Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העיניין הוא כזה , יש לי זרעים של פלפל מאפריקה ,משהו שאמור להיות חריף באמת (האוכלי חריף הכי כבדים היו מעיזים לקחת ממנו ,השאר היו אוכלים שתי טיפות מהשמן שלו ,בשביל כל הארוחה)

אני רוצה לגדל אותו , בתנאים אידיאליים ,להוציא ממנו את המייטב ,שישרוף לי ב#$% אחרי כל ארוחה .

אם אתם באמת יודעים איך לגדל את זה אני אשמח לשמוע עצות .

(באנגולה קוראים לזה ז'נדוגו ,אני לא יודע אם זה יגיד למישהו מהמבינים משהו).

ניסיתי באתר הפלפלים הישראלי אבל הוא לא פעיל כנראה.

תודה מראש

אומי

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אומרים שהתפוח לא נופל רחוק מהעץ. אבא שלי חולה על חריף, זאת כנראה גם הסיבה שאני מסוגל לטחון בלי אבחנה :lol:

על כל פנים, לפני כמה שנים רציתי לעשות לאבא שלי מתנה ליום הולדתו וקניתי לו עציץ עם זרעי פלפל חריף. לא גיליתי לו מה יש בעציץ ורק אמרתי לו להמתין בסבלנות עד שמה שיש שם יצמח.

לרוע המזל, יום ההולדת של אבא שלי חל בחורף. אילו הייתי טורח לבדוק, הייתי יורד מהרעיון של המתנה הזאת כבר בהתחלה, מהסיבה הפשוטה שהפלפלים החריפים צומחים אך ורק בקיץ :oops:

בקיצור, העציץ נשאר עציץ, הפלפל לא צמח ואני יצאתי פארש מארץ הפארשים.

ומהסיפור הזה אנחנו מגיעים לעצה מספר אחת: תמתין עד לקיץ עם השתילה של הזרעים האלה, אחרת תצא פארש לא פחות ממני.

אה, וכשיהיה מוכן... תביא לטעום!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

קבל ציטוט מ YNET-"כשהזרעים יבשים והאביב מנץ, יש לטמון אותם בעומק 1 ס"מ בעציץ בעל חור ניקוז, מלא אדמה לחה ומאווררת, המונח במקום מואר וחם, אך לא תחת שמש ישירה. טמפרטורת האדמה האידיאלית לנביטת הפלפל החריף היא 22-33 מעלות. פרק הזמן הדרוש לנביטה משתנה מזן לזן ונע בין שבוע ל-21 ימים. יש להשקות רק כשנדמה שהאדמה עומדת להתייבש, בצורה מבוקרת, עד שהאדמה הופכת מעט לחה ולא בוצית, חלילה"

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

או קיי הבנתי נחכה לאביב ,בנתיים נסתפק בפלפל מהמכולת....

יואל ,יש דברים שאנחנו כבר לא שואלים....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

הבייבי של אמא שלי בגינה זה שיח של פלפלים ממש קטנים (2 ס"מ) וממש, אבל ממש חריפים. (היא תמיד מתעקשת לשים אותם ברוטב, אני לוקח ביס וזה הורס לי את כל הארוחה).

אני אשאל אותה מחר.

• תוכן חדש...