Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוף שבוע בפרארי F599 GTB

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין מילים, פשוט מדהימה.

אני מוכרח לציין שהתמונות שלך, שמראות את המכונית בחיי היומיום, עושות עלי הרבה יותר רושם מכל מיני תמונות לעיתונות שמציגות את הרכב בסביבה סטרילית.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש לו אקורה g35x

יעקב

אקורה זה INFINITI? שואל כי אני באמת לא יודע. :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ניסאן - אינפיניטי.

הונדה - אקורה.

טויוטה - לקסוס.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אין מילים, פשוט מדהימה.

אני מוכרח לציין שהתמונות שלך, שמראות את המכונית בחיי היומיום, עושות עלי הרבה יותר רושם מכל מיני תמונות לעיתונות שמציגות את הרכב בסביבה סטרילית.

מה שממש קשה להבין זה את הגודל של ה-599, היא ממש גדולה (העיצוב שלה זה כבר עניין של טעם,אני יותר אהבתי את ה-F430 וה-F360) ומרשימה.

יש לי בפלאפון תמונה שצילמתי ברחוב של F430 ו-599 חונות אחת ליד השנייה,אני אעלה את זה בהמשך,תבינו את הגודל של האוטו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אלעדיקו,

כמו שאמרתי,אני חושב שהיא ממש מרשימה,אבל חיצונית אני אישית לא אהבתי את העיצוב שלה, יש לה תחת ענק וגבוה עם דפיוזר עוד יותר ענק והשילוב של זה עם הפנסים העגולים הבודדים לטעמי לא ממש מחמיא לרכב.

לעומת זאת,גם ל-F430 יש דפיוזר ענק מאחור,אבל הוא משתלב בצורה יותר "הרמונית" עם התחת הסקסי,יחד עם החלון דרכו ניתן לראות את המנוע,כל אלה יחד יוצרים ב-F430 (וכנ"ל ב-360) מראה מאוד סקסי.

הדבר שמאוד אהבתי באותה F360 שהנעתי,שאתה יכול לראות דרך המראה המרכזית את המנוע,כי בין תא הנוסעים ובין המנוע מפריד קיר האש ומחיצת זכוכית,שדרכה אתה יכול לראות את כל המנוע והשילדה,מדליק ויפה לאללה.

אני חושב שמה שעושה את ה-F599 למרשימה באמת זה הגודל שלה,היא פשוט ענקית במונחים של פרארי,אבל מבחינת מראה- בכל רגע נתון הייתי מעדיף על פניה F430\F360.

פורסם

מדהימה!

פשוט אחד החלומות הכי גדולים שיש לכל חובב רכב, לנהוג בפרארי, לי באמת שלא אכפת איזה... ולך יש הזדמנות לנהוג על הרבה סוגי דגמים בעלי סוס מתכת צוהל על הגריל :shock: (עזבו את הכמה עונדות ולאנסרים עם כזה סוס על הגריל בארץ) :lol:

פשוט כיף לך.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

oops, my bad :x

כמובן שאינפנטי :lol:

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

edan82, צודק. אבל עדין היא מרשימה. היא לא כמו "כל מכונית" שרואים בארץ או בכלל בעולם.

יש לה עיצוב מדהים, עיצוב אווירודינמי ואני בטוח שלא היית מתנגד גם לאחת כזאת ולא רק F430. אני צודק?

בכל אופן לדעתי היא מרשימה וכובשת לבבות לא קטנה. גם אני הייתי אחת :|

פורסם

ואני בטוח שלא היית מתנגד גם לאחת כזאת ולא רק F430. אני צודק?

נכון לעכשיו,שאני חיי על מוניות ואין לי בכלל רכב,לא הייתי מתנגד לקבל אפילו רק את הצנרת פליטה שלה כדי שאני אוכל להצמיד את הפה ולעשות רעשים של מנוע,בתקווה שזה יהיה דומה.....

:wink:

כמובן שהכל בגדר תאוריות,ברור שהייתי שמח לקבל אותה,או כל פרארי אחרת לצורך העניין,ואני בטוח שבמרוצת הזמן אני אפילו אשקול אחת משומשת (פה זה עוד בגדר חלום שניתן להגשים).

פורסם
אלעדיקו,

כמו שאמרתי,אני חושב שהיא ממש מרשימה,אבל חיצונית אני אישית לא אהבתי את העיצוב שלה, יש לה תחת ענק וגבוה עם דפיוזר עוד יותר ענק והשילוב של זה עם הפנסים העגולים הבודדים לטעמי לא ממש מחמיא לרכב.

לעומת זאת,גם ל-F430 יש דפיוזר ענק מאחור,אבל הוא משתלב בצורה יותר "הרמונית" עם התחת הסקסי,יחד עם החלון דרכו ניתן לראות את המנוע,כל אלה יחד יוצרים ב-F430 (וכנ"ל ב-360) מראה מאוד סקסי.

הדבר שמאוד אהבתי באותה F360 שהנעתי,שאתה יכול לראות דרך המראה המרכזית את המנוע,כי בין תא הנוסעים ובין המנוע מפריד קיר האש ומחיצת זכוכית,שדרכה אתה יכול לראות את כל המנוע והשילדה,מדליק ויפה לאללה.

אני חושב שמה שעושה את ה-F599 למרשימה באמת זה הגודל שלה,היא פשוט ענקית במונחים של פרארי,אבל מבחינת מראה- בכל רגע נתון הייתי מעדיף על פניה F430\F360.

תראה, זה משהו אחר.

ה 599 היא רכב Grand Touring Coupe

וזה שונה לחלוטין מה430 או ה360 (שגם בה נסעתי ולא מעט, חדשה לפני 4 שנים ) . שתי האחרונות הן מכוניות מרוץ טהורות, מתנהגות ונראות כך ואילו ה599 היא יותר רכב כביש עם יכולות מסלול (לא מעטות כמובן... ). אני לא אתפלא אם למרות הנתונים הבסיסיים הפחות חזקים של ה430 , היא תהיה עדיפה במסלול על ה599.

פורסם

נהנתי מאוד לקרוא.

תבקר אצל החבר לעיתים קרובות יותר :)

אגב, אתה חייב לי מקלדת :mm_wink:, שלי נרטבה...

פורסם
תראה, זה משהו אחר.

ה 599 היא רכב Grand Touring Coupe

וזה שונה לחלוטין מה430 או ה360 (שגם בה נסעתי ולא מעט, חדשה לפני 4 שנים ) . שתי האחרונות הן מכוניות מרוץ טהורות, מתנהגות ונראות כך ואילו ה599 היא יותר רכב כביש עם יכולות מסלול (לא מעטות כמובן... ). אני לא אתפלא אם למרות הנתונים הבסיסיים הפחות חזקים של ה430 , היא תהיה עדיפה במסלול על ה599.

אתה צודק לחלוטין,אבל לא דיברתי על השימוש השונה של הרכבים,דיברתי נטו מבחינת טעם לגבי העיצוב.

מבחינת יכולות מסלול,אני בטוח שיכולות המסלול של ה-430 וה-360 גבוהות משמעותית מאלה של ה-599,היא פשוט גדולה מדי על המסלול (וזה לא שחסר לה כוח...).

ברור לגמרי שה-430 וה-360 הן הרבה יותר HARDCORE.

• תוכן חדש...