Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכותרת. אחי התחדש ב-FI BTL 15 אינץ fully loaded. הסאב הוא 2000WRMS, נצילות של 93.4DB, שתי סלילים של 2 אוהם, בעל מגנט שלישי ועוד כמה תוספותת ל-BTL הרגיל.

המונו שמגביר אותו הוא הסאנדאון SAZ1500 ב-1 אוהם, שמספק לו כ-1500WRMS(עם מערכת חשמל טובה הוא יספק יותר כח). כרגע ה-BTL בתקופת ההרצה שלו, לכן הגיין בינתיים על פסיק יותר מחצי.

הסירטונים הבאים הם הניסויים הראשונים בסאב הזה, שמסוגל לקבל מעל ל-3000WRMS. גיין על קצת יותר מחצי ב-1 אוהם, ועל מערכת חשמל מקורית של טויוטה קורולה (עד לשידרוגים בקרוב), להזכירכם :idea::twisted:

נ.ב

מי שינחש באיזה אוטו הסאב יושב בזמן הצילומים, מקבל מסאז חינם :wink::lol:

P1110067.jpgP1110068.jpgP1110069.jpg

השיער של אחי:

http://s137.photobucket.com/albums/q220/katsooba/FI/?action=view&current=P1110071.flv

באס איי לאב יו (זה מעיל על החלון!!! :shock:):

http://s137.photobucket.com/albums/q220/katsooba/FI/?action=view&current=P1110072.flv

אין מילים - hypnotize:

http://s137.photobucket.com/albums/q220/katsooba/FI/?action=view&current=P1110070.flv

תהנו!!! :-D

נ.ב

אין פה תעלולי מצלמה, האוטו באמת רוטט!

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מאזדה 2,אז מתי קבענו מסאג'? :)

נראה טוב,רק נראה לי מפחיד לשבת באוטו עם הסאב הזה.

תתחדשו! והאזנה מהנה(או מכאיבה).

בן.

Got To love It

פורסם

הוצאת את שני הכיסאות מאחורה ?

אתה ככה מוותר עליהם ?

אתה משוגע ! ללא ספק .

ד"א אני חושב לפרוש מהפורום יותר מידי אנשים עם עבר פסיכי כנראה .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

יעקב, הסאב נמצא בקורולה. עשינו קצת ניסויים לראות את העוצמה שלו באוטו שהוא לא סדאן אלא האצבק, ולכן רק ככה הוא נכנס לאוטו הקטן שלי (למאזדה), ע"י הורדת הכיסאות האחוריים :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אהה הסאב של האח ? חשבתי התחדשת :)

בקרוב אצלך 8) יא משוגע , אני מכיר פסיכולוג טוב ... דבר איתי בפרטי .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

תתחדש כול הכבוד על ההשקעה עם אפשר שאלה איך בניתם את התיבה הזאת אני גם רוצה לבנות תיבה העם אתה יכול להסביר לי איך אני מעוד אשמח

פורסם

בכייף. רק תגיד לרוני מתי אתה בא :wink: אני כבר אקפוץ עם האוטו של אחי.

גם לך יש FI Q? :-( חשבתי אני מיוחד :wink:

ZOOM-ZOOM

פורסם

למרות ששמעתי על יכולותיו של רוני ביצור תיבות, אבא שלי נגר, ככה שלא יודע אם אני אזדקק לשירותיו.

התכוונתי לקנות פלטה מאיזה מחסן עץ, כי אבא שלי לא מחזיק פלטות בעובי כזה.

בכל אופן יהיה נחמד לראות אותך

ואגב אתה כן מיוחד (אני חושב) לי יש Dual 1 ולך Dual 2

D:

Jealousy is misery, suffering is grief

פורסם

סתם לידע כללי,

הסאב הבודד הזה עובר בעוצמה את זוג הסאבים שיש לי ברכב.

בהשוואה ישירה שעשינו, יצאתי שני :(

הבדיקה נעשתה עם אותו השיר, עם אותו המונובלוק

כששני הרכבים עומדים אחד ליד השני

שהמתח ברכב שלי עמד על 12.8 והמתח ברכב השני ירד ל 10 [עם מצבר גמור] ועדיין עבר אותי.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

איך קוראים לשיר שמעיף את השיער של אחיך?:-)

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

ד"א כמה עלה העסק הזה של הסאב ?

יעקב

• תוכן חדש...