרטן השד ושל צוואר הרחם שכיחים ביותר בקרב נשים. בעבר סברו כי השכיחות של גידולים מסוימים גבוהה יותר בקרב לסביות בהשוואה לאוכלוסייה הכללית, אולם לסברה זו אין תימוכין במחקרים אפידמיולוגיים גדולים."

"אין מחקרים שנבדקה בהם שכיחות השימוש בחומרים אלו בקרב הומואים ולסביות בהשוואה להטרוסקסואלים"

שאני אחפש עוד?

או שאתה לא יודע לקרוא מאמרים או להבין מחקרים?

חוק אקדמאי - כשאתה קורא מאמר, שים לב מי כותב אותו, באיזו מסגרת הוא פורסם, ותן יותר משקל לעובדות שכתובות ופחות לפרשנויות אישיות שעלולות להיות מוטעות.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...