Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 205 1300 WTF?

krytek
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם =)

הלכתי לראות אוטו אתמול פג'ו 205 שנת 94 הזרקה

קיצור בעל הרכב אמר שהאוטו 1300 סמק ואני שכחתי לבדוק רישיונות (אני אבדוק אבל בבדיקה ביום שישי)

קיצור הסתכלתי פה ושמה ושאלתי גם קצת וגיליתי שלא היה בכלל דגם של פג'ו 205 1300 בשנת 94 וגם לא ב 92-93

(חוץ מהראלי, שאני בטוח שהוא לא זה) והדגם היחיד 1300 שהיה בעצם זה ב 91 עוד אבל זה היה דגם קרבורטור בכלל ולא הזרקה.

מה הקומבינה? אני לא מנוסה בדברים האלו אבל האם יכול להיות שקימבנו בלוק של הדגם משנת 91 עם הראש וכל המכלולים

של הדגם החדש יותר?

האם שווה לי לגעת בזה בכלל? כי כרגע זה האוטו ששמתי עליו עין.

ממש תודה על כל עזרה שתוכלו להציע :-)

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

פורסם

תבדוק אם ברשיונות רשום בנפח 1360 ,אז הכל תקין.

כמעט כולם קוראים ל 1360 בשם 1400, אולי הבחור עיגל את זה ל1300.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

אם ברשיון רשום 1360 - הכוונה לגרסת 1.4 הישנה והטובה. כנראה שהמוכר לא מתמצא.

לא סביר שהושתל מנוע של ראלי בדגם שנת 94, אבל זה אפשרי.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

המנוע שהתכוונתי אליו אינו ראלי.

בדקתי בתוכנת האוטודטה (למי שלא מכיר זו תוכנה שיש בה כמעט את כל דגמי המכוניות שיוצרו)

אכן היה מנוע 1300 לפג'ו לא מסוג ראלי עד שנת 91, אולי את המנוע הזה השתילו בו. אבל אין לי שמץ של מושג אם היה כזה בארץ בכלל.

טוב, אני ממש מקווה שהוא באמת טעה וז 1400.

אבל אם לא, שווה לקחת עדיין? או לברוח.

*עריכה

אכן היה דגם ראלי 1300 (זה של התחרויות כנראה לא היה 1300 חחח) אבל כמו שציינתי למעלה היה גם 1300 רגיל קרבורטור.

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

• תוכן חדש...