Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשהרכב במאמץ (בעיקר בעלייה), נשמע רעש של בריחת אויר - כאילו שהטורבו דוחס אויר שבורח החוצה במקום להיכנס ליניקה.

הרכב בדיוק עבר שיפוץ ראש מקיף. הבעיה לא היתה קיימת לפני כן ולמרות זאת טוען המוסך שהדבר אינו קשור ונראה לו שאו שהקונות שמחבר את הטורבו עייף או שמשהו סתום בפליטה.

האם יכול להיות ממיר סתום? מדוע אם כן לא היתה הבעיה לפני שיפוץ הראש?

בריאות לכולם!

פורסם

הרם מכסה מנוע והקשב לרעש.

אולי תשמע רעש של בריחת אוויר (כמו מגלגל מפונצ'ר).

ייתכן כי צינור האוויר יצא ממקומו.

פורסם

לא עוזר להרים מכסה מנוע - כשהרכב עומד, גם ב 4000 סל"ד לא מופיע הרעש, אלא רק כשהרכב במאמץ.

שמתי הבוקר את הרכב במוסך, ועזבתי אותם לסדר את הבעיה בעצמם, אני מקווה שלא יסדרו אותי במקום את התקלה..

בריאות לכולם!

פורסם

לי הייתה בעיה כזאת בסיטרואן גמפי,אני מניח שזה על אותו עקרון,הבעיה הייתה סדק(בלאי)בצינור אויר השייך לטורבו,

חתיכת גומי בצורת זוית 90 מעלות המחוברת עם שני בנדים מתכת,בזמן נסיעה במאמץ הרכב היה נחנק עד שמשתחרר מהאגזוז עשן שחור ורק אז הרכב היה מגיב ונוסע כך היה בכל מהלך הנסיעה,

תניע את הרכב על טורים גבוהים 5000 סל"ד ונסה לאתר בריחת אויר(פתח מכסה מנוע)

פורסם

10 דקות עבודה, חיזוק שני ברגים ונפתרה הבעיה - חיבור טורבו לא מחוזק מספיק גרם לבריחת אויר תחת לחץ.

תודה למגיבים.

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...