Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום רביעי השבוע, ניגשתי לסניף הדואר בשכונת שרונה ברחובות להעביר בעלות, יחד עם קונה הרכב של הבן שלי.

לקחתי את תעודת הזיהוי שלי ושל בני יחד עם יפוי כוח. בסניף התברר ששכחתי להחתים את בני על יפוי הכוח.

אמרתי לפקידה שהיא בעלת המקום, שאסע לעבודה של הבן שלי אחתים אותו ואחזור להעביר את הבעלות.

ענתה לי, אני לא אעביר לך את הבעלות אלא אם תביא את הבן לכאן, אני חושדת בך שאתה תחתום במקומו.

אתה חשוד בעיני. נעלבתי מאוד.

נסענו לסניף אחר, בהסכמת הקונה חתמתי על היפוי כוח והעברנו בעלות.משם נסעתי לסניף הדואר המרכזי, נכנסתי למנהל והתלוננתי בפניו. המנהל היה מאוד מנומס, אמר לי שזה לא מעניינה לחשוד באנשים, ברגע שבאים עם יפוי כוח חתום, ות.ז. היא חייבת להעביר את הבעלות, אין לה כל זכות להריץ את הבן שלי מהעבודה.. אחרי שעה צילצלתי אליו , אמר לי שצילצל אליה והסביר

לה את הנהלים. לאחר חצי שעה צילצלה אלי ואמרה, לא אמרתי לך שאתה חשוד.הקונה עד אמרתי, וסגרתי לה בפנים. אני לא מסתפק בהסברת הנהלים של המנהל. אני לא מתכוון לוותר לה, היכן אני יכול להמשיך ולהתלונן ?.

תודה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

מותר לה לא לקבל אותך, במקרה של חשד בזה שאתה חתמת או זיוף היא יכולה לטעון שהיא לא רצתה לקחת אחריות .

היו לי מקרים דומים , וראיתי מקרים שאנשים יצאו ומילו יפוי כוח ובדואר סירבו לעשות בעלות,

אין מה להתלונן , למה לפגוע למישהו בפרנסה ,

תעמיד את עצמך במקומה . לא תמיד צריך לחפש איפה להתלונן .

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם

זה לא רק חשוד...עשית בדיוק מה שהיא חשדה שתעשה.

צודק, לא צודק, נכון לא נכון..זה לא רלוונטי. המעשה שעשית הוא פלילי ועדיף לך למחוק את השרשור בנושא.

מבלי לפגוע בך.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

דווקא אני מצדד בה!

אני אמנם לא מכיר אותך אבל במידה ומישהו היה מנסה לעשות לי איזו שהיא קומבינה על הרכב והפקידה הייתה קצת חושדת הייתי שמח אם היא הייתה מתנהגת כמו הפקידה בשרונה.

*כמובן שלא האשמתי אותך בשום קומבינה ומקווה שלא הבנת אותי בשום צורה רעה!*

פורסם

מצד אחד כל הכבוד לפקידה על חריצות הייתר שלה, אך מצד שני, הבחור היה יכל להגיד לה שהוא הולך להחתים את בנה ולשוב כדי לבצע העברת בעלות.

יש לו את כל המסמכים כדי לבצע את ההעברה, וכמובן שאין לה כל זכות לומר לו שהוא חשוד, היא עדיין לא עובדת בשירות המשטרה, ואת החשדות שלה היא צריכה לשמור לעצמה, אלא אם כן היא הזמינה ניידת למקום והתלוננה בפני שוטר.

מצאתי את האתר הזה ברשת:

http://www.service-report.co.il/

לא יודעת עד כמה הוא יעזור ויעיל, אבל לדעתי ניתן לפנות בתלונה לדואר ישראל המרכזי.

חייבת להיות מחלקה של תלונות הציבור.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

סולל הדרך, מצטער לכתוב לך שאינך מבין בחוק. הייתי בקשר טלפוני עם הבן שלי(חשבתי שזה ברור לך), והוא אישר לי לחתום במקומו.אין כאן כל עבירה פלילית או זיוף. מפני שהוספתי את האות ב/ לפני החתימה.

206 gti, קרא שנית את מה שאמר לי מנהל הדואר המרכזי, דעתו שונה מדעתך. עובדה שהו שינן לה את הנהלים ואמר לי

שהיא טעתה. ואם היא צודקת למה התקשרה אלי ?. ועוד דבר שלא ציינתי בהתחלה המנהל אמר לי , שהיא לא משטרה ואין זה מתפקידה לחשוד. ולסיום אומר לך שהברדק חוגג בכל, וכל פקיד שולח אותך בלך ושוב, מפני שלאנשים אין זמן להתלונן.

ברור שאם המנהל היה אומר לי, כפי שכתבת " מותר לה לא לקבל אותך" לא הייתי ממשיך עם זה.

להזכירך ששאלתי "היכן להתלונן ?", ולא מי אשם, היה בטוח שאמשיך ואפילו אעדכן.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

דוד, שלא תבין לא נכון שאני לא לצידך!

אני מתאר לעצמי שזה היה מאוד מעליב, פוגע ומזלזל!

אני ממליץ לך לא להיתרגש מדברים קטנים אלו, יש דברים חמורים הרבה יותר שאפשר להיתעצבן עליהם במדינתנו.

השאלה היא האם שווה להיתאמץ בשביל להחזיר לך את "הכבוד" ואת זה רק אתה תוכל לענות לעצמך.

פורסם

העברת את המסר.

אל תפגע לבן אדם בפרנסה בגלל שהוא עשה שגיאה אני חושב שאת הלקח היא למדה וזהו.

איזה רווח כלשהוא ינתן לך לגרום לה לפיטורים או לנזק רצני יותר.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
סולל הדרך, מצטער לכתוב לך שאינך מבין בחוק. הייתי בקשר טלפוני עם הבן שלי(חשבתי שזה ברור לך), והוא אישר לי לחתום במקומו.אין כאן כל עבירה פלילית או זיוף. מפני שהוספתי את האות ב/ לפני החתימה.

דוד.

צר לי שאתה חושב כך, כי אני מתפרנס די יפה מזה... :-)

בכל מקרה אתה לא יכול לחתום בשם של אף אחד, גם אם הוא אמר לך שהוא מרשה לך וגם אם כתבת ב' ג' או ז'....

מצב היפותטי שמחר אתה רב עם הבן שלך על כסף (הבן מבקש ואתה לא נותן לו...קורה במשפחות הכי טובות)

הוא הולך ומתלונן שזייפת את חתימתו (הרי החתימה על יפוי הכוח היא לא באמת שלו וניתן להוכיח את זה די בקלות) ולמעשה מכרת משהו שלא שלך ואולי זה נשמע לך הזוי אבל זה ממש לא.

אז קבל עצה ידידותית ועזוב את הענין. אומנם פקיד הדואר הוא לא רשות חוקרת אבל מחובתו לגלות ערנות ולהפגין נאמנות לעיסוקו ולפעמים זה קצת מציק, אבל עדיף ככה.

אבי.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
ביום רביעי השבוע, ניגשתי לסניף הדואר בשכונת שרונה ברחובות להעביר בעלות, יחד עם קונה הרכב של הבן שלי.

לקחתי את תעודת הזיהוי שלי ושל בני יחד עם יפוי כוח. בסניף התברר ששכחתי להחתים את בני על יפוי הכוח.

אמרתי לפקידה שהיא בעלת המקום, שאסע לעבודה של הבן שלי אחתים אותו ואחזור להעביר את הבעלות.

ענתה לי, אני לא אעביר לך את הבעלות אלא אם תביא את הבן לכאן, אני חושדת בך שאתה תחתום במקומו.

אתה חשוד בעיני. נעלבתי מאוד.

נסענו לסניף אחר, בהסכמת הקונה חתמתי על היפוי כוח והעברנו בעלות.משם נסעתי לסניף הדואר המרכזי, נכנסתי למנהל והתלוננתי בפניו. המנהל היה מאוד מנומס, אמר לי שזה לא מעניינה לחשוד באנשים, ברגע שבאים עם יפוי כוח חתום, ות.ז. היא חייבת להעביר את הבעלות, אין לה כל זכות להריץ את הבן שלי מהעבודה.. אחרי שעה צילצלתי אליו , אמר לי שצילצל אליה והסביר

לה את הנהלים. לאחר חצי שעה צילצלה אלי ואמרה, לא אמרתי לך שאתה חשוד.הקונה עד אמרתי, וסגרתי לה בפנים. אני לא מסתפק בהסברת הנהלים של המנהל. אני לא מתכוון לוותר לה, היכן אני יכול להמשיך ולהתלונן ?.

תודה דוד.

עכשיו תגידו לי שוב, זה נראה לכם חשוד שבנאדם שוכח להחתים על יפוי כוח?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני רק רוצה לשאול, מה זאת אומרת "בעלת סניף הדואר" ? סניפי הדואר הינם בבעלות של חברת דואר ישראל בע"מ שהינה חברה ממשלתית..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לא כל הסניפים שייכים לממשלה.

חלקם נמצאים בידיים פרטיות, ואז אתה רואה שחוץ מסניף דואר זאת גם חנות לכלי כתיבה וכ"ו. מה גם שהסניפים האלה נשארים פתוחים גם בזמן שביתה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לדעתי הקלות בה אפשר להעביר בעלות היא בלתי נסבלת (בתור אחד שמכר וקנה כמה רכבים).

תמיד אני מסתלבט עם חברים שאני יכול לקחת מאמא את הת.ז (שנמצאת קבוע בבית) למכור לה את הרכב בלי שהיא תדע ולקנות במקום קליאו ספורט :lol:

• תוכן חדש...