Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברה,

אני באמצע להתקין רמקולים אחוריים ברכב (מגאן שנת 2001).

מה שאני יודע בוודאות, זה שהרדיו חובר לצמה המקורית של הרכב בעזרת מתאם - ככה שאין מצב שישנה טעות בחיווט.

אני מתעצל להוציא את ה HU ולראות לאיזה צבע מתחברים ה + וה - של הרמקולים האחוריים.

אשמח אם מישהו יודע להגיד לי מה פשר הצבעים על החוטים של הרמקולים (זה לא ירוק וירוק-שחור לדוג').

תודה מראש,

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם
היי חברה,

אני באמצע להתקין רמקולים אחוריים ברכב (מגאן שנת 2001).

מה שאני יודע בוודאות, זה שהרדיו חובר לצמה המקורית של הרכב בעזרת מתאם - ככה שאין מצב שישנה טעות בחיווט.

אני מתעצל להוציא את ה HU ולראות לאיזה צבע מתחברים ה + וה - של הרמקולים האחוריים.

אשמח אם מישהו יודע להגיד לי מה פשר הצבעים על החוטים של הרמקולים (זה לא ירוק וירוק-שחור לדוג').

תודה מראש,

לא הבנתי כלום , איך אתה רוצה להתקין רמקולים אחוריים מבלי לפרק את הפאנל ?

צהוב זה פלוס , Battery .

שחור זה מינוס

אדום ( או ורוד ) זה פלוס התנעה ACC

סגול , סגול שחור , ירוק , ירוק שחור , כל מה שסגול או שירוק או סגלגל או ירקרק או קומבינציה בין השניים - רמקולים .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

כנראה שלא הבנתם אותי.

אני שואל על הצמת מתח המקורית של הרכב ולא זו המסופקת ע"י יצרני ה HU.

צבע החוטים (שבאים עם האוטו) שונים מהצבעים של החוטים שמסופקים עם ה HU.

למישהו יש ניסיון ?

פורסם

נראה לי שהצלחתי להבין אותך

אתה מתכוון לחוטים שמגיעים לרמקול נכון?

ואתה שואל בעצם איזה מבניהם פלוס ואיזה מבניהם מינוס?

אז אם זה כמו שאני חושב

אז הירוק יהיה מינוס והירוק שחור פלוס

סתם לידע כללי אם מדובר ברכב שלא הוחלפו החוטים האורגנלים של החברה אז תמיד החוט עם הפס (שני צבעים למשל ירוק שחור וכו') מסמן את הפלוס והחוט החלק מסמן את המינוס

ככה זה בצמות אורנגליות של החברה ברוב המכוניות

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

היי.

אצלי יש:

צד ימין: חוט צהוב-סגול וחוט ורוד-סגול.

צד שמאל: חוט ירוק-סגול וחוט ורוד-סגול.

המסקנה שלי היא שהוורוד סגול הוא ה - של הרמקולים, הייתכן שכך ?

פורסם

תראה אתה יכול לחבר אפילו הפוך רק פשוט תשים לב לאן המברנה זזה כלומר עם בזמן באס היא יוצאת החוצה סימן שהחיבורים נכונים אם היא נכנסת פנימה יש צורך להפוך בין החוטים

הכי פשוט וקל בדיקה ויזואלית של הרמקול בזמן פעולה בשני מצבי החיבור

שיהיה בהצלחה

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

פורסם

אהלן חברים.

אני מצרף פה צילום מספר היינס שמפורט בו הצבעים של החוטים.

נראה שבספר לא מפורט נושא הקוטביות ברמקולים.

מישהו יכול לעזור לי בנושא הקוטביות ?

דיאגרמה 3.jpg

פורסם

סתם לידע כללי אם מדובר ברכב שלא הוחלפו החוטים האורגנלים של החברה אז תמיד החוט עם הפס (שני צבעים למשל ירוק שחור וכו') מסמן את הפלוס והחוט החלק מסמן את המינוס

ככה זה בצמות אורנגליות של החברה ברוב המכוניות

לא יודע מאיפה הבאת את זה? בכל מקרה לגבי הקוטביות אם לא חתכו את הקונקטור המקורי אז אין בעיה לדעת איזה חוט הוא פלוס ואיזה מינוס אתה פשוט קונה קונקטור אירופאי ואז אתה יודע מהו כל חוט, דבר נוסף שיכול להיות מכיוון שברכב הנ"ל הרמקולים הם לא מקוריים יכול להיות שגם אם תחבר את הצמה נכון עדיין יכולה להיות לך קוטביות הפוכה כי מישהו יכול לחבר את הרמקול בדלת עם קוטביות הפוכה.
פורסם

הבאתי את זה מהרבה רכבים שיצא לי להתקין בהם מערכות ולכן רשמתי ברוב הרכבים ולא בכולם

למה אנשים לא קוראים תגובה עד הסוף וישר מתחילים לתקוף

• תוכן חדש...