Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

K2P ב 1700 שקל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

והנה התגובה הרישמית של פומפה למייל ששלחתי להם :

" שלום ובוקר טוב , אנחנו לא מוכרים זיופים פשוט היבואנים הם חזירים ורוצים הרבה כסף ולכן הסט עולה קרוב ל 2400 ש"ח .

אבל כשמביאים את המוצר ביבוא מקביל המיר תמיד יורד .

תודה ויום טוב ! "

משהו מסריח פה ... :)

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

חבל על הזמן זה לא הגיוני באמת משהו לא בסדר חייבים לבדוק את זה לעומק... צריך ללכת לשם פיזית ולבדוק את המוצר.

יש כל כך הרבה דרכים לבדוק שהמוצר הוא זיוף:

1.על הקופסה כתוב מאחור אחרי כל המפרט: מיוצר ב...סין, צרפת,אני אפילו נתקלתי כבר בתאילנד.

2.על המידים עצמם יש מובלט את הסמל של פוקל(לא מדבקה)

3.עם אתם מסתכלים על הרמקול(מיד)בצורה אופקית אתם תראו שיש דבק שמדביק את הרמקול הדבק הזה לא צריך להיות שם....

4.עם ראיתם כבר קופסה של פוקל אתם תזהו ישר את הזיוף.

אני לא יודע איך להסביר את זה אבל כל הכיתוב הוא קצת שונה.

בהצלחה ואני מקווה שאף אחד לא נתקל בזיוף, כמו חבר שלי שד"א הוא קיבל את כספו חזרה...

ועם הם הביאו לו את הכסף חזרה אז זה אומר שהם ידעו שזה זיוף....:twisted::twisted:

פורסם

קשה לי להאמין שמקום גדול כמו פומפה ימכור זיוף. אני מקווה באמת שזה המצב.

מה שכן יכול להיות שמדובר במוצר רפרביש כזה או אחר או יבוא מקביל שחור וכו.

האם ניתנת אחריות מגורם רישמי כל שהוא ?

אם לא .. אז זה כבר סימן רע ..

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

או שזה עד כדי כך מושרש כאן בישראל שכבר לא שמים לב מה מוכרים ומה קונים.

אז למה הם לא מביאים את הסט KF גם במקביל ??, הרי המחיר שלו נשאר 2300-2400 ש"ח! באותה חנות! וזה סט טיפה שונה וטיפה נחות מהK2P.

לדעתי לא להיתקרב.

פורסם

לא כל דבר ניתן לייבא במקביל, לפעמים קונים סטוק ומריצים אותו כמו שבזמנו הם מכרו הייבריד ב1400 שקל שהמחיר שלו בחוץ היה אלפיים, וכמו עוד הרבה מוצרים, אין ספק שכדאי לבדוק לעומק מה עומד מאחורי זה אבל מנגד אין צורך ישר להניח שמדובר במוצר מזוייף רפרביש ומה לא, זה שהיבואן דופק קופה לא אומר שלא ניתן לצמצם רווחים למכור יותר חתיכות להשאר עם רווחים טובים בסופו של דבר ועדיין שהלקוח יהיה מרוצה ממחיר מצויין

גם מגבר הJBL שנמכר בזמנו נמכר ב20 אחוז פחות מהמחיר הסטנדרטי שלו - אז ? ניופאן הביאו סטוק ובגלל ריבוי יחידות היה שווה להם להוריד מחיר ולמכור בכמויות, וכך היה באמת

פורסם

אתה יכול לראות בזאפ שיש יותר מ6 חנויות שמוכרות אותו בפחות מ2400 שקל, לגלח מחיר של 700 שקל ממחיר "רגיל" בעזרת יבוא מקביל זה לא בעיה בכלל

בזמנו את קניתי את ה9855 שלי מפומפה ב2900 שקל שהם מכרו אותו ב3300 שקל, ואני מבטיח לך שהם לא הפסידו עלי והרוויחו מה שהיו צריכים להרוויח !, ואפריל טקליין מכרו את האלפיין הזה אם אני לא טועה ב4700 שקל, אז מה ? האלפיין שלי מזוייף\רפרביש או מה ? כי הוא עובד מצויין מאוד אמין ומפיק צליל נהדר !

זה שהיבואן הרישמי מפגיז רווחים בחזירות מטורפת, לא הופך את פומפה לרמאים, שוב אני אומר צריך לבדוק ב7 עיניים אבל לא רואה לנכון ישר להכפיש ולהגיד שזה זיוף וכו',סך הכל אתה מרוויח את ההעברות ידיים שמרוויחים עליך בדרך אליך, אתה קונה מפומפה שיתכן מייבאים את זה מאיזה דילר בחו"ל, במקום שתקנה מחנות שקנתה מספק שקנה מיבואן שקנה מפוקאל

פורסם

עתיד, יש משהו בדבריך לגבי ההד יוניטים, גם שלי (880PRS) קניתי בייבוא מקביל ב1000 ש"ח פחות, אבל,

תסכים איתי שהרבה יותר קל ופחות מסובך לזייף סט קומפוננט (ויזואלית) מאשר הד יוניט.

וגם שפוקל הוציאו כתב אזהרה לגבי הזיופים שמסתובבים בעולם.

שים לב גם בלינק שנתת זאפ, תעשה רגע הפרדה בין המחירים המגוכחים (עד1899) תבדוק כל אתר ואתר ותראה שברובם רשום POWERHANDING 80W,

ובאתרים שמוכרים במחיר רגיל רשום 100W.

פורסם

בוא ואגיד לך דבר כזה, במידה והייתי מתעניין בסט כזה הייתי עושה דבר מאוד פשוט, קופץ לפומפה רושם את המספר הסידורי של הסט ושולח לפוקאל את המספר הסידורי, במידה ופוקאל יגידו משהו סבבה אם הם יגידו שמבחינתם לא ידוע להם על זיוף של מספרים כאלו הייתי קונה וזהו, אם זה זיוף ברגע שתרכיב תוכל לשמוע באוזניים, ואני מאמין שאם זה באמת זיוף ברגע שתאיים על פומפה בהפצה הם יזכו אותך

נכון HU יותר קשה לזייף, אבל מורל הייבריד ב1400 שקל שנמכרו לפני שנה וחצי בערך ? זה קל לזייף נכון ? ואני אומר לך אז מניסיון הם לא היו זיוף

פורסם

המורל ב 1400 שקל זאת הייתה סידרה קודמת של הייבריד. ומכרו אותה ב 1400 כי כבר בשוק היה את האוביישן. ואת ההייבריד הישן מכרו ב 1400.

לא מדובר על הבדל של 30% אלה בהבדל של 50%.

למה סט מאותו ליין אבל פשוט יותר מוכרים במחיר יקר יותר ב 700 ש"ח? ובכלל איך הפוליגלס עולה 1400 ש"ח מחיר הכי זול. ופוקל K2P עולה 1700?

יש גם זיופים שקשה מאוד להבחין.

• תוכן חדש...