Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

המצב הוא כזה: אני עומד בפני קניית והרכבת סט שלם לרכב, שיכלול:

מערכת,קומפוננטים לקדימה, רמקולים לאחורה(או שעדיף גם קומפוננטים),מגבר,מונובלוק וסאב.

קיבלתי כמה הצעות, כאשר אחת מהם הייתה שכל הרכיבים יהיו של JBL והמערכת של קנווד כאשר נאמר לי שזאת אחת האופציות הכי טובות,חוץ מאינפינטי שעבורו צריך להשקיע הרבה יותר.

עבור ההעצה הנ"ל, הצעת המחיר שניתנה לי היא 6000K.

מה אתם מציעים? האם סט שכולו JBL שווה את זה או עדיף רכיבים אחרים?

אשמח לעצות והצעות של סטים אחרים.

תודה מראש.

פורסם

לJBL כמו לכל חברה יש מוצרים מוצלחים יותר ומוצלחים פחות, צריך לדעת את הדגמים כדי להגיד אם שווה או לא.

:-) just smile
פורסם

מה, לא היה להם HU של JBL? :wink:

אין שום סיבה להצמד למותג מסוים. לפעמים מציעים לך חבילות מכיוון שלעסק שמוכר לך את זה, זה כדאי. טובתך לאו דווקא נלקחת פה בחשבון.

קניית מערכת היא לא רק עיסקה פיננסית - שמרכיבים לך כמה רכיבים במחיר מסוים והכל נכנס בתקציב שהקצבת. חשוב מאוד שתהיה התאמה בין הרכיבים ובים הטעם שלך, לאו דווקא רק התקציב שלך.

את הרכיבים יש לבחור על פי הטעם (אוזן) האישי שלך. אתה צריך לשמוע רמקולים ולהחליט איזה סט אתה אוהב. אתה צריך להחליט האם אתה באמת צריך רמקולים אחוריים. אח"כ תחליט איזה סאב אתה אוהב ואז תתאים לכל הסיפור הזה את המגברים ותוסיף גם HU.

כמו שאתה רואה, זה לא כ"כ פשוט כמו להיכנס לחנות ולקנות חלב. על מנת להשקיע את הכסף שלך בחוכמה ולהיות מרוצה מהתוצאות, יש לעשות שיעורי בית.

ב 6000 ש"ח ניתן לבנות מערכת טובה מאוד, כל עוד הרכיבים נקנים אחרי בדיקה ולא על פי השם.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

יש לי קצת בעיה לבנות מערכת ע"פ שמיעה.

השמיעה המוסיקלית שלי על הפנים,וחוץ מזה אין לי אפשרות לשמוע כל אחד מהרכיבים בנפרד.

אני הולך להקשיב לרוב סוגי המוסיקה, ולטראנס ודומיהם בעיקר.

לכן אני מבקש עצות,איזה מערכת להרכיב בסכום שציינתי.

תודה מראש.

פורסם

בסדר, אבל אתה יכול להעריך רכיבים ברמה של אוהב\לא אוהב. לא צריך לנתח סולמות וטונים, לכן מומלץ מאוד להגיע למפגש שלנו ואז תוכל לשמוע מה שאתה רוצה בנפרד, או לפחות לקבל כיוון טוב. לגבי HU - הכי טוב שאתה תבחר משהו שנוח לך ומתאים לך מבחינת הלוק וכו'.

לגבי מפרט רכיבים, אפשר להמליץ לך, אבל מכיוון שזה מאוד אינדיבידואלי, שביעות רצון שלך של 100% לא מובטחת. חכה לעוד תגובות חברים שמכירים מחירים ייעצו לך אני מאמין. התקציב הוא טוב סה"כ.

בינתיים על מנת לקבל קצת כייון - אתה יכול להריץ חיפוש לגבי מערכות בתקציב שלך.

אני יכול להמליץ (עוד פעם על פי טעמי) על:

HU - פאנאסוניק 5401

קומפוננט - דוטק אוביישן, נותן לי מענה מצויין לכל סוגי המוזיקה.

סאב - PG OCTANE ZR

מגבר - 4 ערוצים עם מספיק עוצמה.

עוד פעם אני לא מכיר כל כך מחירים - יש מצב שאתה יכול להביא רכיבים טובים יותר, או במידה ותרצה לשים גם מונו לסאב ולבחור סאב יותר עוצמתי. אבל לדעתי זה כיוון לא רע. לגבי טראנס יכול להיות שכדאי תשקול קומפוננט חד יותר מהמורל - אבל צריך לשמוע איזה סאונד אתה אוהב.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

תודה לך.

מתי מתקיים המפגש הקרוב?

אני אשמח אם אנשים שמתמצאים טוב ברכיבים יציעו לי רכיבים איכותיים שמתאימים לתקציב שלי.

פורסם

תראה JBL היא חברה טובה , אבל כמו כול חברה היא לא עושה את כול הדברים . וברכב חוץ מהמגבר שלה , שקיבל מוניטין כשהוחדר לארץ כי אז הוא נמכר ב200 דולר , היא די לא מוכרת במערכות לרכב , ויש לזה סיבה טובה

אם תקח את מה שהולך כאן אתה תראה שהרוב של הקוממפוננטים הם מורל/פוקאל , והשאר מתפלגים בין כמה חברות אחרות כשלJBL כמעט שאין ייצוג

CD שלהם בכלל אין

מה שנותר זה המגבר , ולמה שהוא נותן הוא די יקר

בקיצור אתה צריך להתחיל הכול מהתחלה . דבר ראשון כמו שברמונדו אמר לך , ההמלצה שלו היא המלצה מאוד טובה , כך שאם תקח אותה לא תיפול כמו במערכת מלאה של JBL , דבר שני עדיף שתשמע כמה קומפוננטים ברכבים של חברה שתוכל לדעת למה אתה מתחבר

בברכה יהודה

• תוכן חדש...