Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , ימים שאני מחפש ומדפדף בין האתרים בחיפוש המלצה לרמקולים שאני הולך לרכוש...

יש לי רכב מדגם טיוטה קורולה 95 , ואני מעוניין להרכיב שני רמקולים של 6X9 ,

אני מחפש רמקולים שיתנו לי איכות ! ולא בומים חזקים כי בשביל זה בעתיד הקרוב אני ארכוש סאב ,

1.שמתי לב שיש רמקולים שעולים יותר כסף עם פחות RMS ואני עדיין לא מבין את הסיבה .

2.אני מתלבט בין רמקולים של מוריל ואנפנטי , כול חנות המליצה לי על רמקולים אחרים ! ואין לי מושג מה לבחור.

אני רוצה לבנות לאט לאט מערכת טובה לרכב בנתיים אין לי כלום , והחלטתי להתחיל עם הרמקולים ועם רדיו דיסק פשוט של קינווד שרכשתי עם האוטו .

אני מחפש אך ורק איכות!!! ובנתיים רמקולים שיעבדו בלי מגבר! ומבחינת מחיר אני מוכן לשלם תמורת איכות!

תודה מראש לכול העוזרים

פורסם

יש לך מגבר ברכב ? ומה התקציב ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני רוצה לבנות לאט לאט מערכת טובה לרכב בנתיים אין לי כלום , ...ובנתיים רמקולים שיעבדו בלי מגבר! ומבחינת מחיר אני מוכן לשלם תמורת איכות!

תודה מראש לכול העוזרים

אין לו כלום ברכב לפי מה שהוא אומר.

פורסם

אכן אין לי כלום באוטו , אבל אני מעוניין יותר ב6X9 שיהיה לי קצת אקשן לבנתיים , כמובן אני מעוניין להוסיף יותר קדימה זוג קופוננט קדמיים ולהוסיף עוד שניים אחוריים "יש לי מאחורה מקום לזוג 6X9 ועוד זוג קופוננט" .

אני מוכן להשקיע פלוס מינוס 1000~ .

על מה אתם ממליצים?

פורסם

אם אין לך כלום כלום צריך קודם כול רדיו דיסק שיהיה איך להשמיע את המוזיקה

אם יש לך כבר רדיו דיסק תקנה קודם כול קומפוננט קדימה .. רמקולים אחוריים של 6/9 לא חובה בכלל במערכת!

בקשר להמלצות אתה מחפש חדש? או אפשר להתפשר על יד 2?

פורסם
אם אין לך כלום כלום צריך קודם כול רדיו דיסק שיהיה איך להשמיע את המוזיקה

אם יש לך כבר רדיו דיסק תקנה קודם כול קומפוננט קדימה .. רמקולים אחוריים של 6/9 לא חובה בכלל במערכת!

בקשר להמלצות אתה מחפש חדש? או אפשר להתפשר על יד 2?

טוב אז אני מחפש רמקולים חדשים!

תמליצו לי גם על קופוננט וגם על 6X9

והאמת אני מעוניין יותר ב6X9

פורסם
תלך לחנות שהמליצו לך בה ופשוט תשמע את הרמקולים.. כול אחד אוהב צליל אחר.. ומה שאני/כול אחד פה אוהב לא בטוח שאתה תאהב..

אבל אני נמצא פה כדי שאתם תעזרו לי! בשביל זה פניתי אליכם!

מה הכי כדאי ? רמקולים של אנפניטי או מורל ..?

ואגב בעל החנות אמר שמורל לא ממש נותנים את ה150 RMS שהם מבטיחים

ויש לי הרגשה שהוא רוצה להעיף את האנפניטי מהחנות ומנסה לדחוף לי אותם ! אולי זו הסיבה שהוא אמר שמורל לא ממש אמינים !

תעזרו לי להחליט סופית .

פורסם

שמעת פעם 150RMS נקי ברכב? (ולא מסאב)

מבטיח לך שזה יותר ממה שתוכל לספוג

לעיניינו - הרדיו דיסק (HU) שלך מספק 22RMS לרמקולים שגם זה בעיוות אדיר בסקאלה העליונה של הווליום

אם אין לך כוונה להשתדרג למגבר - כל רמקול ישמע לך פחות או יותר אותו הדבר

מניסיון - JBL (אינפיניטי זו חברת בת שלהם) נשמעים נהדר גם על HU ללא הגברה

בוודאות אני יכול להגיד לך ללכת קודם על קומפוננט לפני ה6X9 אבל זו החלטה שלך

אם אתה רוצה יותר(איכות+עוצמה) אתה חייב לדאוג להגברה

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

מה שהכי כדאי זה שתקרא ותפנים את כללי הכתיבה בפורום. לא הכותרת ולא הציטוטים שלך במקום.

לגבי השאלה שלך - אין כאן דירוג מה יותר טוב. חלק יאהבו יותר את הסאונד של אינפיניטי וחלק יאהבו יותר את מורל.

סביר להניח שכל חנות שהיית בא אמרה לך את הדברים גם מתוך שיקולים של מכירות לכן אל תתרגש מכל מה שאומרים לך.

לגבי נתונים - כרגע , בלי מגבר מה שחשוב לך זה נתון הנצילות ולא נתון ההספק. הרדיודיסק שלך מוציא בלחץ 20 RMS כך שזה לא משנה כמה יכול הרמקול לספוג אלה איך הוא ינצל את זה .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

טוב סליחה התחלנו ברגל שמאל ללא כוונה.

בעתיד הקרוב אני ארכוש גם מגבר וגם סאב וגם אחליף רדיו דיסק.

השאלה מה יתן יותר איכות ? משהו שיהיה טוב גם לעכשיו וגם לאחרי זה . תנו לי המלצה בבקשה על JBL ועל INFINTY עם הדגם והסכום שכדאי לי לשלם עבורם +- .

אני אוהב את ה 6X9 בעתיד אני ארכוש קומפוננט.

ותודה

• תוכן חדש...