Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,רכשתי פאסאט 2002 עם 85000 ק"מ והיתה לי בעיה בטרמוסטט,לאחר שהחלפתי אותו היום במהלך ריקון המים,המים היו מלוכלכים מאד.

יש לציין שהרכב מטופל במוסך מורשה משנת 2002,(במוסך שהחלפתי את הטרמוסטט),ששאלתי את בעל המוסך למה המים כל כך מלוכלכים הוא היה מופתע.

מדוע המים כל כך מלוכלכים,והאם זה יכול לגרום לבעיה בעתיד??

במוסך לקחו לי 1300 ש"ח על החלפת שמן+פילטר+טרמוסטט,חומר G12 ומיכל עיבוי חדש.

תודה.

פורסם

שלום לך

במידה והיו מקפידים להשתמש בנוזל קירור G12 כפי שמגדיר היצרן כל זה לא היה קורה.

כניראה שבעלים קודמים או במוסך בו טופל הרכב הוסיפו מי ברז.

דרך אגב אני מאוד מקווה שמי שטיפל לך ברכב היה בסדר ודאג לשטוף טוב טוב את מערכת הקירור טרם מילא נוזל קירור חדש.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

הרכב טופל במוסך מורשה כל הזמן,אותו מוסך שטיפלתי בו היום ברכב,וגם הוא היה מופתע.

הוא ניקה עם צינור את המערכת,אני מקוה שזה מספיק.

דרך אגב הוא שם לי את ה G12 והוסיף מים מהברז(הוא אמר שככה נהוג)

תודה.

פורסם

אני לא בטוח , אבל כאשר משתמשים במי קרור שאמורים להיות מרוכזים עם מיים אז משתמשים במיים מזוקקים.

לא בטוח אבל אם משהו יודע יותר טוב ממני הוא יתן את דעתו.

פורסם

נוזל קירור G12, הוא נוזל מוכן לשימוש ללא צורך בדילול. ושטיפה נוספת כמובן שלא תזיק, אבל אולי כדאי שתסע קצת לפני החלפה נוספת ולא לעשות את זה עכשיו.

"אתה רוצה חתיכה זהב? - לא, אני הרגע אכלתי" :?

"בשביל מה שמו לשוטר כובע, אם לא בשביל לראות?" :shock:

פורסם

כמה שטויות בשרשור אחד.

G12+ לא "מוכן לשימוש" , צריך למהול אותו 50/50 במי ברז.

לא מוהלים עם מים מזוקקים, אם כבר אז מוהלים עם מים "רכים" , שעוד יש ויכוח גדול על "איזה מים אלו?".

קצת חיפוש חבר'ה , תמצאו כ"כ הרבה מידע נכון ואמין (בדקו מה "מרק10" העלה לפורום), שיעסיק אותכם ימים שלמים.

החלודה במים הגיעה כנראה כי הבעלים הקודמים לא רץ למוסך על כל שטות (כך כנראה ראה את חוסר המים) , והוסיף מי ברז שוב ושוב.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

נכון מאוד הרי התגובה האוטמטית של כול אחד היא שחסר טיפה מים היא להשים מים מהבקבוק שיושב בתא מטען למקרה הצורך ..

אסי

לעולם אל יתבייש אדם להודות בטעותו.הוא רק אומר בכך שהיום הוא חכם יותר משהיה אתמול.

• תוכן חדש...