Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם,מה יכולה להיות הסיבה שאחרי שמכבים מנוע 10 שניות אחרי מאוורר הרדיאטור נכנס לעבודה הרי הרכב מכובה:?: אני מעלה את השאלה הזאת מכיוון שהחלפתי מנוע ולכן חשוב לי לדעת האים יש משהו לא תקין בפעולה הזאת שאוכל לחזור למוסך ולדווח להם על התופעה הנל.מדובר על לגאסי 1.8 אוטומט דור ראשון תודה וערב טוב.:-P

imprza new age

פורסם
המצב תקין.

סע לשלום מפתחות בפנים.

מרק , אני חולק על הדיאגנוזה. מצב שבו המאוררים נכנסים לעבודה

כאשר הסוויץ סגור קיים בפיאט או בפיגו/סיטרואן. לא בלגאסי.

פורסם

זה גם היה באוטוביאנקי שהיה פעם לאמא שלי

הם נכנסו לעבוד אני חושב במשך דקה והפסיקו לבד

זה לא הווה בעיה מיוחד

תמיר.

פורסם

מכיוון שאני מכיר אישית את דורון, ואני לא יכול לחלוק על הידע המקצועי שלו, בתור בעל מוסך לשעבר, מנהל עבודה במוסך בהווה, ובעל סובארו לאגסי בעצמו, אני מציע שנמתין לחוות דעת נוספת של בעלי מקצוע נוספים, בני ל. דוד מזר,ומומחה ללאגסי, ובעל לאגסי בעצמו, חברי איציק נ.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

בפיג'ו 106 מודל 95 שיש לי יש את אותה התופעה.

לדעתי מרק צודק אין בעיה, זה תלוי רק באופן בו הממסר של הוונטה מקבל את הפלוס.דרך הסוויצ' או ישיר.

אפשר לחבר דרך הסוויצ' ואפשר לחבר גם (לא דרכו) בלעדיו.

כמובן שאם זה מחובר ללא סוויצ' הוונטה תעבוד גם לאחר כיבוי המנוע. ובמצב השני כיבוי הסוויצ' לא יאפשר למתח להגיע ליונית. ההוכחה לכך היא, אם מכבים מנוע חם ברכב שהמערכת הוונטה מחוברת דרך הסוויצ', ומיד מדליקים רק את הסוויצ' הוונטה תפעל בדיוק כמו בלגאסי המדובר.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

צביקה,

אם המאוורר נדלק וכבה לאחר זמן מסויים שהטמפ' יורדת אזי מה הבעיה ? בכול מקרה המנוע הוחלף וייתכן שהוחלף גם המחשב לכן הכול יכול להיות.

איזה כייף לי :)

פורסם

לדעתי, זה דבר מבורך.

אם אין השפעה אחרת על מערכת החשמל או התנהגות הרכב , הייתי בשמחה משאיר את זה כך (אני אפילו מנסה להגיע למצב כזה אצלי באודי).

אז הוונטה תפעל עוד 2 דקות, תקרר ותוריד לחץ מהמערכת, רע בטח שאין בזה, וכלום לא ייהרס (אלא אם כן הוונטה עובדת כל הזמן וגומרת את המצבר).

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

רציתי לדעת מה זה בדיוק נותן שהוונטה ממשיכה לפעול, גם אצלי אחריי הכיבוי היא פועלת מספר דקות.

רציתי לדעת למה זה טורם.

פורסם
שבוע טוב לכולם,מה יכולה להיות הסיבה שאחרי שמכבים מנוע 10 שניות אחרי מאוורר הרדיאטור נכנס לעבודה הרי הרכב מכובה:?: אני מעלה את השאלה הזאת מכיוון שהחלפתי מנוע ולכן חשוב לי לדעת האים יש משהו לא תקין בפעולה הזאת שאוכל לחזור למוסך ולדווח להם על התופעה הנל.מדובר על לגאסי 1.8 אוטומט דור ראשון תודה וערב טוב.:-P

אין שום בעיה ב:

מאוור רדיאטור נכנס לעבודה אחרי כיבוי המנוע

כל טוב.

ג'ימיניב!

פורסם

זה תורם בכך שזה מקרר את המערכת בזמן שהמנוע כבוי, ורק פולט את החום, ולא מייצר אותו, ואז החום יוצא יותר מהר, ולא מצטבר.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

• תוכן חדש...