Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בואו נגיד והחלטתי להרכיב מנוע... (מתייחס לכל חלק שבו הפירוק וההרכבה עולה הרבה כסף)

בחרתי במוסך המועדף עליי , הלכתי וביקשתי שירכיבו לי את המנוע (כאשר המנוע נקנה מבעל המוסך שבו אני מתקין*)

ההתקנה יצאה בסדר גמור לטעמי, אני מרוצה ומשלם לבעל המוסך 3000 שקל על מנוע + 1200 שקל על פירוק והרכבה.

כאשר כולי מאושר אני מגיע הביתה, כמובן מתחיל לצחצח את האוטו (לא יודע, האינטסטינק הראשוני שלי כשאני מתקן משהו גדול באוטו \ משפר אותו) ושוב מעלה חיוך דבילי על הפנים כאשר אני מסתכל על האוטו.

עובר שבוע והמנוע מתחיל לעשות בעיות.

אני חוזר למוסך ובעל המוסך מודיע לי כי על המנוע יש לי אחריות, אבל ,אני אצטרך לשלם שוב על פירוק והרכבה.

מה אני עושה במצב הנ"ל?

האם יש חוק שיכול להגביל אותו בלעשות דבר שכזה?

*המצב שתיארתי לא קרה לי (לפחות לא עם המנוע) אבל קרה למישהו שאני מכיר*

Pioneer DEH-80Prs Amp:Hertz HDP5TW:ScanSpeak D2004 Mid:Silver Flute 4Ohm Sw:JL Audio 12W3v2

פורסם

ב-ר-ו-ר שיש אחריות על פירוק והרכבה !!!! :mad::mad::mad: אין זו אשמתך שהמנוע לא תקין !!!! אם מישהו רוצה כסף על פירוק והרכבה, שיקח את הכסף ממי שמכר לו את המנוע הלא תקין !!!!

אצלי החלפתי סטארטר , וגם החדש לא היה תקין , ושבאתי להחליף, לא שילמתי שקל !

פורסם
בואו נגיד והחלטתי להרכיב מנוע... (מתייחס לכל חלק שבו הפירוק וההרכבה עולה הרבה כסף)

בחרתי במוסך המועדף עליי , הלכתי וביקשתי שירכיבו לי את המנוע (כאשר המנוע נקנה מבעל המוסך שבו אני מתקין*)

ההתקנה יצאה בסדר גמור לטעמי, אני מרוצה ומשלם לבעל המוסך 3000 שקל על מנוע + 1200 שקל על פירוק והרכבה.

כאשר כולי מאושר אני מגיע הביתה, כמובן מתחיל לצחצח את האוטו (לא יודע, האינטסטינק הראשוני שלי כשאני מתקן משהו גדול באוטו \ משפר אותו) ושוב מעלה חיוך דבילי על הפנים כאשר אני מסתכל על האוטו.

אני חוזר למוסך ובעל המוסך מודיע לי כי על המנוע יש לי אחריות, אבל ,אני אצטרך לשלם שוב על פירוק והרכבה.

מה אני עושה במצב הנ"ל?

עד כמה שידוע לי, רכיב שנקנה דרך המוסך והותקן באותו מוסך מכוסה מבחינת אחריות על פירוק והרכבה במקרה של תקלה ברכיב.

אל תשלם שנית על פירוק והרכבה !!!

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מה אני עושה במצב הנ"ל?

עד כמה שידוע לי, רכיב שנקנה דרך המוסך והותקן באותו מוסך מכוסה מבחינת אחריות על פירוק והרכבה במקרה של תקלה ברכיב.

אל תשלם שנית על פירוק והרכבה !!!

איציק

צודק, גם העבודה נכללת באחריות (כשמחליפים-מתקנים) משהו באחריות.

פג'ו 206 1.4 שנת 99

אל תדחה למחר, את מה שאפשר לדחות למחרתיים.

פורסם

אוקיי אני רוצה להבהיר טיפה את העניין...

המנוע נקנה מפירוק,והותקן בפירוקיה (יש שם מוסכניק מעולה!) ולכן המחירים הרשומים למעלה לא מדוייקים אלא הרבה יותר נמוכים... פשוט הבאתי דוגמא...

בעל המוסך טוען כי האחריות חלה רק על המנוע ולא על הפירוק וההרכבה.

שמעתי בעצמי את בעל המוסך אומר למישהו בטלפון כי הוא לא משחרר אוטו של מישהו אחר עם סיפור דומה בלי שהוא ישלם לו את מחיר הפירוק וההרכבה...

אני בטוח שאם אני אגש אליו ואגיד לו שאני לא משלם על הפירוק וההרכבה , הוא פשוט יגיד לי ללכת לחפש מי ינענע אותי וישאיר אותי עם המנוע הדפוק, ואני נשארתי עם מנוע דפוק ביד + המון כסף זרוק לאוויר.

מה עושים הלאה?

Pioneer DEH-80Prs Amp:Hertz HDP5TW:ScanSpeak D2004 Mid:Silver Flute 4Ohm Sw:JL Audio 12W3v2

פורסם

לדעתי הוא צריך גם להרכיב לך מאחר שהמנוע באחריותו וההרכה באחריותו זאת אומרת שלא משנה מה קרה למנוע זה קרה כתוצאה ממשהו שהוא עשה לא בסדר ולכן אחריות שלו כמובן לתקן מה שנדרש.

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם

ראשית נסה לדבר עם מי שצריך.

לא ילך... שלם ושחרר את האוטו

תתלונן במשרד המסחר והתעשיה ומשרד התחבורה- ושמור את עותקי התלונה

לך ותתבע בבית משפט לתביעות קטנות!

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

כאשר מנוע ניקנה מיבוא בדרך כלל המחיר כולל אחריות של פרוק והרכבה ..

בתנאי שהלקוח קנה את המנוע דרך המוסך. מכיוון שיש הסכם ג'נטלמני ביין היבואנים

למוסכים לגבי אחריות המנוע וגם שלאור הניסיון ידוע שברוב המיקרים המנועים מיבוא

מצוינים.

לעומת זאת מנועים מפרוקיות בארץ בדרך כלל על הפנים ונדיר מאוד לימצוא מנוע

טוב .מאחר שהמנוע ניקנה מפרוקיה במחיר זול(אין מתנות) ידוע שכאשר בעל הרכב מנסה

לחסוך זאת התוצעה משוכנע אני שמרכיב המנוע אמר לא שעים המנוע לא טוב

הוא יחליף אותו אבל ישלם פרוק והרכבה.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...