Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לעשות ביטוח מקיף לרכב חדש עם מערכת שמע מובנה. השאלה היא אם כדאי לבטח את המערכת.

האם גונבים מערכות כאלה? במידה וכן האם הביטוח ידאג לפצות אותי במערכת מקורית מתאימה? לא ראיתי אזכור ספציפי בפוליסה לדוגמא שהצצתי בה.

מדובר במאזדה 2.

פורסם

אין צורך לבטח מערכת אצלך ברכב, היא מורכבת מ 2 חלקים ככה שאם ירצו לגנוב אותה יגנבו איתה גם את הקונסולה המרכזית, בכל אופן היה וביטחת החברה מחוייבת להביא לך מערכת חלופית לא חדשה ממותג מוכר (לרוב אלו מערכות סונו ופיוניר ישנות מאוד).

פורסם

שאלה תיאורטית,

מערכת שמע מובנית ומקורית ברכב היא לא חלק מהרכב? ז"א אי אפשר לרכוש את הרכב בלעדיה.

שווה להדוק מול סוכן או מישהוא אחר שמבין טוב בנושא אם היא לא מכוסה בביטח מקיף כחלק מהרכב

לדעתי כן, אבל במדינה הזמנית הזאת לצערינו הכל אפשרי:-)

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

אז רק שתדעו שיש מי שגונב דברים כאלה (נרקומנין)

הייתי פעם במכירה פומבית של המשטרה וכנראה שאיזה נרקומן ממש רצה מערבת מובנית של פיזו אז הוא פשוט תלש את כל הקונסולה המרכזית כולל הפתחים של המזגן

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
אז רק שתדעו שיש מי שגונב דברים כאלה (נרקומנין)

הייתי פעם במכירה פומבית של המשטרה וכנראה שאיזה נרקומן ממש רצה מערבת מובנית של פיזו אז הוא פשוט תלש את כל הקונסולה המרכזית כולל הפתחים של המזגן

:lol: מעניין מי הטמבל. אהבתי

פורסם

אם מתייחסים לפוליסה כלשונה כתוב במפורש בפרק הראשי של המקיף שהוא לא מכסה רדיו. אני בטוח שהחברה תשתמש בזה כדי להתנער מאחריות, למרות שאולי אפשר בהתפלפלות בבית המשפט להוכיח שזה חלק אינטגרלי (אולי מישהו מכיר תקדים?). מה שכן, כנראה שאת הקונסולה הם יהיו חייבים להחליף (כמו שהם חייבים להחליף את השמשה שנפרצה בתהליך).

• תוכן חדש...