Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי יונדאי אקסנט, 1300, 1997, 3 דלתות.

לאחר פתירת בעיה מכאנית כלשהי אני פונה לאסתטיקה של הרכב:

נפש טהורה עשתה לי שריטות על דלתות הרכב בלילה. אם אני זוכר נכון, יש סוג של חומר או משהו דומה שיכול להכהות במעט את השריטות, נכון? יש המלצה על חומר מסויים?

בנוסף, הדש בורש של הרכב מלא סדקים, חורים מדיברויות קודמות וכד'. יש רעיונות כיצד אפשר לפתור את הבעיה? החלפת הדש הבורד אינה עולה על הפרק מן הסתם (או שזה לא כזה סיפור?) ולכן האפ יש חומרי מילוי כלשהם אשר יכולים למלא חורים? להדביק סדקים וכו'?

תודה לכולם, אשמח לשמוע כל רעיון אפשרי,

המשך יום טוב,

אמיר.

פורסם

גם אני מצטרף לשאלה לגבי החורים בדשבורד

אני חושב על למלות אותם בבונדו לשייף עם נייר זכוכית ואחר זה לצבוע , כאן יש לי שאלה האם יש פחיות צבע שמכילות פריימר?

לגבי השריטות על הרכב המליצו לי פעם על GS27 משחת להעלמת שריטות קלות תנסה ותעדכן אותנו עם התוצאות

פורסם

חורים בדש בורד מתקנים ב'אוטופיקס' - הרצליה פיתוח רח' החושלים.

לגבי שריטות בצבע - ה- G27 הוא חומר עם השפעה של משחת שיניים (= ללא השפעה). חבל על הכסף שלך כי תועלתו אפסית.

יכולתך לתקן את הצבע תלויה רבות בסוג (רגיל / מיטלי).

פורסם

אם השריטות הם ממש חריטות שמגיעות לפח הרכב אין מנוס מצביעה של הדלת

אם השריטות הם יותר שיטחיות ניתן לנסות לטשטשם עם פוליש ווקס, יש לבדוק את סוג הצבע ברכב, אם הוא מטלי לא מומלץ לבצע פוליש.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
שלום לכולם,

החלפת הדש הבורד אינה עולה על הפרק מן הסתם (או שזה לא כזה סיפור?)

החלפת דשבורד - נשמע על פניו דבר מפחיד , אך הסיפור ממש לא נורא מדי.

לפני חודשיים הייתי באותה התלבטות לגבי האקסנט שקניתי לאישתי !

הסיפור ניגמר ב 750 ש"ח קניית דשבורד במצב טוב מאוד מפירוקיה ( הוא כלל את הקונסולה המרכזית ,כפתורים ולוח שעונים , דבר שעזר לי מאוד ללמוד לגבי פרוק והרכבה ).

ניקוי וציחצוח שלו ויומיים התעסקות עם הפרוק וההרכבה לאחר החזרה מהעבודה.

מה אני רוצה להגיד הוא, שהסיפור לא נורא בכלל, קצת ידיים לא שמאליות (לא היה לי שום ידע קודם בנושא !!) ועם הרבה סבלנות אין בעיה לעשות את התהליך. הדבר היחיד שתצטרך מעבר לכלים סטנדרטים (מפתחות, בוקסות ומברגים) הוא חולץ הגה ( אשר זמין ברוב המוסכים ואני מניח שתמצא מישהו שעזור לך בחליצתו)

שום תיקון דשבורד לא יתשווה לדשבורד מקורי .

אם תחליט להכנס להרפתקאה ויהיו לך שאלות אתה מוזמן לפנות .

פורסם

הצבע אצלי הוא כחול מטאלי. אני חושב שאנסה על ידי משחות וקס למיניהן (טרטל או ראלי) ובמידה וזה לא יעזור אז נישאר עם שריטה...

לגבי החורים בדשבורד, אני שוקל לקפוץ לחנות שהומלץ עליה "אוטופיקס", מישהו יכול להוסיף עליה עוד כמה דברים?

תודה לכולם,

אמיר.

פורסם

גם אני החלפתי דשבורד בסובארו ליאונה.

אני לא יודע להחליף לבד - שילמתי 800 ש"ח לחשמלאי.

הדשבורד עצמו עלה עוד 400 ש"ח.

למדתי להבא לא לקנות רכב עם דשבורד מגעיל. אבל באופן אישי אני יכול לומר כי ה1200 ש"ח האלה שדרגו את החוויה של הנהיגה ברכב למשהו אחר לגמרי. הרכב הרגיש חדש לחלוטין.

אני ראיתי כבר בימי דשבורדים תקינים של אקסנט. אני מניח שאיפשהוא יש בפירוקים אקסנט אחת עם דשבורד שלם וטוב. תתחיל לחפש, תקנה את הדשבורד, וכשיהיה לך כסף תוכל להחליף אותו.

אם יש לך בעיה ברדיאטור חימום, או שאתה חושב שהוא ישן, על הדרך מחליפים גם אותו.

בהצלחה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • שנה מאוחר יותר...
פורסם

אתה יכול להשתמש גם בדבק אפוקסי.(ולהתאים אותו לגוון הדשבורד אפילו)

יעל במיוחד לסתימת חורים,לסדקים קצת פחות...

אם זה לא שבור,אל תתקן את זה.

• תוכן חדש...