Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברת MDI הצרפתית בשיתוף עם טאטא ייצרנית כלי רכב ההודית שיווקו את המכונית הראשונה שנוסעת על ..... (רעש תופים ברקע.. ) אויר ! (מי שניחש ארטיק עליי בהיזדמנות)

לפי דעתי ה-המצאה בה' הידיעה של המאה ה21.

לכתבה המלאה:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3492829,00.html

:-)

מה דעתכם על נתוני הביצועים הראשוניים ? אישיתי לי זה לא מפריע כל עוד זה מסתכם בזיהום אויר אפסי ועלות צריכה אשר שואפת גם לאפס.

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

היום יש כ"כ הרבה חלופות לדלק: חשמלי, אתנול,ביודיזל, שתן של נחשים...

יקח זמן עד שהעולם יבחר ברעיון אחד מרכזי, כמו שבחרו בדלק בזמנו.

שמעתי על המנע הזה בעבר, הוא אכן נראה מבטיח, אבל גם החשמלי מבטיח.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

צודק בהחלט אטימות מצד הנהגה ברחבי העולם תיקטול אותנו בכל אופן אפשרי ולא רק כספי.

אני שמח בגלל שהרכב הנ"ל וכמו כן דגמים עתידיים ישווקו עוד השנה ע"פ החברה

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

לא יזיק לו גם מגדש קטן על הדרך לדחיסה יעילה :wink:

Night Driver כתב:

פורסם

רק חבל שהדבר הזה הוא מלכודת מוות מפיברגלאס.

כמו שאמר קודמי, מגדש טורבו, שיפור המרכב והבטיחות, והגדלת היצע הדגמים, רק יעשו טוב לחברה הזאת.

כנראה שהמייזם של שי אגסי למכונית חשמלית הולך להיכשל, כי כבר יש פתרון יותר טוב לדעתי.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

מזאת זאת אורמת?

במקום לפלוט מזהמים , האוטו פולט אוויר.

הזיהום היחיד הוא מהאנרגיה שתדרוש לנפח את הבלוני אוויר.

פורסם
נורא נחמד והכל, אבל לא ראיתי בשום מקום נתונים שמראים שזה יותר חסכוני או ירוק מאשר בנזין או סולר.

הרכב נוסע על אוויר, ורק בחשמל ילכלך את האטמוספרה אבל רכב חשמלי נטען יותר שעות ולכן הרכב הזה בשימוש עירוני יהיה הדבר הכי נקי שיש.

בקרוב: מכונית שמחליפה אויר- לוקחת אוויר מלוכלך ומוציאה מהצד השני אוויר נקי.

פורסם

יצטרכו להקטין את הרעש כי הרעש הוא איום (יצא לי לשמוע בסרטון שפורסם ב-Youtube). תכל'ס הלוואי וזה יתפוס אבל כמו תמיד, המדינה שלנו תהיה חייבת להרוויח ממשהו אז הם ידאגו כבר למיסוי או לאגרות גבוהות יותר.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

טווח הנסיעה מינמלי רק 200 קילומטר. מצד שני רבע שעה על קומפרסור ותסע לשלום.

מעניין מה אגסי חושב על זה. ד"א ראיון עם שי אגסי בעיתון ידיעות אחרונות כלכלה של יום שישי.(אין שם מידע,ולא משהו מעניין)

פורסם

בידיוק ! .הזיהום המינימלי היחידי יהיה מפעולת הקומפרסור שצורכת חשמל .לא יצא לי לראות את הרכב בפעולה ,מדובר על רעש בלתי נסבל ?

Night Driver כתב:

• תוכן חדש...