Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קסרה 2001 מנוע 2000 טורבו HDI דיזל כמובן

הדגם של האוטו שלי מגיע בלי אינטרקולר בגלל שהוא ידני נסעתי על הדגם עם האינטרקולר וממש התלהבתי כמה שהאוטו חזק זה עושה אותו מפלצת מוסיף המון מומנט השאלה שלי אם אפשרי להוסיף אינטרקולר ולקבל את הביצועים של הדגם ההוא

או שזה גם המחשב ניהול מנוע שונה כי ידוע לי שהמשאבת סולר היא אותו דבר המסילת הזרקה גם אותו דבר והמזרקים אותו דבר וגם החיישן זרימת האוויר אותו דגם בדיוק ככה שאין שום הבדל חוץ מהאינטרקולר עצמו שאני יודע עליו

מוסך יונתן כי מקצועיות מזמן הפכה לשם דבר :-)

פורסם

הייתה כתבה אגב באחד המגזינים למנוע הזה (HDI)

הבחור הוציא הספק מכובד מאוד ללא הרבה השקעה - שווה לחפש

אם אני אמצא אני אודיע לך

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

נתן שלום,

אם אתה רוצה לענות עניינית לשאלת השואל, אנא ממך תענה למען כולנו נשכיל ונלמד וכך גם כל מי שיכנס בעתיד למנוע החיפוש יוכל להשכיל.

אם אתה פה רק בשביל "צור איתי קשר בפרטי כי אני מחפש פרנסה" אנא בצע זאת במקום אחר או בה"פ.

בגירה

• תוכן חדש...