Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הכל מובן אבל בראש מעיניי כרגע זה חיסכון בדלק.

בערך 1:9-8.5.

כפי שציינתי, אם בראש מענייך היא צריכת הדלק, הגאז' הידנית תיהיה חסכונית בדלק בכמעט פי שניים! (כמובן בנהיגה רגועה).

לגבי כמות הק"מ, אני לא הייתי דואג מהעניין, הרכב של עמיתך, נסע 18K לשנה שזה הינו הממוצע פחות או יותר.

בהנחה שתוך 3 שנים תגיע ל- 200K ואז כמות הנסועה תיהיה 22K לשנה (200K/9)- שזה עדיין לא נורא במונחים של סחירות ומכירת הרכב, במיוחד בהתחשב בביקוש הגבוה לג'אז.

לדעתי הפרמטר החשוב ביותר בהחלטה שלך כרגע, הוא העובדה שהינך מכיר את האקזמפלר ממנו אתה קונה את הרכב ואת היסטוריית הטיפולים!

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

גאז רכב מעולה,אבל קח בחשבון שכל 10,000 ק"מ יש צורך בטיפול תקופתי.

בנוסף לכך,חלקי החילוף לפי שמועות יקרים,בנוסף לכך..הביטוח יקר.

אז יכול להיות שמה שתחסוך בדלק תבזבז על האחזקה היקרה יותר. והחסכון כבר לא יהיה גדול

ואז עדיף להשאר עם הפוקוס שהוא רכב יותר נוח,חזק וכו'..

תעשה את החישוב שלך,ותחליט.

פורסם
גאז רכב מעולה,אבל קח בחשבון שכל 10,000 ק"מ יש צורך בטיפול תקופתי.

בנוסף לכך,חלקי החילוף לפי שמועות יקרים,בנוסף לכך..הביטוח יקר.

אז יכול להיות שמה שתחסוך בדלק תבזבז על האחזקה היקרה יותר. והחסכון כבר לא יהיה גדול

ואז עדיף להשאר עם הפוקוס שהוא רכב יותר נוח,חזק וכו'..

תעשה את החישוב שלך,ותחליט.

למה להיות ניזון משמועות?

באתר של חברת הונדה, מפורטים מחירי הטיפולים לכל הדגמים (יוזמה מבורכת).

מרפרוף בתוכנית הטיפולים של הג'אז, ניתן לראות שמחירי הטיפולים דומים לאלו של הפוקוס.

מפעת מרווח הטיפולים הקצר יותר (10K), הדבר דורש טיפול נוסף בשנה ביחס לפוקוס, הדבר מסתכם ב- 400-500 ש"ח לשנה, המתגמדים לעומת החסכון הרב בדלק.

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

אגב מבדיקה של עלות הביטוח יוצא הפרש של 300 ש"ח לטובת הג'אז בהשוואה לפוקוס ובנוסף כפי שציינתי עלות הטיפולים לדעתי בערך שווה מכיוון שטיפול גדול משמע כל 30,000 ק"מ בפוקוס מסתכם באיזור ה1,200 ש",ח וטיפול קטן יווצא בערך 700 ש"ח אז אם להסתמך על עלות הטיפולים של ההונדה ל 30,000 ק"מ שיוצאים בערך 2,000 ההבדל הוא זניח אם בכלל.

שוב כמובן שאם ההחלטה תיפול על ההונדה לאחר הבדיקה והבירור במוסך אני אפרסם כן את התוצאות לעיונכם.

שוב אני מודה לכם מאוד על העזרה ועל תשומת הלב!!

• תוכן חדש...