Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין צורך בעצבים, כמה דברים:

* לבן אדם עם תקציב מוגבל וקבוע בכל חודש מומלץ לקנות כל פעם חלק בנפרד, מכיוון שא' אין לו תקציב כרגע לקניה מרוכזת, וב' אם הוא ינסה לחסוך כל חודש עד לקניה מרוכזת בעוד כמה חודשים , סביר להניח שהוא ישתמש בחלק ניכר מהכסף לדברים אחרים עד למועד שקבע.

* כמובן שחשוב לפני הקניה המחולקת, לקבוע מראש מה אתה עומד לקנות.

*בהנחה שאתה מתקין את מה שאתה קונה מיד לאחר שאתה קונה כל רכיב ורכיב (מי מאיתנו מסוגל לשבת בבית שמהמדף מחייך לו סט חביב שאתה מת לשמוע איך הוא נשמע, לא הרבה אנשים). ההמלצה לדעתי היא לקנות HU ->קומפוננט->מגבר, אם אתה לא מתקין את הסט עם מגבר לפחות שיקבל את ההגברה מHU נורמאלי.

*גם אם אתה מתקין לבד, ואני באמת מאמין שזוג ידים טובות , חבר עם קצת ניסיון והרבה אינטרנט יכולות להספיק להתקנה בסיסית כזו, אבל כיוונים אי אפשר ללמוד משם פורום ומדריך, פה אתה חייב לגשת לבל מקצוע ולשלם, או להגיע למפגש ולבקש שמישהו יפנה לך זן, זה לא עבודה של 5 דקות!

שיהיה בהצלחה, אריק.

בשיפוצים

פורסם

אני מקבל פה תגובות מעורבות

א. קודם קומפוננט, מגבר ובסוף HU) HU זה רדיו דיסק בשפת הטיפשים לא?)

הHU שלי בכלל יכול להוציא ציפצופ מהקומפוננט?

ב. HU, קומפוננט ואחרי זה מגבר

האם אני באמת ירגיש בהבדל עם פנאל חדש (שכמובן צריך להיות בתקציב של 700 שקל בערך ככה שזה לא פאנל מטורף)

עזבו אותכם התקנה כרגע. מה שמעניין אותי זה הרכיבים

אלכס

Y'all pop the trunk, I pop the hood - Ferrari

;)

• תוכן חדש...