Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית משכון רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד לבדוק רכב יש שלישית מחר והיום בדקתי ברשם המשכונות רישומים לגבי מספר הרכב.

מצד אחד, בדקתי רישומי משכונות על הרכב והופיע כך:

יש רישום של משכון עד שנת 2099 לבנק לאומי. החייב- הוא הבעלים הראשונים של הרכב!!! והנכס הממושכן הוא כמובן הרכב שברצוני לרכוש.

האם זה אומר שהעבירו את הרכב עוד שתי ידיים מבלי לדעת שהרכב ממושכן??

מצד שני, ביצעתי שאילתא נוספת באתר של משרד המשפטים לגבי משכונות שבוטלו.ורשום כך:

לא נימצאו רישומי משכונות לרכב מספר XXXXX..

מה לדעתכם אני אמור לעשות במצב זה? הרי הוחלפו שתי ידיים כאשר רבץ על הרכב משכון, הבעלים הנוכחיים של הרכב לא מכיר את הבעלים הראשונים שככל הנראה לקח הלוואה כשקנה את הרכב מהחברה ומשכן את הרכב..

אשמח לשמוע דעתכם...

פורסם

מבחינה משפטית, לא משנה כמה מס' בעלים עבר הרכב, הוא שייך לבנק עד שיוסר המישכון.

אכן הרבה אנשים קונים רכב ללא בדיקת מישכון, ולאחר מכן נכנסים לצרות צרורות.

מבחינתך עד שלא יוסר המישכון , אל תקנה את הרכב, בעל הרכב חייב לפתור את הבעיה, שהיא בעצם הבעיה שלא ולא שלך.

דיון דומה :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=191204

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

זו בעיה לא פשוטה וטלפון לרשם המשכונות ובדיקה נוספת יעזרו כאן מאוד.

לא הגיוני שבבנק רשום שיש שיעבוד ורשם המשכונות טוען שאין.

יש לאחד מהגופים טעות וכדי שלא תיפול וחזק בין הכיסאות פעל לאט ובזהירות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ממקרה זהה שקרה לי,השג את כתובת הבנק ולך אליו פיזית.

במידה ובעל החוב סגר אותו מאז (רוב הסיכויים שכן),ורק המישכון לא ירד,

יסגרו את התיק ותקבל אישור עוד באותו היום.

כמובן שעד אז אל תקנה את הרכב

porsche 914,2.0,1970

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

בודקים ברשם המשכונות.

מה שכתוב שמה זה מה שנכון, גם לי קרה מקרה כזה ואין מה לעשות לא נוגעים ברכב הנ"ל עד להסרת המשכון.

ניתן להעביר בעלות לרכב כשהרכב ממושכן(בניגוד לשיעבוד) ולכן אנשים לא בודקים זאת ובטוחים שאם יש משהו על הרכב לא יוכלו להעביר בעלות.

מה שאני כן יכול ליעץ לך זה שתדבר עם בעל הרכב הנוכחי, אני מאמין שיש לו את המספר של מי שהוא קנה ממנו את הרכב, ולבקש ממנו את המספר של בעל המשכון ולקוות שיש לו.

במידה ולא מצאת, מופיע לך כל הפרטים של המישכון באתר המשכונות כולל את פרטי החייב עם הכתובת והכל, להתקשר ל144 ולהשיג את האדם ולבקש ממנו להסיר את המשכון ולקוות שהוא באמת יעשה זאת.

כמובן שלאחר שהוא יסדר זאת תבקש העתק מצדך וגם תבצע בדיקה חוזרת ממש בסמוך לקניה ואם הבדיקה השניה יוצאת תקינה אז תשמור לך העתק ותתחדש.

קובי

• תוכן חדש...