Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איך קוראים לשיר שמעיף את השיער של אחיך?:-)

מי שמזהה יקבל סוכרייה :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

ואו אתם לא נורמלים מסכנה המאזדה הזאת!

גיא אתה ואחיך פשוט משוגעים!

מזל טוב על ה"קטנצ'יק"

תשמור על עצמכם!

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם
סתם לידע כללי,

הסאב הבודד הזה עובר בעוצמה את זוג הסאבים שיש לי ברכב.

בהשוואה ישירה שעשינו, יצאתי שני :(

הבדיקה נעשתה עם אותו השיר, עם אותו המונובלוק

כששני הרכבים עומדים אחד ליד השני

שהמתח ברכב שלי עמד על 12.8 והמתח ברכב השני ירד ל 10 [עם מצבר גמור] ועדיין עבר אותי.

לא הגיוני! אתה רוצה להגיד לי ש BTL 15" יותר חזק משני Q 15"? מבחינה פיזית זה הגיוני?

הניסוי נעשה הרכב שלך? או בשני רכבים שונים?

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

בשביל לקבל 3000WRMS, זאת אומרת נצטרך כ300A ב14V, איך אתה חושב הגעת לזה עם מערכת חשמל מקורית.

תמיר

פורסם

מישהו אמר שהגעתי לזה? לא הגענו לספק לו 800WRMS אז אתה רוצה 3000?! :lol:

אמרתי שהסאב הזה מסוגל לקבל יותר מ-3KWRMS בקלילות. זה הכל.

וכן מנואל, BTL אחד לוקח 2 Q, כמובן בתנאים טובים (לא כמו אצל אחי, לבינתיים. מה גם שה-Qים של אליקו באטומה). פשוטו כמשמעו. זה סאב SPL נטו, ואלה סאבים SQ נטו.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מי שמזהה יקבל סוכרייה :)

נו,מישהו?:-)

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

תתחדש ותהנה.

שדרוג מערכת החשמל ברכב יהיה חובה!.

חתיכת שדרוג:), תוך שנתיים מהיפוניקס +קסנון 12 להגיע לסאן-דאון אודיו + BTL 15 :):):).

עוד המלצה היא לעבור לרכב קצת יותר גדול ולהתחיל להתחרות:)(מישהו אמר אקונליין:roll:).

under construction..

פורסם

ניר, האמת?

ההייפוניקס והקסנון היו אצלי. הסאנדאון וה-BTL הם של אחי. הוא הגיע לזה אחרי שהתחיל עם סאב של אודיובנק (לא באן) ומגבר מוצרלה או משהו כזה (לפני שנה) :lol:. מאז שנכנסתי אני אישית לכל התחביב הזה (שכבר נהיה דיילי\יומיומי) אחי התחרפן לגמרי ונכנס בזה עוד יותר. יהיה טוב :-) וזה לא הסוף.

נ.ב

ניר, אני בתחום רק שנה וחצי, עוד לא שנתיים :-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תתחדשו ותהנו ממנו, ניראה סאב מפגר בטירוף!

רק אל תשכחו לשמור על האוזניים.

אפשר אולי לדעת כמה עלה לכם להביא אותו בסך הכל? (ערך הסאב וכל הפרוצדורה לייבא אותו)

סלמאן.

פורסם

ניר, כרגע הסאב מחובר על המונו 1500 ובגלל מצבר גמור המתח עומד על 10.5 וולט בעומס:)

בקרוב, ובמגעים , מצבר 1400 אמפר, 60 אמפר לשעה

ואלטרנטור 180 אמפר.

נשמע טעים?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...