Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי MR2 והמערכת שיש לי שם היא לא משהו בכלל ועכשיו בכלל הסאב נשרף.

אני אשמח להמלצה של סאב בתיבה נורא קטנה כי מי שמכיר את הMR2 יודע שיש מקום נורא קטן מאחורי הכסאות להכניס סאב שם היה לי שם רוקפורד שלא עשה תעבודה בקושי שמעו אותו והוא היה מיועד רק ל200 וואט במגבר.

אשמח להצעה של סאב שיעשה תעבודה כמובן בתיבה קטנה ומחיר אולי אם אפשר..

ובנוסף יש לי בבית 400 פיוניר 5 על 9 אני רוצה להכניס אותם לאוטו אבל אין לי מושג איפה אני יכול לשים אותם כי יש מקום רק לקומפננט ויש לי אבל שוב גם הוא לא ברמה.. אם למישהו יש המלצות איפה לשים רמקולים גדולים ואיזה סאב אני אשמח תודה

פורסם

תודה יש שם רעיונות אבל לא ממש עזר לי עם הקטע של המערכת איפה למצב אותה ואיך להוסיף רמקולים .

אשמח לרעיונות נוספים

אבל תודה בכל זאת

פורסם

עד 1000 שקל משהו כזה.. אבל הקטע זה לא הסאב אין עוצמה אני צריך איך שהוא לחבר תרמקולים שלי של הפיוניר 400 לאוטו ואין מקום אין איפה לשים אותם זה ישפר תשמיעה בנוסף לקומפננט שיש לי של לייטנינג אודיו שהוא ל אמחבר אני מחליף את הJBL שיש לי שהם לא נותנים כלום כנראה גמורים.

פורסם

יש מישהו בארץ שיש לו 2 קיקרים מאחורי המושב

אני די בטוח שיש תמונות שלו במקס טיונינג ברכבי הגולשים

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אשמח אם מישהו יוכל למצוא לי תמונות של MR2 עם מערכות מגוונות באוטו איפה אפשר להכניס רמקולים גדולים וכו' ,

דרך אגב זו ה MR 2 שלי

123.jpg

פורסם

אוטו יפה תרשום בגוגל

נגיד הסאב שלי בMR2 ודברים בסגנון וזה ימצא לך ומשם תגיע להרבה שטויות.

HU: Panasonic DVD 5505 AMP: Hifonics ZXi6406 COMP: MB quart Refernce SUB:MB quart discus

• תוכן חדש...