Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני קניתי מוצר ב-EBAY דרך VISA שלי, ומשלוח לחבר באר"ב, והם חסמו אותי, ואני לא ממש הבנתי למה.

החייוב ירד מהחשבון, וב-PAYPAL אני לא רואה את כסף שעבר.

משהו יכול לאזור לי ?

פורסם

זה לא כלכך קשור לפורום אבל בטח קיבלת מייל עם סיבת החסימה

ולך באתר לעזרה שם ויש לך אפשרות לצ'ט עם אחד שעובד באיביי - ספר לו מה קרה ואם יראו לנכון יפתחו את החשבון שלך באיביי.

פורסם

יכול להיות שבגלל החלפת הכתובת מהארץ לישראל

אבל לי קרה שחסמו אותי פתאום ובאמת שלא הייתה שום סיבה כי לא קניתי כלום ולא נכנסתי לשום מכירה ושלחתי להם מייל שמסביר את זה , הם כנראה הבינו שהם טעו ומיד החזירו לי את המשתמש

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

זה מייל ראשון.

Dear xxxedxxxagxxx ([email protected]),

We regret to inform you that your eBay account has been suspended due to the violation of our site policy below:

* Invalid User Information - Our records show that there are discrepancies in the information that you registered with on our site. Accordingly, your account will be suspended indefinitely until valid information can be provided.

Due to the suspension of this account, please be advised you are prohibited from using eBay in any way including registering a new account.

Please note that this suspension does not relieve you of your agreed-upon obligation to pay any fees you may owe to eBay.

Regards,

Safeharbor Department

eBay, Inc.

זה שני

Dear xxxedxxxagxxx, Due to your recent indefinite suspension, eBay has removed all feedback you have left for other users. This includes positive, neutral and negative feedback ratings and comments.  eBay removes feedback when a user is indefinitely suspended for certain policy violations within 90 days of registration. eBay takes the position that members indefinitely suspended soon after registration shouldn't be able to permanently impact another member's account.  Any feedback you have received will remain in your profile. If your account is reinstated, your feedback will be visible to other members of the community.  Thank you,

eBay

זה לפני יומים.

Dear xxxedxxxagxxx,

Last week, you received an invitation to get a SquareTrade Care Plan for your purchase:XXXXXXX

We want to remind you that you have just two weeks left to get this valuable coverage from SquareTrade, the deadline to act on this offer is January 09, 2008.

פורסם

נו , הכל מוסבר שם.

מה לא מובן?

תלך לפי ההוראות , והכל יהיה בסדר.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

שמע...

גם אני "נפלתי"

מה שעשו לי זה גם הזמנתי מכשיר מאי ביי, לחבר בבלגיה. מהוויזה שלי בישראל. והם חייבו את הכרטיס, אבל במקביל הם שלחו לי מייל, שהם לא יכולים לשלוח לי את המוצר, כי זו לא אותה כתובת של הכרטיס...

אז מיהרתי להתקשר לדילר שקניתי ממנו, כדי שיבטל לי את ההזמנה .

והוא כבר דיבר עם פיי פל, כדי שיחזירו לי את הכסף.ותוך 24 שעות החזירו לי את כל הכסף...

אני לא ויתרתי, ודיברתי עם הדילר שוב, וביקשתי ממנו שיעקוף את פיי פל ונעשה את זה בינינו, הוא הסכים בלי בעיות.....אבל....

אחרי שהגיע החבילה לבלגיה. חבר שלי הייה צריך לשלם עוד 50$ על המשלוח, כי זה הייה דרך UPS אז משלוח עלה לי בסוף 100$ אז מה שאני ממליץ לך זה, שתדבר איתם פרטי (בלי פיי פל) ושישלחו לך את המוצר דרך הדואר של אותה מדינה....(ואז לא יחיבו אותך פעמיים) זה עולה אותו דבר אבל זה לוקח בערך 3 שבועות. במקום שבוע דרך UPS.

אז בהצלחה עם יש לך עוד שאלות פרטניות יותר אז שלח ה"פ...

פורסם

מה?

מה הבעיה לעשות בPAYPAL העברת תשלום מחוץ לאיבאיי.

ולא לתת לאיבאיי לפקח על ההעברה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

זה MAIL אחרון שקיבלתי היום.

Dear xxxedxxxagxxx,

This is your final reminder!

In SquareTrade Care Plan for the new item will not be available after January 09, 2008, so act now before it is too late!

SquareTrade Care plans are the most widely used warranty on eBay, and are designed specifically to make sure you get the money worth of electronics you buy

מה בדיוק הם רוצים? אני לא הבנתי הם רוצים שאני אשלם על אחריות?

• תוכן חדש...