Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האלה הזאת באמת משהו קטלני, אבל רבאק, במשפט, אדם שאין לי תיקים, שאין לו עבירות תנועה אפילו, אדם שאין לו שום רישום במשטרה, ועוד בעל רישיון לנשק ( אני יכול להסתובב עם אקדח אבל לא עם אלה?), יכול לטעון ללא בעייה יתרה שהתקיפו אותו והשימוש באלה הייה להגנה עצמית בלבד.

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

לא יודע מה איתכם.. אבל איבזור להגנה עצמית בכבישים זה דבר חיוני ונחוץ במיוחד.

אני אישית מחזיק בתא קטן מתחת להגה Desert Eagle, בתא הכפפות יש לי M16 (מן הסתם מקוצר.. הארוך לא נכנס) עם אלביט, מתחת למושב שליד הנהג יש AK-47.

למקרה ואני לא מספיק להשתמש בהם והתוקף מצליח לברוח, אני מחזיק גם M72 LAW בבגאז' עם מערכת התבייתות עפ"י חום.

(ולאחרונה גם עשיתי מנוי לשירות חדש, של תקיפה ע"י קרן לייזר ישירות מלויין בגובה של כ-1000 קילומטר מעל פני הקרקע (ומשלים סיבוב מסביב לכדור הארץ בשעתיים))

האלה הזאת באמת משהו קטלני, אבל רבאק, במשפט, אדם שאין לי תיקים, שאין לו עבירות תנועה אפילו, אדם שאין לו שום רישום במשטרה, ועוד בעל רישיון לנשק ( אני יכול להסתובב עם אקדח אבל לא עם אלה?), יכול לטעון ללא בעייה יתרה שהתקיפו אותו והשימוש באלה הייה להגנה עצמית בלבד.

לא אתה לא יכול.

נשיאת נשק ברשיון = הגנה עצמית.

נשיאת אלה (מן הסתם בלי רשיון) != הגנה עצמית.

נשיאת אלה ברכב היא נשיאת כלי נשק. העובדה שהיא תמיד נמצאת ברכב יכולה רק לעזור לנתקף הן בתביעה הפלילית והן בתביעה האזרחית (לפיצויים) נגדך לאחר שתכה אותו עם האלה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

למה אתה בטוח שתוכל להיתגונן עם אלא ?

והיא ממש לא איך שתיארת אותה באחת ההודעות הקודמות שלך

אני עד לדוגמאות שאדם באזיקים קירקף אדם עם אלה כזו בידיוק (ושמיומן בשימוש בה), מה שגז מדמיע או טייזר היו פותרים בקלות

עם אלא יש לך פחות יד. עם האמצעי ההגנה שתיארתי אתה לא צריך היתערבות פיזית (לכן גם אגרפן זה כלי מציין, הוא לא מבזבז לך יד - וזה גם מה שלומדים באמנויות לחימה)

אבל אם אתה מיתעקש, לפחות תיתמקד בשורה הראשנה שרשמתי בהודעה הזו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כי עם האלה הזאת מכוונים לא לגוף אלא לגפיים ולפנים, ה"ראש" שלה הוא מין גולת מתכת גדולה ממגנט שפשוט שוברת כל דבר, שלא לדבר על הכאב העצום שהיא גורמת אם אתה פוגע איתה למישהו ביד, במרפק, או בכף היד.

האלה הזאת הרבה יותר קטלנית מרגל של כסא, צינור מתכת, או אלת בייסבול.

היא לא מנטרלת את התוקף כמו גז מדמיע, יתכן ונכון, אך היא מלמדת אותו לקח כואב.

פורסם
כי עם האלה הזאת מכוונים לא לגוף אלא לגפיים ולפנים, ה"ראש" שלה הוא מין גולת מתכת גדולה ממגנט שפשוט שוברת כל דבר, שלא לדבר על הכאב העצום שהיא גורמת אם אתה פוגע איתה למישהו ביד, במרפק, או בכף היד.

האלה הזאת הרבה יותר קטלנית מרגל של כסא, צינור מתכת, או אלת בייסבול.

היא לא מנטרלת את התוקף כמו גז מדמיע, יתכן ונכון, אך היא מלמדת אותו לקח כואב.

תגיד לי מה נסגר איתך? מה זה הרצון העז הזה לגרום לכמה שיותר כאב לצד השני?!?!

אני קורא את ההודעה שלך ופשוט לא מבין מאיפה השנאה הפוטנציאלית הזו לאדם שיתחיל ויזום איתך וויכוח כלשהו. תרגע ותבין שהחיים לא סובבים סביב כמה כאב תוכל לגרום לאדם שעצבן אותך, גם לא לאדם שמגיע לו לקבל את המכות האלו (ואני יודע שיש כאלו).

אתה יודע מה, עזוב, אם לאחר מה שרשמתי פה ולאחר ההמלצות שקיבלת, אתה עדיין נעול בעמדתך ולא מבין את המסר, אז שיהיה לך בהצלחה. אני את חובתי עשיתי. אני רק מקווה שלא יבוא היום שבו תרביץ לעצמך עם אלה, על כך שלא היית מספיק בוגר להקשיב למנוסים ממך.

בהצלחה בכל..

SPL - 143.6DB

"

פורסם

לפותח השירשור , מה הבעיה? תתגייס לשב"ס (שירות בתי הסוהר) ושם תקבל גם אלה נשלפת בחינם וגם תוכל להגיד לשוטר שבטעות לקחת אותה לבית .

פורסם

יש לנו בעבודה בדיוק כאלה אלות, מסומנות עם מדבקה של החברה, אני גם יכול לקחת אחת כזאת הביתה.

אבל.

כששוטר יעצור אותי, כשאני סתם ביום שישי יוצא, הוא יראה אלה, וגם אם אנייראה לו את הכגרטיס מאבטח שחילקו עכשיו לרוב המאבטחים ,לא בטוח שהוא ירד ממני.

ואני אף פעם לא יהיה הראשון שירים את האלה, ולא יצא איתה על בנאדם שגם בא מולי בידיים חשופות, אבל ברוב המקרים הם יוצאים עם חפץ כלשהו, ועד כמה שאני בטוח בעצמי, אני לא רוצה שיהיה לו יתרון בקרב.

פורסם

לדעתי מותר אלה,אין שום צורך ברישיון לזה.

פעם שעברה שנסעתי לסיני היה לי מתחת למושב אלה ו-2 סכינים יפנים באוטו,ולא צצה שום בעיה,לא ע"י המצרים ולא ע"י הישראלים,כמו כן גם בשום חיפוש שנערך ברכבי.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

"ממגנט"...

טב תשמע, אני לא ידע כמה פעמים היסתערו לעברך

אבל אני בטוח שהפגיעה בעתיר-אדרנלית שיגיע מולך לא תזיז לו.

עדיף שתיזרוק אותה עליו ותקווה שתיפגע במשהו

זה כבר יותר סיכוי מאשר להכות מישה שבא אליך עם חפץ כמו שתיארת.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אם תיתקל במישהו שיודע להתגונן - אתה סתם תעצבן אותו עוד יותר.

לא פעם ולא פעמיים הייתי עד ממקור ראשון למקרים שאפילו התוקף הצטייד בגרזן (!!), הצד שני ניטרל אותו, ופינק אותו בידים שבורות.

שלא תבין - אני בעד הגנה שכזו במיוחד שיוצאים עליך יותר מכמה חבר'ה, או אדם מצוייד בסכין.

אבל אני מקווה, שלא תצא עם האלה על אדם לא חמוש. לא משנה עד כמה גדול.

כאמור - אם הוא יצליח לנטרל את הכלי שלך - אכלת אותה.

אני מבין שאתה רוצה להפחיד ולהרחיק צרות, אבל אתה רק ממגנט אותן.

יש פיתרונות עדיפים.

אביחי

פורסם

ויי כמה פעמים חשבתי על זה

האמת שפעם החזקתי בגז מדמיע לפני דיי הרבה שנים ואף פעם לא התשמשתי בו וכבר זרקתי

תמיד אפשר לצאת ממצב של כמעט מכות ! אבל תמיד ! אני לא מבין מה הבעיה בלברוח אם אתה לא מחפש בעיות !

כן כן יבואו רבים שיגידו שזו פחדנות לשמה אך תסבירו לי מה עדיף להיות "פחדן" או ללכת מכות - וגם אם תפוצץ את אםאימא שלהם עדיין תקבל מכות - !

ואם כבר התחלת ללכת מכות אז אין מצב שתצליח להוציא את האלה בלי לקבל הרבה מכות מאחורי הגב - במקרה שאתה כבר באקט עצמו כך שגם זה לא יעזור - אם אתה יכול להוציא את האלה אז אתה יכול גם לברוח .

כן לפעמים זה אופטימי מדיי או פסימי מדיי, לפעמים פשוט נקלעים למצבים קשים ואז וזו דעתי האישית בלבד , תשתמש באוטו עצמו !! עדיף לך לדפוק את האוטו בבריחה/פגיעה לצורך בריחה , מאשר לקבל איזה סכן או אלה בראש מאיזה מטורלל חסר חיים - וכן פעם אחת כמעט נתקלתי במצב כזה והיתה לי כוונה להיכנס בכל מי שעוצר אותי בבריחה לשמחתי לא נעצרתי באופן שחייב פגיעה אבל זו האופציה העדיפה לדעתי . - טוב גם הייתי עם סאאב אז לא ממש חששתי , כמעט נוסע בטנק ;)

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

volk

אתה פשוט ילד שחושב שהוא שייך למאפיה של רוסיה.

תתבגר ותרגע.

מי שרוצה להסתובב עם אלה, לא מחפש הגנה עצמית, הוא פשוט מחכה להזדמנות להשתמש בה.

אל תבלבל את המוח ואל תתיפייף, ותפסיק להגיד שאתה עובד בחברת אבטחה, זה לא באמת עושה רושם או יגרום לי או למישהו אחר לחשוב שאתה בן אדם רגוע, אתה ב-ס-ך ה-כ-ל ילד שלא הוציא אגרסיות בילדות ואני לא אתפלא אם אתה מסתובב ברחוב ואומר לעצמך "מאפיה" כמו שהרבה עולים חדשים היו עושים בשנות ה90.

חאלס לבלבל את המוח, רוצה להוציא אגרסיות? לך דפוק את הראש בקיר, לפחות תעשה לכולנו טובה. :brickwall:

איש קטן.

פורסם
אם תיתקל במישהו שיודע להתגונן - אתה סתם תעצבן אותו עוד יותר.

לא פעם ולא פעמיים הייתי עד ממקור ראשון למקרים שאפילו התוקף הצטייד בגרזן (!!), הצד שני ניטרל אותו, ופינק אותו בידים שבורות.

שלא תבין - אני בעד הגנה שכזו במיוחד שיוצאים עליך יותר מכמה חבר'ה, או אדם מצוייד בסכין.

אבל אני מקווה, שלא תצא עם האלה על אדם לא חמוש. לא משנה עד כמה גדול.

כאמור - אם הוא יצליח לנטרל את הכלי שלך - אכלת אותה.

אני מבין שאתה רוצה להפחיד ולהרחיק צרות, אבל אתה רק ממגנט אותן.

יש פיתרונות עדיפים.

אביחי

בנאדם שמתמחה בזה, לעולם לא יצא על בנאדם אחר עם דברים בידיים.

למה אתם חושבים שאם יש לי אלה באוטו זה הרבה פחות אסטטי מגז מדמיע ושאני רק אחכה להשתמש בה?

היו מקרים שאני נגעתי רק ברגל כסא שהייתה לי מתחת למושב כשניקיתי עם השואב אבק את הרכב.

אני ממש לא מתכוון להוציא אותה מהחלון ולצעוק על כל אחד שעוקף אותי.

בכל מקרה מה שהבנתי, חוקי להחזיק אותה ברכב, רק תלוי מאוד במצב רוח של השוטר שעוצר אותך אם הוא מגלה אותה, ואני לא ממש מתכוון להחביא אותה.

בכל מקרה תודה.

פורסם

רק תשים אותה בהישג יד,איפשהוא לידך.

לאבא שלי יש ברכב חצי מטר של כבל גידים די עבה,לא פחות טוב מרגל כיסא,וזול יותר מאלה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

ואם אני יודע להשתמש באלה שלי יותר טוב ממך?:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...