Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני שבוע נשבר לנו בפאסט של המשפחה המסגרת שמסביב למספר רישוי, דיברתי עם המוסך צ'מפיון לגבי זה שאם ניתן להשיג דרכם את המסגרת שמצוייה כיום בפאסטים החדשים היא מניקל אם ראיתם והפנו אותי לרדיו מילאנו כי אצלו יש את הפריט הנ"ל.

הגעתי אלייהם היום בבוקר שאלתי אם יש ואמרו כן ועכשיו תחזיקו את עצמכם חזק! העלות היא 90 ש"ח למסגרת אחת.

ואני רוצה לשאול האם זאת לא גנבה? מה בגלל הכיתובים של פולקסווגן עלייה זה המחיר? פשוט לדעתי זאת שערורייה.:x

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מניסיון אתה יכול להשיג פלסטיק כסוף כזה גם ב20 ש"ח.

גש לכל מתקין ותוכל לרכוש את הפלסטיק הזה בהרבה הרבה פחות.

חוצפנים מדרגה ראשונה-גם אתה מפרסם את המותג על הלוחית וגם הם רוצים בשביל זה כסף.

אם הם היו טיפה שירותיים הם היו מתקינים לך את זה בחברה בחינם עם חיוך-אני בטוח שהיית חוזר לשם מתישהוא.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

נכון עלית על משהו שאני לא חשבתי עליו אני מפרסם אותם והם עוד מעיזים לדרוש כזה מחיר מופקע!, אני רותח על זה עד עכשיו.

האמת שאבא שלי עשה בצ'מפיון טיפול לאוטו לפני שבוע חבל שלא אמרתי לו שיחליפו לנו את המסגרת לחדשה.

פורסם

שלחתי עכשיו מייל לרדיו מילאנו על העיניין מעניין מה הם יגידו לי או שהם יחרטטו אותי כמובן.

למי אתה מתכוון היבואן לצ'מפיון מוטורס?

שלחתי גם להם, נחכה לתשובה.

פורסם

על מה הכעס ועל מה המרמור?

אף אחד לא מכריח אותך לרכוש מהם את המוצר, ראית במקום זול יותר לך לרכוש מאותו המקום.

הכסף הוא שלך, אתה מחליט ממי לרכוש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מה בדיוק הבעיה שלך?

מותר להם לגבות כמה שהם רוצים על המסגרת, זה רכיב שממש לא קשור לרכב.

תרצה תקנה לא תרצה לא תקנה.

אם היית ממשיך עד קצה הרחוב (מ.מ.מ ברחוב כינרת) היית מוצא מסגרות ב20 ש"ח

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

1. לפותח השרשור: כפי שנאמר קודם, לא רוצה, אל תקנה.

2. עם כל הכבוד, אף אחד לא חייב לך כלום. מה, זה שיש לך פאסאט או BMW או וואטבר, אומר שמישהו חייב לך משהו? מי שנותן לך משהו בחינם, רוצה שתצא עם הרגשה טובה. הוא לא חייב לך כלום (במקסימום, הוא מבטיח לעצמו שתחזור אליו לפעם הבאה..).

3. לידיעתך, המוכר צריך להרויח גם כן. הוא לא צריך להפסיד עלייך. תזכור, שהוא מייבא את זה, מאכסן את זה אצלו, משלם שכירות, משלם מס הכנסה. למה שהוא ייתן לך את זה בחינם?? אתה מתלונן על מחיר יקר מדי. מצטער זה די דוחה אותי.

אני רוצה שאנשים יתפרנסו פה בכבוד. ולא יצרכו לגנוב או לחפש את הדילים..או לדפוק את הלקוחות שלהם, בהתקנה של חלקים משומשים, גנובים או השד יודע מה,

תן למוכר להרויח. תפרגן קצת!

והקטע של הישראלי המכוער: מתפלא שאח"כ הזבל שהוא קנה בזול לא עובד. מחפשים את הקומבינה, מוכנים להתקין חלקים שלא יודעים מה המקור שלהם, ואח"כ מתלוננים שהרכב שלהם נדפק (חס וחלילה) - ומתפלאים למה דברים לא זולים..והביטוי הדוחה:"יצאתי בנזק של .... שקלים".

שום דבר אינו נזק. ביקשתם שירות, או מוצר,שילמתם כסף, קיבלתם אותו. ואני לא אומר שכסף לא חשוב. כסף חשוב, אבל אנחנו חברה שמחפשים את הקומבינה, ואז מתפלאים שנדפקנו.

ההודעה נערכה עקב שימוש בפונט ענק.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

סער, תגיד - אתה רציני? אתה לא חושב שאתה מגזים? :shock:

לא ידעתי שיש מסגרות רישוי מקוריות. אולי יש לך עוד חידושים והמצאות? לידיעתך, המסגרת מותקנת בארץ, בדיוק כמו בחו"ל.

החתיכת פלסטיק הזאת לא תורמת לבטיחות של הרכב, אולי ליופי - וגם זה בעיני המתבונן.

היא תורמת בעיקר לפרסום היבואן/יצרן, זה הכל!

קח דברים בפרופורציות! אתה מגזים ומפריז בתגובות שלך.

ולפותח התר'ד - תגיד, מה חדש בזה שרדיו מילאנו עושקים את הלקוחות שלהם? 90 ש"ח לחתיכת פלסטיק עלובה - יותר מידי כסף.

גש לך לאוטודיפו/כל מתקין מערכות לרכב ותקנה ברבע/חצי מחיר.

וגם אתה תיקח את הדברים בפרופורציות - כולה מסגרת ללוחית רישוי

לא צריך להיכנס להיסטריה בגלל זה.

ואגב, בשקודה לא עשו לי ולחברים בעיות עם המסגרות רישוי המוכרמות - נתנו בכיף

הרי זה עושה להם רק טוב (הפרסום...).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אוראל ושאר הקוראים. מצטער אם לא הובנתי כראוי. התכוונתי למצב של תרבות צריכה אצלנו.

לא התכוונתי למקוריות של המסגרת.. התכוונתי לבכלל... וכל אלה שמחפשים את המחיר הכי נמוך ואח"כ מתלוננים על טיב העבודה (הנושא הזה נטחן עד דק בפורום).

ואם רדיו מילאנו מבקשים מחיר גבוה, אז הצרכנים לבד, לא יקנו שם. זה יגיע לשיווי משקל, ולפי ההגיון הזה, הם אמורים להיתקע עם הסחורה אצלם. כנראה בהם הבינו שגם במחיר הזה, הם עדיין מצליחים למכור.. אז כל עוד יש ביקוש, זה סבבה מבחינתם.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

סער ומאור - שתי דוגמאות קיצוניות.

אין טעם לבכות על מחיר יקר של חנות כמו שאין מה לקנות ביוקר.

אם המחיר יקר לך, יש מקומות זולים יותר, לך על זה ! על תנסה לחנך את רדיו מילאנו. לך וקנה במקום אחר.

אני מכיר אירגונים שמוכרים במחירים של פי 4 ויותר ממחיר הקניה, וכאלו שמוכרים בעשרים אחוז מעל... ללכ אחד יש את הקונים שלו, השם שלו והשיקולים שלו.

בנוגע לאייכות, לפעמים מחיר יקר נותן אייכות משופרת, לפעמים לא, צריך לבדוק כל מקרה לגופו...

פורסם

המחיר לא מתאים לך, תיקנה במקום אחר.

אתה לא יכול לבוא בטענות אל מישהו שמוכר מוצר מסויים במחיר שהוא גבוה מדי לטעמך.

פורסם

אפשר גם אפשר לבוא בטענות.

נכון שעסק צריך להרוויח (כלומר לקנות בזול ולמכור ביוקר) וזה מקובל על כולם. אבל יש גם מחיר הגון והגיוני לכל פריט. אם פריט X נמכר ב- 30 ש"ח בעסק אחד, אז אפשר להניח שעד 50 ש"ח זה מחיר הגיוני לפריט. כשמישהו מבקש ממך פי 3 ממחירו של הפריט, אז זה חוקי לבקש מחיר כזה אבל בטח לא הוגן והגון.

פורסם

תלך למוסך של צ'מפיון ותבקש.. לי הביאו של אודי :roll:

חוצמזה שהשטות הזאת של "אני מפרסם אותם ועוד משלם על זה" זה אחד הדברים הכי מפגרים ששמעתי.

אתה יכול להגיד אותו דבר על סווטשירט של נייקי עם הV הענק עליה..

היא עולה 280 שקל למרות שאחרות עולות רק 110.. למהה אתה צריך לשלם יותר מכפול רק בשביל לפרסם אותם?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...