Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פנצ'ר מוזר (פונטו)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקרה מוזר שקרה לי, נסעתי עם המשפחה באוטו העמוס.. (הכובד על צד ימין) והרגשתי שההגה ממש אבל ממש רועד לי בידים ונוטה ימינה בצורה מפחידה. זה קרה לי גם שבוע שעבר אבל לא התיחסתי לזה ברצינות, אחרי המקרה הראשון מילאתי אויר בכל הצמיגים ומקדימה היה 24-5 במקום 28

אז אתמול היה לי אויר בצמיגים וההגה נטה ככה מוזר. אוקי נסעתי הביתה ובלילה נסעתי לבדי ברכב. לא היה על הכביש שום מסמר או כל דבר ופתאום הרגשתי גם תופעה שההגה זז ממש בצורה מוזרה. יצאתי לבדוק אחרי חצי דקה וכל הצמיג הימני מפונצ'ר

זה יכול לקרות סתם ככה אפילו שהאויר בצמיגים היה מלא? יש איזה קשר שההגה זז ימינה ורעד לפני זה?

בינתיים אני על גלגל חלופי והולך לסדר את זה מחר אבל יש מצב והצמיג כבר דפוק?

פורסם

חוסר אוויר בגלגל גורם לתופעות שהוזכרו.

איך אתה יודע שלא היה על הכביש משהו חד גרם לפנצ'ר?

פנה לפנצ'רייה לתיקון ואיזון גלגלים.

עם הגלגל הרזרבי ההגה עדיין נוטה?

פורסם

זהו שמלאתי אויר כמה ימים לפני.

אני כמעט בטוח שזה קרה סתם ככה אבל זה לא חשוב כי כבר פנצ'ר יש

בעיקרון האוטו מושך קלות ימינה. עשו כיוון פרונט לפני שקניתי את האוטו אבל כשישבו 2 מבוגרים "לא קלים" בצד הימני של הרכב ממש ההגה התחיל לדפוק

לא נסעתי איתם כשהם יושבים בצד ימין שוב עם הרזרבי. אני מחר מתקן את הפנצ'ר, איזון גלגלים זה בתוספת תשלום?

• תוכן חדש...