Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!!

ברשותי הונדה סיויק יד שניה, נקנתה מדוד רוסי זקן לפני שנה בערך, בעצם ראשונה כי היא במשפחה.

אתמול בחניה לאחור הרגשתי שהאגזוז שלי טיפה זז מהמקום.

והיום אני מרגיש בנסיעה שהסל"ד שלי טיפה עולה ויורד לכמה שניות ואז מסתדר.{השעון תורים משחק}.

לחבר שלי יש הונדה גם אוטומט 94 והייתה לו אותה בעיה אבל הוא סידר אותה ואצלי בכלל דגם אחר.

ואני ממש מפחד שאצלי משהו רציני, כי הוא שילם המון כסף על הטיפול שלו, ואני חייל דל אמצעים:-(

מישהו יוכל לעכזור לי? כי הרכב במצב חדש, הוא עשה 171 ק"מ בלבד, עושה טיפול כל 5 אלף..מטופל בחומרים הכי איכותיים, בקיצור רכב בלי בעיות כמעט.

מצפה לעזרה:|

---

civic

1996

1400

פורסם

אגזוז חופשי- ניתן לרתך במכונים ייחודיים לאגזוזים.

לגבי טורים עולים ויורדים- המנוע שלך מזייף וצריך להתחבר למחשב /קורא תקלות כדי להבין למה.

משם תמשיך להסיק מסקנות ובסופו של דבר תזכור שאין רקכב שלא מתקלקל לעולם.

ובתור חובב יפניות,אפילו טויוטה שמחשיבה עצמה למס' 1 בעולם מתקלקלת לעיתים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

על פי התיאור קשה להבין. גש למקום של אגזוזים, אולי מדובר בגומיות אחיזה בלבד, אף אולי אחת. לגבי זיוף המנוע, גש למקום מומחה בתחום, אני מניח שאם תציין מהיכן אתה ,רפי לין יוכל להמליץ.

בכל מקרה זה יעלה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

בדקתה למה זז האגזוסט? הוא מחובר לגוף הרכב ע"י גומיות על הווים.

יכול להיות שגומיה נמתחה / נקרעה או ירדה ממקונה.

לרוב לא צריך הרבה ידע בשביל לסדר זאת.

לגבי קפיצות סלד, זה קורה בסרק או בנסיעה?

בהצלחה

• תוכן חדש...