Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליד הבית שלי נדרסה ילדה בנסיבות דומות - רכב עצר לפני מעבר חציה, ונהג של רכב אחר מאחוריו חשב כנראה עם התחת, עקף אותו מימין ושלח את ההולכת רגל לטיפול נמרץ שממנו היא כבר לא חזרה...

אז כן, זה חשוב לחכות שההולך רגל ישלים את החציה לפני שתמשיך בנסיעה

מה הקשר בין ההודעה שלך לנושא בכלל?

הנהג השני עקף את הנהג שעצר, מימין

haimy

למה חלק גדול ומשמעותי מהחוקים לא חד משמעיים?

אם החוקים צריכים להיות ללא פרשנויות אז למה יש עורכי דין? למה יש שופטים? תבוא לפקיד, הוא יבדוק מה העבירה, ייתן לך עונש קבוע בחוק (אפילו לא מדובר על מינימום ומקסימום, עונש אחיד)

המציאות מורכבת מדי בשביל דבר כזה, ולכן זה מטומטם שהחוק יהיה חד משמעי ללא פרשנויות

אגב אם מדברים על חוקים שהם לא חד משמעיים, איזו הצדקה הגיונית יש לסעיף "נהיגה בקלות ראש" הידוע לשמצה?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם אתה בדיעה שמספיק שהולך הרגל היה קרוב למדרכה, הנהג השני יחשוב שגם כשהוא מטר מהמדרכה והשלישי ייפרש שגם שני מטר זה מספיק בטוח כדי לנסוע-ייוצר ברדק. לכן חייב להיות מוגדר ללא פרשנויות,- כשעלה למדרכה.

אבל זה לא.

תחשוב מה קורה במעברי חצייה ארוכים.

לכן מוגדר "בביטחה".

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תגיש עירעור על הדו"ח.

לא חייב להגיע למשפט.

כתוב מכתב לראש ענף תנועה באיזור מגוריך והסבר לו כי לא היה כל הפרעה או חשד להפרעה להולך רגל.

וכי הוא כבר עבר את נתיב הנסיעה שלך ולא הפרעת לו כלל.

כמו כן הוסף כי גם במיקרה והוא היה חוזר על צעדיו , לא היית מפריע לו כלל.

ירון מאיר

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עשיתי בדיוק מה שאמרת, היום קיבלתי מכתב שהחליטו לא לבטל את הקנס, כי "גרסת השוטרת שונה מגרסתך מצינת במפורש את בצוע העבירה על ידך מצינת כי לא אפשרת להולכי הרגל להשלים החציה בביטחה".

אני כנראה אגיש בקשה להישפט. רציתי לדעת מה זה אומר "אם תבחר להשפט יחולו עליך סעיפים 62, 63 לפקודת התעבורה (נוסח חדש) וכן הוראות עונשיות מחמירות נוספות בהתאם לנסיבות." זה אומר שאם אני אשפט זה עלול להגדיל את הנזק? או שהם סתם מנסים להפחיד?

האם כדאי להעזר בעו"ד או שזה לא שווה בשביל קנס של 500 ש"ח?

תודה רבה.

פורסם

אני כנראה אגיש בקשה להישפט. רציתי לדעת מה זה אומר "אם תבחר להשפט יחולו עליך סעיפים 62, 63 לפקודת התעבורה (נוסח חדש) וכן הוראות עונשיות מחמירות נוספות בהתאם לנסיבות." זה אומר שאם אני אשפט זה עלול להגדיל את הנזק? או שהם סתם מנסים להפחיד?

האם כדאי להעזר בעו"ד או שזה לא שווה בשביל קנס של 500 ש"ח?

תודה רבה.

מזה איומים נוסח מאפיה?

הם לא יכולים להוסיף סעיפים , רק השופט יכול לעשות כן.

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

עקיפה לפני מעבר חצייה

500 ש"ח קנס ו 6 נקודות

נהגת ברכב הנ"ל ועקפת רכב/וניסית

לעקוף רכב/וסטית עם רכבך שמאלה כדי לעקוף רכב/

וסטית עם רכבך ימינה כדי לעקוף רכב, בהתקרבך

אל מעבר חצייה להולכי רגל המסומן על פני הכביש/

על ידי תמרור המציין מקום מעבר חצייה להולכי רגל,

בניגוד לתקנה 47 (ה) (3) לתקנות התעבורה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

השוטרת כתבה בדוח שלה א'.

אתה עירערת וכתבת ב'.

המפקד שלה שאל אותה א' או ב' והיא ענתה א' והוא מאמין לה ולכן לא מבטל לך את הדו"ח.

וכי חשבת לרגע שבעיקבות העירעור השוטרת תעשה מעצמה צחוק ותגיד כתבתי א' אבל האמת זה ב' ?

לגבי סעיפים 62, 63 - מדובר על מאסר בפועל או על עבודות בבית חולים וכד'.

מה שבעצם רומזים לך זה שעכשיו יש לך לשלם 500 שקל וללכת הביתה, אבל אם תרצה להראות לנו מיאפה משתין הדג, תיקח בחשבון שאנחנו עוד עלולים לבקש להחמיר איתך.

ומי שנבהל רץ ומשלם - וזה מה שהם רוצים.

לענ"ד, עו"ד יעלה לך יותר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

תודה רבה אמיר. אני חושב שאני אבקש להישפט בכל מקרה. זה שיש שוטרים שמתקטננים כי הם מאד רוצים לתת דו"ח זה דבר אחד, אבל כשהם ממציאים חוקים על המקום כי אין להם על מה לתת זה כבר דבר מוגזם שלא צריך לעבור בשתיקה. מקווה שבבית משפט יהיה עם מי לדבר והצדק יצא לאור :x

פורסם
לא הבנתי את הקשר של שתי ההודעות האחרונות לנושא. אשמח אם מישהו יוכל לענות לי על השאלות. תודה

שלחתי לך לינק שאולי יוכל לעזור לך,

והגבתי למשהו אחר

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

תודה על הלינק. באמת מעניין, ומעודד לדעת שאפשר לצאת זכאי כאשר עוברים לפני הולך הרגל כשהוא מספיק רחוק, לא ידעתי את זה, ואם זה נכון אז לפי ההיגיון כשעוברים אחרי הולך הרגל זה אמור להיות פי 2 יותר קל להוכיח את חפותי. מעניין שלא הופיע שום מקרה כמו שלי, כנראה שנפלתי על שוטרת יצירתית במיוחד. אני רק פוחד שהיא תשנה את גרסתה.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מצטער שאני מקפיץ, אבל העניין הזה לא נגמר. קיבלתי זימון למשפט ואני לא אהיה בארץ בתאריך הזה. הפכתי את הדף וקראתי כל אות, עשיתי חיפוש באינטרנט, לא מצאתי עם מי מדברים כדי להקדים או לדחות את המשפט. אם אני לא מגיע זה אומר שאני מודה באשמה ולא עשיתי בזה כלום, רק הגדלתי את הקנס. מישהו יודע לאן צריך להתקשר/לשלוח מכתב? תודה.

פורסם

ליד הבית שלי נדרסה ילדה בנסיבות דומות - רכב עצר לפני מעבר חציה, ונהג של רכב אחר מאחוריו חשב כנראה עם התחת, עקף אותו מימין ושלח את ההולכת רגל לטיפול נמרץ שממנו היא כבר לא חזרה...

אז כן, זה חשוב לחכות שההולך רגל ישלים את החציה לפני שתמשיך בנסיעה

זה לא קשור...

פה כבר יש שתי חוקים אחרים שהוא עבר עליהם:

1) אסור לעקוף בתווך של 12 מטר ממעבר חציה.

2) אסור לעקוף מימין.

פורסם

המשטרה טפשה,השוטרים חמורים , המתנדבים תאבי מדים,דאווין וכח .למה אתם לא מתנדבים למתנ"א כדי להעלות את הרמה ? בסה"כ משמרת בשבועיים (או כמה שאתה מוכן ,- זה הממוצע ) . אולי בגלל שאתם חוששים שאתם תתגלו שם כתחתית החבית, המיץ של הXXX שיודע רק לקשקש ויעיפו אותו בקורסים/באמצע המשמרת הראשונה ?

• תוכן חדש...