Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד לפני כמה זמן, היתה לי פיאט בראבו ובספר רכב שלה היה נורא מומלץ להשתמש ב"פאוורפלו".

עכשיו היה דיי קל להשיג את החומר מפיאט. וכמו שהבנתי כאן שצריך 50:50 עם מיים מזוקקים.

עכשיו השאלה שלי היא לגבי אופל 1.4 איזה נוזל קירור מומלץ להשתמש בה ?

יש את הנוזל הפשוט, הירוק. אבל אני לא מאמין שהוא באמת משהוא טוב ואיכותי.

אז אני שואל איזה נוזל מומלץ ? פאוורפלו או שיש משהוא אחר שמומלץ יותר ?

פורסם

אם האופל משנת 96 ומעלה, הנוזל שאתה צריך הוא נוזל העונה לתקן Dex-cool של GM. בארץ ניתן להשיג מתוצרת שני יצרנים: פרסטון (הנוזל מגיע באריזה כסופה וצבעו כתום) או Zerex (גם כאן הנוזל כתום והאריזה כסופה).

פורסם
אם האופל משנת 96 ומעלה, הנוזל שאתה צריך הוא נוזל העונה לתקן Dex-cool של GM. בארץ ניתן להשיג מתוצרת שני יצרנים: פרסטון (הנוזל מגיע באריזה כסופה וצבעו כתום) או Zerex (גם כאן הנוזל כתום והאריזה כסופה).

סבבה, ומאיפה ניתן להשיג אותם ? כאילו כולבו וכאלה, או שביבואן מסויים שמחזיק ותומך בנוזלים האלה ?

פורסם

ועוד שאלה, כיצד משתמשים בנוזל ? הכוונה שלי שהאם הוא כמו הפאוורפלו שצריך לערבב 50:50 עם מיים מזוקקים או שאת הנוזלים האלה שמים אותם אייך שהם ?

פורסם

את הפרסטון ראיתי גם באוטו דיפו (לא להתבלבל עם הנוזל הרגיל של פרסטון באריזה הצהובה!). לא זוכר את המחיר. בכל אופן יש להשיג את הנוזל אצל הפרסי (פרוחזאד) ברח' יצחק שדה בת"א ובחנויות חלפים אחרות.

הנוזל מוכן לשימוש ואין למהול אותו.

פורסם
את הפרסטון ראיתי גם באוטו דיפו (לא להתבלבל עם הנוזל הרגיל של פרסטון באריזה הצהובה!).

.

האם הנוזל הזה לא מומלץ??

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

טוב, שבת שלום לכולם.

אני שוב מקפיץ את האשכול הזה אבל בצד אחר לגמרי.

בקשר לנוזל לרדיאטור שמתאים לרכב שלי, חיפשתי ממש ממש את הפרסטון הכסוף, אבל הדבר היחידי שמצאתי כל פעם זה רק את האריזה הצהובה.

עד שבסוף בסוף השגתי את הכסוף, אבל יחד עם זאת השגתי גם את הנוזל "Acdelco" שבמקרה מומלץ על ידי u.m.i

בסופו של דבר שני הנוזלי רדיאטורים אצלי.

עכשיו ה prestone אכן מאושר לשימוש של גנריאל מוטורס. והמפרט שלו הוא: 127מעלות ברתיחה, ו-36 בקפאון. ושוב לא מוסיפים מיים.

ומצד שני ה acdelco יש לו מפרט שונה, והוא בשלוש מצבים.

1. 40% נוזל + 60% מיים נותן 127 מעלות ברתיחה, ובקיפאון 22-

2. 50% נוזל + 50% מיים נותן 129 מעלות רתיחה, 37- בקיפאון.

3. 66% נוזל + 34% מיים מזוקקים יתנו 132 מעלות רתיחה ו64- בקיפאון.

עכשיו שוב איזה יותר מומלץ לשימוש ברכב. (ולגבי המפרט אני יודע שלהגיע לכזאת רמת קיפאון זה דיי נדיר בארץ)

פשוט כי שניהם אצלי, אז היתי רוצה לדעת תגובות, או המלצות, מניסיונכם לגבי אחד משניהם.

שוב שבת שלום. ותודה רבה רבה. עדי

IMG_0206.jpg

IMG_0207.jpg

פורסם

שניהם טובים לשימוש באותה מידה. מהילה של 40% מהנוזל של AC DELCO עם 60% מים תיתן את אותה התוצאה של הנוזל של פרסטון. בפועל, נוח יותר להשתמש בנוזל מוכן לשימוש (כמו הפרסטון) מכיוון שאין את ההתעסקות במהילה ובאיכות המים שמשתמשים בהם לצורך המהילה.

פורסם
האם הנוזל הזה לא מומלץ??

מנין הגעת למסקנה הזו?

הפרסטון באריזה הצהובה הינו נוזל קירור בעל שם והוא מומלץ לשימוש, אבל לא במנועי GM מעל שנת 96'!

פורסם
את הפרסטון ראיתי גם באוטו דיפו (לא להתבלבל עם הנוזל הרגיל של פרסטון באריזה הצהובה!)..

לפי המשפט הזה חשבתי אולי הנוזל "הרגיל" באריזה הצהובה הוא תת סוג שלהם שלא איכותי, (זה נכתב כאילו זה אזהרה).

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...