Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי Pioneer 5950IB עם יציאת Aux (כניסת PL על הפנל מאחור)

רציתי לשאול איך אפשר להוציא את החיבור לפנים שיהיה נגיש לחיבור IPOD או נגן אחר, בצורה הכי סבירה בלי להעביר כבר, שיראה כמו רכב "קומבינה" שיהיה אסטטתי נוח ופשוט?

 

אני מניח שאני לא הראשון שיעשה דבר כזה, אשמח ללמוד מנסיונכם האישי + תמונות של פרוייקטים גמורים יהיה נחמד אם יש :)

 

המון תודה!!!

פורסם

אני לא זוכר שיש למכשיר כניסת PL מובנית. ועם כן. אז אתה צריך כבל מאריך של אוזניות ולהתקין את הנקבה במקום כמו המאפרה. תא כפפות. וכו.

או לחבר כבל זכר - זכר. ולהשאיר את הזכר של המכשיר בחוץ נגיש לחיבור.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

×
×
  • תוכן חדש...