Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום.

לאחרונה יש לי וויכוח קטנטן עם אבי בקשר לג'אנטים.

הוא טוען שג'אנטים לא מקוריים (כלומר המקוריים שמגיעים עם הרכב) יכולים לפגוע ברכב (ברקסים וכו'), ושלא כדאי לי לנעול לרכבי ג'אנטים לא מקוריים :)

הטיעון שלי הוא - שאין שום סיבה לחשש אם הג'אנטים הם בדיוק במידה שבה מגיעים הג'אנטים מהחברה על אותו הרכב.

"יד ביד" מתהלכות איתי אלפי (מאות אלפי?) מכוניות על כבישי הארץ (ועוד מליוני מכוניות בעולם) עם ג'אנטים "לא מקוריים" שיכולים להוכיח את טיעוני, אמת?

אם לא מתאים לפורום - מחילה ואנא להעביר לפורום המתאים :)

תודה,

אלון.

8)
פורסם

לדעתי זה הפרט הכי שולי. יש מכוניות חדשות כמו כאלה מליסינג שמוציאים אותם לפעמים אפילו בלי ג'נטים בכלל..

אם אתה מדבר על איזה רכב פורמולה 1 או רכב יוקרתי שכל חלק חיוני למערכת תקינה אז באמת עדיף להשאר עם ג'נט מקורי, אבל ברכב רגיל?:roll:

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

אם מרווח הברגים והעומק שבו יושב החישוק מתאימים למפרטי היצרן - אין בעיה.

עריכה: לעומק קוראים OFFSET.

פורסם
אם מרווח הברגים והעומק שבו יושב החישוק מתאימים למפרטי היצרן - אין בעיה.

כן, על זה בדיוק אני מדבר.

תודה רבה.

אגב, אתה כותב גם בפורום תפוז נכון?

8)
פורסם

במקום לפתוח שירשור חדש אז אני ישאל כבר פה..

אם אני שם במכונית שהג'נט המקורי הוא 14' ג'נט 16' וטיפה יותר רחב.. ?

כעיקרון האוטו מוגבה טיפה עם גומיות כאלה איפה שהקפיצים.

ויש לי מגנזיום מתאימים 16' שאני מאוד אוהב את הצורה שלהם אז זה בסדר להכניס ג'נט יותר גדול?

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...