Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין מה לעשות 250 זה לא 400 וזה אחרי שהסתובבתי בעוד שלושה מקומות ששם אמרו לי שבכלל אי אפשר [כי לא בא להם להתעסק עם זה כנראה] אם זה היה תלוי בי לא הייתי מתקין אותו [אבל יש שלושה ילדים שלא שואלים אותי] וחוצמזה אני לא יכול להחזיר את המסך ו\או להחליף למסכי משענות ראש מאחר וזאת מתנה שנשלחה מתאילנד. אז זה הכל. שוב תודה.

פורסם

אם זה בשביל הילדים אז (היה) כדאי לשקול מסכי משענת מהסיבה הפשוטה שהם חוקיים.

ולא צריך לקפל אותם לכבות אותם כל פעם ששוטר עובר (כמוני) ולהכנס לסרטים כל פעם שעוצרים אותך לבדיקה שגרתית.

למרות שלאחרונה עצרו אותי פעמיים והשוטרים עמדו מול המסך כשהיתה שם הופעה חיה של דידו ולא אמרו כלום..

לא נראה לי שהעבירו להם את העידכון על החוק החדש...

פורסם

החוק מאפשר ליסוע עם מסך, והוא גם יכול לפעול בזמן נסיעה, בתנאי שמוצגת בו מערכת ניווט או נתוני הרכב.

לכן אתה לא צריך לקפל את המסך, אתה צריך רק לכבות אותו על פי החוק.

או להוכיח שבמקופ הופעל GPS או נתוני מחשב הרכב.

ד"א - CARPC גם כן אינו חוקי שייפעל בזמן נסיעה (אלא אם כן הוא משמש למערכת ניווט או הצגת נתוני הרכב).

שוטרים לא רצים לאכוף את התקנה, או יותר נכון לא אכפו עד לאחרונה, מכמה סיבות:

1. עד לפני זמן קצר מאוד על העבירה הנ"ל העונש היה זימון לבית משפט. - גם ככה יש בקושי תאריכי שיפוט מהיר לעברייני שיכרות ועוד, אז בטח ובטח שלא ירוצו למלא אותם עם שטויות כמו מסך במזן נסיעה.

2. בזמן האחרון התקנה הומרה לדו"ח ברירת משפט - כלומר דו"ח תנועה רגיל, ועכשיו הוא יתחיל להרשם הרבה יותר.

אני רק רוצה לציין שזה ששוטר ראה אתכם עושים עבירה מסויימת לא אומר שזה בסדר, או שכל השוטרים מוותרים.

כמה פעמים ראינו נהג עושה עבירה, לפעמים אפילו חמורה, מול ניידת משטרה - וכלום...?

ישנן גורמים רבים, אותם לא אפרט כאן (החל מזה שנגמרה המשמרת והוא ממהר הביתה, או שיש לו אירוע אחר עכשיו, או שפשוט נגמר לו הפנקס דו"חות) שבגינם שוטרים מעלימים עין.

ככה שאין לראות בזה ששוטר העלים עין מעין ליגיטימציה, כי מחר יבוא השני וישחיל.

ד"א כל שוטר מקבל לפני כל משמרת תדרוך, כלומר הוא מקבל לפחות 6 תדרוכים בשבוע, בד"כ יותר, כי יש כל מיני גורמים שבאים לתדרך, ככה שתאמינו לי שכל פלוץ שמשתנה הם יודעים על זה.

פורסם

פששש..

לא ניראה לי שהשוטרים בקיאים כל כך בחוקים..

כמה פעמים פתחתי את תוכנה של הGPS ושמתי עליה את ווינאמפ, בלי לדעת שמבחינת החוק זה מותר, חשבתי שזה תרוץ טוב..

אבל תגיד לי, אני שמעתי ששוטרים, צריכים לגמור פנקס בחודש ובגלל זה לקראת סוף החודש הם יוצאים ודופקים דוח לכל הולך רגל שלא הדליק פנסים בחורף..

יש שחר לשמועות אלו?

פורסם

מצחיק לראות לאן סטינו מהנושא... או שלא.

ואני לא רוצה רוצה להכנס לכל מה שנכתב פה על שוטרים, מציע גם לכם לא לשחק בשוטרים וגנבים אלא לנהוג לפי החוק ולא בשביל השוטרים אלא בשבילכם.

מה לעשות... גם אני שוטר. אבל אותי לא תפגשו על הכביש. מקסימום על הים.

שיהיה שבוע טוב לכולנו.

• תוכן חדש...