Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מודם סלולרי PCMCIA זה אחלה, אבל בשביל זה הטכנאי צריך לפטופ סביר וידע בהפעלת הלפטופ. אני לא הבנתי שיש לטכנאי הזה לפטופ צמוד.

שיחות דור שלישי בטח יעלו הון, אלא אם החברה תקבל איזה דיל עיסקי. כנ"ל הודעות MMS.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחד אחד.

לגבי מי שהציע עבודה לא בזמן אמת, כגון צילומי סטילס, זה בלתי אפשרי. אני צריך לדפדף בעשרות מסכים ביחד עם איש השירות, וזה לא יכול להיעשות בצורה אחרת מאשר זמן אמת, אלא אם כן אני מוכן שהדפדוף הזה יקח לי שעה.

ג'וני ויצחק, אני לא חושב שאני אוכל לראות בצורה סבירה במסך של סלולארי.

דניאל, תודה, אבל מדובר באיש שירות שדה ותיק ומעולה, שמה לעשות, לא יודע אנגלית. אני לא מוותר עליו, ובוודאי שלא הייתי מעיז להציע רעיון כל-כך חסר-רגישות, גם אם הייתי חושב שהוא נכון, מה גם שאת בעית השפה האנגלית במוסכים אתה מכיר יותר טוב ממני. זה לא שיש מישהו אחר במוסך שכן יודע אנגלית.

יוני וארז, הוא לא עם לפטופ, אלא עם מיו. באם לא תהיה חלופה זולה יותר, יתכן שנשקול לצייד אותו בלפטופ עם מה שתגידו שצריך.

עמית, הקלדה של אות אות היא לא רלוונטית כי הופכת את העניין, מעשית, למערכת שהיא לא זמן אמת, ולזה כבר התייחסתי. בכל מסך יש כעשרים-שלושים מילים ומספרים.

פורסם

חנן, על איזו אפליקציה יושבת התוכנה?

ד"א, שירות לאיזה משאיות אתה נותן?

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

סתם רעיון

אולי תנסה לפנות אל חברות האיתור תוך כדי שימוש בתשתיות הקיימות עם מודול מתאים להעברת תקשורת

יגאל

פורסם

מצויין, אז יש כבר מחשב נייד ואתה רק צריך כרטיס גלישה מהיר של אחת הרשתות הסלולאריות. ואז אפשר להעביר SCREENSHOTS במייל או מסנג'ר.

ואם לגלות יותר רגישות לעובדי המוסך, אפשר להשקיע באיש שירות ולשלוח אותו ללימודי אנגלית טכנית או בסיסית.

פורסם

לגבי מי שהציע עבודה לא בזמן אמת, כגון צילומי סטילס, זה בלתי אפשרי. אני צריך לדפדף בעשרות מסכים ביחד עם איש השירות, וזה לא יכול להיעשות בצורה אחרת מאשר זמן אמת, אלא אם כן אני מוכן שהדפדוף הזה יקח לי שעה.

12345

פורסם

לנוקיה N95 יש אפשרות חיבור ליציאת טלויזיה כך שניתן לראות את התמונה בזמן שיחת וידיאו על כל מסך טלויזיה סטנדרטי

כך שהתמונה לא תהיה קטנה מידיי לקריאה

גם אין בעיה לקיים שיחת וידיאו דרך המצלמה הראשית שהיא 5MP אבל תמיד תהיה דחיסה של הרשת

לא נראה שיהיה בעיה לקרוא מסך של מיו בעיקר אם הם יעמדו אחד מול השני בצורה יציבה

שרון

פורסם

דניאל, זה לא נכון. כבר בתחילת השרשור אני הגדרתי את הבקשה שלי (וידאו אונליין) . אני מאמין שהיא ניתנת לפתרון טכנולוגי, והיא לא כוללת פגיעה באיש השירות.

אני ארים טלפון לחברת הסלולאר ונראה מה יש לה להציע לי.

שאלה: נניח שהטלפון מצלם וידאו ומחובר לאינטרנט. אני צריך איזה מדיום כלשהו באינטרנט שאני אוכל לגלוש אליו ולראות את הוידאו בזמן אמת. איך זה עובד?

או שאני חייב שידור ישיר בין שני סלולאריים?

• תוכן חדש...