Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לאחרונה החלפתי קלאץ ועכשיו אני שם לב שהילוך ראשון לא ניכנס אצלי אפילו ב 10 קמ"ש ופחות רק בעצירה כמעט מוחלטת, פעם לפי מה שאני זוכר זה לא היה כך.

בנוסף לכך במיוחד על מנוע קר נורא קשה להכניס ראשון, יכול להיות משהו בהרכבה לא טוב?אם כן מה? או יכול להיות רק הקור בבקרים עכשיו הוא הסיבה?

אפלאוז 92

פורסם

החלפת השמן בתיבת ההילוכים לכזה המומלץ ע"י יצרן הרכב משפרת את התפקוד של תיבת הילוכים ידנית במקרים כאלו.

פורסם
החלפת השמן בתיבת ההילוכים לכזה המומלץ ע"י יצרן הרכב משפרת את התפקוד של תיבת הילוכים ידנית במקרים כאלו.

תומך בALX

ותשאל במוסך איזה שמן שמו לך בגיר, והאם זה תואם למקורי.

פורסם

גם אצלי זה ככה בהילוך הראשון , ובכללי שהאוטו קר אז להילוכים אצלי קשה להכנס במיוחד , הראשון והשני.

אני חושב שזה צריך להיות ככה כי זה בעצם מונע מצב שבו תוריד לראשון במהירות גבוהה בטעות במקום להכניס לשלישי לדוגמא .

אם אני לא טועה זה נובע גם בגלל שלהילוך הראשון אין סינכרון כמו שאר ההילוכים.

פורסם

אני יודע שרק למשאיות ישנות אין סיכנרונים אבל אני הבנתי שגם במכוניות מודרניות יחסית אין להילוך הראשון סיכנרון , מכיוון שהוא נועד רק לתחילת נסיעה ואין צורך בהורדה אליו כאשר האוטו בתנועה.

פורסם

אני מחזק את דברי חנן. מתחילת שנות השבעים (בערך) לכל המכוניות הפרטיות המצויידות בתיבת הילוכים ידנית יש סינכרון גם להילוך הראשון.

פורסם

וכמובן, יש את הדאבל-קלאצ' אם אתה מעוניין, שמאפשר להכניס לראשון גם במהירויות יותר גבוהות (ולשאר ההילוכים).

יום טוב :)

טל

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

איך עושים דאבל קלאץ' הכי מהר שאפשר , האם אפשרי נגיד להוריד משלישי לשני בדרך הזאת?? זריקה של הידית לניוטרל בלי קלאץ' ואז לחיצה על הקלאץ, מכת גז ואז הכנסה לשני??

כי ניסיתי כמה וכמה פעמיים אצלי להכניס לשני ככה בגלל שאמרו לי כאן בפורום שהסינכרון של הילוך שני שחוק למרות שזה קורה רק כאשר השמן גיר קר (החריקה מכיוון הגיר , כאילו הכנסתי הילוך בלי קלאץ').

מה גם שאם אני מוריד את המהירות ל20 קמ"ש ככה ואז מוריד לשני אז ההילוך נכנס קשה אבל אין חריקה

הדבר קורה רק שהאוטו קר , ואני משער שרק שהשמן גיר קר.

פורסם

גם אצלי במאזדה כאשר המנוע קר ניתן להכניס הילוך ראשון

אך ורק באצירה מוחלטת. אולי בגלל שמנוע וגיר עברו 200 אלף

וכמו לכל דבר יש בלאי, ואולי השמן גיר לא חם מספיק, וזה גורם

לפעולה לא תקינה של הגיר

• תוכן חדש...