Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לקוח מרוצה של אורנג' מזה שנים.

חוץ מהחוסר מקצועיות המורגשת בשירות לקוחות בסלקום הם די דומים.

פלאפון? תנסה להתלונן על משהו..

הם מכרו לידידה שלי פלאפון בטענה שהוא דור שלישי. מה זה דור שלישי הם אמרו, פלאפון שאפשר לקיים בו שיחות וידאו.ממש לא נכון, דור 3 זה תקשורת העברת נתונים בקצב גבוה (בפלאפון - 2.4Mbps) וממש ממש לא "שיחות וידאו" שיחות וידאו זה שירות שניתן לך על גבי התקשורת המהירה!

קיבלה מכשיר שאין בו את האפשרות לשיחות וידאו, כשחזרה למחרת ושאלה למה לעזאזל הם מעגלים לה פינות ומנסים לדחוף מכשירים והעיקר ההתחייבות הם ענו, לא כדאי לך מכשיר עם שיחות וידאו, זה נורא יקר. אני התערבתי ולא ממש שתקתי לפקיד החרטטן, אני לא חושב שנותר עוד תירוץ הגיוני אפשרי שהוא יכל לזרוק לי.

אח"כ מסתבר, שלא רק היא נפלה לפח החרטוטים, וכל אדם שעובד בפלאפון עונה את אותה תשובה: בשביל מה לך? זה יקר נורא, פשוט מיותר.

5תוים

פורסם

ומה זה שווה אם כל 3GTV הזה עולה מלא כסף?! סתם דרך לסחוט עוד כספים.

לעומת זאת באורנג' יש לך באותו מחיר של שיחה רגילה, שיחת וידאו.

באורנג' יש למיטב ידיעתי גם תוכניות לגלישה חופשית באינטרנט, אני כבר יותר מ7 שנים בפלאפון וזה לא הוצע לי.

ביטוח בפלאפון כל חודש 30 שקל, על 6 מכשירים שבזמנו היו טובים אבל היום לא שווים שקל, אני משלם כל חודש 30 שקל ועוד נשארו לי 20 ומשהו חודשים.

שלא לדבר על תוכניות זוועתיות:

99 ש"ח על 230 דקות, ועוד 17 שקל על 50 הודעות.

25 שקל תמורת חבילה של 63 אגורות פיקס.

49 ש"ח תמורת 100 דקות.

והכי גרוע שכשאתה הולך לשם ומבקש שיעשו טובה ויורידו קצת במחירים, אין לך שום קלף מולם.

אתה מחוייב אליהם לעוד כמה שנים טובות, קנסות יציאה ותשלמים על המכשירים מסתכמים בעוד כמה אלפי שקלים.

ולמיטב ידיעתי זה לא רק בפלאפון ככה, אבל אני מוכן לשלם יותר העיקר לא להתחייב.

ובפלאפון אתה כבול גם בגלל שאי אפשר להשתמש במכשירים לרשת אחרת ככה שגם אם תשלם קנסות ותשלומים, אתה יכול לזרוק את המכשיר לפח.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

אני לקוח סלקום כבר יותר מדי זמן (3 מכשירים X24, שזה כ-6 שנים). מרוצה, אין לי טענות.

כרגע בסלקום ישנו מבצע של 1+1 לכל המכשירים (אחד חינם, השני חינם עם חשבונית מעל 50 ש"ח).

http://www.mccanndigital.co.il/cellcom/PC1207

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

אני לקוח של סלקום כבר מעל ל-5 שנים.

הצורה שבה הם מזלזלים בי פעם אחרי פעם זה פשוט לא יאומן.

אין מה לעשות, פעם סלקום הייתה הכי טובה, היום יש את אורנג'.

אני צריך להשלים את הסכום של המכשיר שלי ויאללה לאורנג'!

פורסם

כלקוח של אורנג' סלקום ופלאפון אני חושב שהשירות הכי טוב הוא של אורנג'.

אף פעם לא עשו לי בעיות כשבאתי לתקן את המכשיר, גם כשביקשו כסף על החלפת פלסטיקה בסוף לא לקחו.

לפעמים אין לי קליטה, אבל אני מוכן להתפשר כול עוד השירות הוא טוב.

דעתי, כדאי לחכות עוד חודש-חודשיים כול החברות ייצאו במבצעים.

אחרי 36 חודשים איתם, אני ממליץ על אורנג'.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

עתיד, כשהיא שאלה מה זה בעצם הדור השלישי, בנלווה לכל מיני חארטה אמרו לה שהיא מקבלת מכשיר שבו אפשר לקיים שיחות וידאו! מה זה באמת זה לא אקטואלי, הם אמרו משהו אחד, מכרו משהו אחר. מאותו יום הם מחוקים מבחינתי, שירות שמתבסס על סלפנות כזאת אני לא רוצה.

GS300.

פורסם
ומה זה שווה אם כל 3GTV הזה עולה מלא כסף?! סתם דרך לסחוט עוד כספים.

לעומת זאת באורנג' יש לך באותו מחיר של שיחה רגילה, שיחת וידאו.

באורנג' יש למיטב ידיעתי גם תוכניות לגלישה חופשית באינטרנט, אני כבר יותר מ7 שנים בפלאפון וזה לא הוצע לי.

ביטוח בפלאפון כל חודש 30 שקל, על 6 מכשירים שבזמנו היו טובים אבל היום לא שווים שקל, אני משלם כל חודש 30 שקל ועוד נשארו לי 20 ומשהו חודשים.

שלא לדבר על תוכניות זוועתיות:

99 ש"ח על 230 דקות, ועוד 17 שקל על 50 הודעות.

25 שקל תמורת חבילה של 63 אגורות פיקס.

49 ש"ח תמורת 100 דקות.

והכי גרוע שכשאתה הולך לשם ומבקש שיעשו טובה ויורידו קצת במחירים, אין לך שום קלף מולם.

אתה מחוייב אליהם לעוד כמה שנים טובות, קנסות יציאה ותשלמים על המכשירים מסתכמים בעוד כמה אלפי שקלים.

ולמיטב ידיעתי זה לא רק בפלאפון ככה, אבל אני מוכן לשלם יותר העיקר לא להתחייב.

ובפלאפון אתה כבול גם בגלל שאי אפשר להשתמש במכשירים לרשת אחרת ככה שגם אם תשלם קנסות ותשלומים, אתה יכול לזרוק את המכשיר לפח.

תנסה לאיים עליהם בעזיבת הרשת אין לך מה להפסיד

אתה יכול להגיד להם שאו שהם מוזילים לך את התכנית, או שאתה תשלם להם את כל היתרה ובאותו הרגע גם תעבור לרשת אחרת ולא תחזור אליהם אף פעם

גם אם הם לא יסכימו לשנות לך, אתה לא באמת חייב לעזוב אותם אם הקנס הוא אלפי שקלים ככה שלנסות לא יזיק

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מה זה WI.FI. ? זו השאלה שנשאלתי על ידי סוכנת המכירות של פלאפון כשבאנו לשדרג את המכשיר של חברה שלי. סוכנת מכירות שלא יודעת מה זה WI.FI ? מוזר. עוד היא סיפרה לחברה שלי שאחד הטלפונים שאנחנו מתעניינים עליו, יש לו 265K צבעים ויש לו את אחד המסכים המובילים. הלו ? שמעת על 16 מיליון צבעים ?

בכל אופן, בגלל שחברה שלי הייתה במסלול התחייבות, היא נאלצה להמשיך בפלאפון. גיליתי עד כמה המכשירים של פלאפון נחותים מהמכשירים שאורנג' מוכרת. כל-כך פרימיטיבים. בסוף לקחנו את הדגם SAMSUNG R510 שהוא "הוביל" מבחינתנו בין הדגמים.

הוצאנו מהם המון הטבות. אפילו קיבלנו 200 ש"ח בתווים לקניות בקניון עזריאלי. היא חברה אותה לאחת החבילות הכי טובות .

בקיצור, לפלאפון אני לעולם לא אחזור, שירות גרוע, חוסר ידע, דגמים נחותים.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אצלי סלקום "שרופים" כבר כמעט 9 שנים. פעם אחת הם נתנו לי שירות חוצפני ומאז אני באורנג' והשירות היה 100% בכל פעם שהזדקקתי לו.

לי אישית אין נסיון עם פלאפון, אבל לאחותי יש נסיון מר איתם. היא התפתתה למבצע הטבות לחיילים בעבר ומאז צצים לה כל מיני חיובים על המכשיר על אף שהקו הוקפא כבר לפני מספר שנים!

פורסם

12 שנה בסלקום, שירות מהיר, מכשירים מעולים

מסלולים עוד יותר מעולים :)

אולי בגלל שאני לקוח עסקי?

600 דקות ב 179 שקל ו500 הודעות חינם בחודש. אני עם מכשיר דור שלישי ומאוד מרוצה מהקליטה\שירות

אף פעם לא המתנתי יותר מדקה או שניים בשיחת טלפון

אף פעם לא חיכיתי יותר מ 5 דקות בתור לתיקונים\שדרוגים וכו'.

מספיק לא?

סלקום הייתי , סלקום נשארתי

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

זה אולי כי אין להם לקוחות :shock:

בכל מקרה, עם כמה שהרוב כאן מהללים את אורנג'.. נחשים בני נחשים הם.

כמעט בכל שיחת טלפון איתם המרכזנ\ית סיים\ה במשפט : אני נותן לך עכשיו 60 ש"ח חינם להורדות מהאתר של אורנג' או בוקס.

מה עשיתי? התחלתי לדפדף לי בפנאן.

אחר כך אמרתי רגע, נראה מוזר, חזרתי לאורנג' לשאול עוד פרטים ו..?

60 שקלים להורדות בלבד, זמן גלישה עליי.

מתוך חודש מאותו יום שקיבלתי את הפרס המזהיר, נגמר תוקפו! הורדתי או לא..

ב20 יום הראשונים בחודש אני אקבל 25 שקלים חדשים להורדה חינם. בשאר הימים שנותרו לחודש אקבל את שאר 35 השקלים הנוספים. תבדקו זה לא קרה רק לי.

אז אם קיבלתם מתנה מעניינת, תשאלו! באורנג' תמיד יש קאץ'.

GS300.

פורסם
12 שנה בסלקום, שירות מהיר, מכשירים מעולים

מסלולים עוד יותר מעולים :)

אולי בגלל שאני לקוח עסקי?

מספיק לא?

סלקום הייתי , סלקום נשארתי

לקוח עסקי ולקוח "רגיל" הם שני דברים שונים בכל מקום.

פורסם

בתור לקוח פרטי אני לא יכול להעיד.

אבל לאחר השוואות , גם בזמן האחרון כששקלתי לעבור לחברה אחרת , סלקום תמיד התעלו על החברות האחרות.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...