Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

חבר קנה היום אחת שכזו, צבאית לשעבר עם קצת יותר מ 300,000 ק"מ.

הכרית שעל ההגה שלו קצת רוקדת.

כחבר וותיק בפורום, ידוע לי כי נושא כריות האוויר הוא "טאבו" - ומזמין לא מעט אזהרות - לא לנגוע בבית, רק במוסך, נושאים ננעלים ועוד...

ברור שאני אנתק את המצבר ואעבוד בעדינות. אך איני חושש גם לטעות - רק מי שמנסה, טועה. מי שלא מנסה, טועה בזה שהוא לא ניסה כלל.

יש לי ידע טכני בפירוק בסיסי ברכב זה (לצערי :roll:), אני מצרף פה תמונה של גלגל ההגה במגאן ללא הכרית אוויר - לצערי, לא מצאתי תמונה של הכרית עצמה.

בתמונה רואים את המגענים של הצופר ב 3 הפינות.

שמתי לב שישנם 2 ברגי טורקס מאחור, ברור לי כי פירוק 2 ברגי הטורקס יתרום להוצאת הכרית.

שאלתי היא בקשר למחבר המתח לכיוון הכרית (בפונטו הייתה צמה קטנה), האם במגאן, הכרית ניזונה ישירות ממרכז ההגה ?

אגב, למישהו יש תמונה של כרית אוויר של מגאן דור I ?

אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי לספרות מקצועית או לפורום בנושא זה.

תודה מראש, אריאל.

bd8d_1.jpg

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום.

מקפיץ את הנושא שוב.

מצורפת תמונה של הכרית, על פניו נראה שההפעלה של הכרית היא ישירות ממרכז ההגה.

2 שאלות:

1. האם מישהו פירק בעבר ממגאן ויכול לתת לי טיפ בנושא.

2. מה זה החלק שסימנתי באדום ? האם מדובר בתופסן מכאני ? (בטח לא משהו שקשור לחשמלי).

תודה מראש, אריאל.

10c1_1.jpg

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

שלח לי לפרטי דואר אלקטרוני שלך, ואשלח לך קובץ PDF שמסביר בדיוק את הפעולות שיש לבצע.

"אתה רוצה חתיכה זהב? - לא, אני הרגע אכלתי" :?

"בשביל מה שמו לשוטר כובע, אם לא בשביל לראות?" :shock:

• תוכן חדש...